Michun wrote:Ne branim seke iz CM-a ali juce su im uveli fiskalnu kasu.
Znaciiii, problem do neba.
A ti si Michun u Sarajevu
Adresa moze na PP
Moderator: anex
Michun wrote:Ne branim seke iz CM-a ali juce su im uveli fiskalnu kasu.
Moja ti, pa pise SA u Location. Doduse, raja svasta pisuGospoda Ministarka wrote:Michun wrote:Ne branim seke iz CM-a ali juce su im uveli fiskalnu kasu.
A ti si Michun u Sarajevu, ja mislila u USA, jedino me to sprecavalo da ti pokucam na vrata i kazem:"Ja dosla da me nasminkas".
![]()
![]()
![]()
Adresa moze na PP
Pa ne moras bas preko reda.......cccccccccGospoda Ministarka wrote:Sad cemo se mi organizovati, svi koji smo izrazili zelju.
Mi cemo i kafu, i rucak, i slatkis donijeti tvoje je samo da stvaras mubarek rucicama.
Ako si bila u radnji u Titovoj, ja sam juce uzela zadnju kutijicuMariella wrote: Podloge za sjene nije bilo, tako da sam otisla u CM na Otoku, ali mi ne bas ljubazna djevojka rece da to nije snizeno, a nije mi se davalo jos 11 KM tako da nisam kupila![]()

Jes vala, mima je rekla prva*mima* wrote:Pa ne moras bas preko reda.......cccccccccGospoda Ministarka wrote:Sad cemo se mi organizovati, svi koji smo izrazili zelju.
Mi cemo i kafu, i rucak, i slatkis donijeti tvoje je samo da stvaras mubarek rucicama.
ja cu i da usisam
Jeste, ALexis...to ja taj tip olovke...ALexis wrote:imas olovke koje se ne silje i izvlace se... to vidis i sama po 'mehanizmu' kako je olovka napravljena.
imas olovke koje umjesto drveta koje se lako silji, imaju plastiku, i nema tog siljila koje to moze ponovo zasiljiti. tako sam ja nabasala na jednu olovku iz avona... od plastike.. pokusala nozem da zasiljim.. napravila rusvaj.. olovka ostala neupotrebiva.
ako je to ovaj tip olovke, nju ne mozes izvuci, preostaje ti da nadjes dobro siljilo ili noz
ma neki "originalni" oblikNadinka wrote:Neki konkretan? U kom obliku? Ja koristim L'occiatne proizvode sa shea butterom za lice i za tijelo, meni su oni najboljiLady Saray wrote:imal gdje shea butter za kupiti?
Gosh...gdje ima da se kupi kod nas?Partizzanka wrote:sad je vecina olovaka takva
ja ih volim nekako mislim da su masnije![]()
e vala cu i ja za posebne prilike kupiti ovu bijelu --- ali cekam platu
joj kad se ja navucem u prodavnicu kuku majko i meni i onim prodavacicama
niko se nije javio za gosh kozmetiku
Ma ja sam sigurna da se to moze dobrim ostrilom srediti.bez_ideje wrote:A koja je poenta te olovke?![]()
da je koristis dok ima vrha
evo ja predlazem razmjenu.. ti salji meni niveu i gosh a ja tebi saljem ove nase marke koje nemaju tuPartizzanka wrote:daleko na sjeveru kod deda mraza - Oslo![]()
ovdje ti je sve nekako cudno
patriotizam i sl gluposti
pa im je i uvoz robe ogranicen
ali eto ima max facot, loreal, gosh, hm, nivea, ima jos mozda 2-3 --- zaboravila sam ali ne smijem ici da se podsjetim