Fudo387 wrote:A sha kae Borivoje,
Ja upumpo milion eura, a nedaju mi na teraviju.![]()
Bolje da si ih prokurvo, realno.
Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
- pustopoljina
#1426 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
- General War
#1427 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
Zajebajem se baFudo387 wrote:![]()
A fakat,
Koji vam je qrac?
- General War
#1428 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
LBIEW po staromLBVIEW wrote: De ti Dubajicu postavi sliku onog prsluka, nisi odavno.
Nego, matere ti kako vas Srbe u Tuzli zlostavljaju kad nemaju lavove, da nisu kakvog medvjeda nabavili?
- Maraschino
#1429 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
Fudo387 wrote:A sha kae Borivoje,
Bolje da si ih prokurvo, realno.
bidnut ce on dobar dzematlija
- General War
#1430 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
Jbg, Fudu za dvije cvaje ni na mevlut te nece primitiMaraschino wrote:Fudo387 wrote:A sha kae Borivoje,
Bolje da si ih prokurvo, realno.![]()
bidnut ce on dobar dzematlija
- LBVIEW
#1431 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
Jebes tu budalu, samo po vasoj prici, cim te neko oslovi sa DubajicuGeneral War wrote:
LBIEW po staromopet nesto izmislja...Nemaju lavove, al medzeda ne manjka
![]()
Last edited by LBVIEW on 17/06/2019 00:58, edited 1 time in total.
- exliberal-ex
#1432 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
Fudo387 wrote:Cuj govorili ti da se dokazes kako si lojalan?exliberal-ex wrote:
Pa dobro ako srbima is rs i srbije vise nevjerujete , sto je sasvim ok , zasto onda one koji su ostali sa vama omalovazavate , zasto ste mnogim koji su se htjeli vratit zalupili vrata pred nosom iako nikakve veze nisu imali sa ratom...samo zato sto su srbi ili hrvati?
To su ljudi koji su prezivjeli duplo sranje em su omrzeni od svog naroda, em od bosnjaka i opet su ostali tu gdje su, zasto njih gurate pod tepih?
Ako Dodik nesto izjavi provokativno od "alijinih srba" se ocekuje osuda odmah, ako izostane onda su isti kao i on...sta ima da se bune nisam ih cuo da osudjuj Dodika...svi su oni isti....a ovamo kad treba krojit vlast po torovima valja i dodik i sds....
ja dok sam dole bio ne jednom mi je receno ti se moras dokazat da si dobar, lojalan drzavi i gradu...a dokazujem se nekom ko nije iz sarajeva ili cak iz bosne.![]()
zato sutra odoh na paradu da vidim nove nba sampione.....
Ko ti je govorio?
Koga omalovazavamo od onih koji su ostali?
Ako ocekujes da ti pusim kitu sto si ostao kod svoje kuce i nisi se uhvatio kame da koljes okolo, zajebi.
Ne pusis ni ti meni.
Mozes dobiti postovanje, dobar dan, i pivu ako nisi gnjavator.
Ja mogu razumijeti da se nadjes u delikatnoj situaciji, da je to ipak tvoja rodbina, da je zajebano sve posloziti i ostati normalan. Razumijem i da je lakse reci, ma pusti, sve je to isto u pet deka, zarad mira u porodici,
Ali, razumi i ti mene, da me za tim boli qrac.
Da je Armija BiH pocinila genocid, ja bih se prvi popiso na nju, odrekao bih se i te drzave, i tog naroda kojem slucajno pripadam. A ne, pa nassss, svee je to isto, ajjj ne volite nas.
Seres bezveze, i cupas raji zivce da nekog posaljes u banovice.
Jel mi to nevjerujes...to treba da ti kazem pod punim imenom ko mi je govorio da bi mi vjerovao...
kako mi je tip u zatvoru podnosio pod nos da potpisem lojalnost, focak...ma da je focak nego od jabuke negdje ..tamo gdje je medjede sramota reci da su odatle...
kasnije mi drugi ,koji je dosao u zepama "od sjenice" , govorio da ja nisam niti mogu biti srbin nego samo bosanac pravoslavac....
sto je jos krvavije njih dvojca se ispalise nakon par mjeseci u "mackanje" iako su bili drotovi a ti brate srbine mrs na zuc...treba bosnu brani-ti
naravno vratili su se proslije rata, kupili stanove od srba koji se nisu htjeli vratit...sad ugledni graDJani
focaka sam vidio prije par godina kad sam bio dole, zali se kako nemoze da proda babovinu koja mu je ostala tamo negdje oko tjentista, zamisli nece niko da je kupi po cjeni koju je on stavio...cijena kao da je plac u berlinu bogovu ti majku
vidis njega niko nepita jesi li patriota ili lojalan...valjda znaju ko je lojalan po imenu
Kazes niko nas neomalozava, da ti pricam kako su nam oteli nekretinu u sred opstine novo sarajevo, kad smo otisli da se bunimo zena mi mrtvo hladno kaze mi smo slali papire vi niste bili u gradu pa vam nismo mogli dat, neznam ja gdje ste bili u ratu...cuj neznate a kako ste znali poslat poziv za moblizaciju pa me na zuc poslat, kurva usuti ni jedne vise nije rekla......naravno te papire je "zlatni ljiljan" zeljko mrtvo hladno potpisao, dabogda mu za lijeka trebalo.....jos se tuzimo sa opstinom... hej 20 godina , nece da se pojave na rocistima, cak su sudije poceli da kaznjavaju opstinu za namjerno razvlacenje predmeta...
da ti pricam kako su mi pobili familiju u sred grada , neke nismo nikad ni nasli i onda te u opstini natjeraju da proglasis osobu mrtvim da bi mogli zavrsit papire i vise se nevodi kao nestao u ratu nego samo familija ga proglasila mrtvim...
mislim dobro je biti podoban...dok sutis
- General War
#1433 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
A ha sad budala...LBVIEW wrote:LBIEW po staromGeneral War wrote:LBVIEW wrote: De ti Dubajicu postavi sliku onog prsluka, nisi odavno.
Nego, matere ti kako vas Srbe u Tuzli zlostavljaju kad nemaju lavove, da nisu kakvog medvjeda nabavili?opet nesto izmislja...Nemaju lavove, al medzeda ne manjka
![]()
Jebes tu budalu, samo po vasoj prici, cim te neko oslovi sa Dubajicuodmah se pored tebe stvore minimum trojica sa sabljama. Ne znam, da moji sunarodnjaci rade ono sto oni u sumskoj na dnevnoj bazi, ne bih imao obraza kmecati za svaku sitnicu, no svakom njegovo.
Nisu moji sunarodnjaci tvoji sunarodnjaci pa da dopustaju sebi svasta, u PC imas svoje predstavnike i podpredsjednika pa se njemu zali, a i Ustavnom Sudu PC ciji je predsjednik koliko sam cuo...nes vjerovat-Bosnjak
- LBVIEW
#1434 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
A nisu, velis?General War wrote: A ha sad budala...![]()
Nisu moji sunarodnjaci tvoji sunarodnjaci pa da dopustaju sebi svasta, u PC imas svoje predstavnike i podpredsjednika pa se njemu zali, a i Ustavnom Sudu PC ciji je predsjednik koliko sam cuo...nes vjerovat-Bosnjak
Nemoj dvaput reci, promijeni li se politicka klima, pitat cu te sta se sebi moze dopustiti i kome se moze zaliti. A zbog ovakog bezobazluka cisto covjek pozeli da to iskusis na svojoj kozi.
- General War
#1435 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
Mislis da ja to ne znam sta bi ti zelio vec odavno na ovom forumu...bezobrazluk je biti ignorantan kao ti sve ovo vrijeme, sve usitnis pa ocekujes burek.LBVIEW wrote:A nisu, velis?General War wrote: A ha sad budala...![]()
Nemoj dvaput reci, promijeni li se politicka klima, pitat cu te sta se sebi moze dopustiti i kome se moze zaliti. A zbog ovakog bezobazluka cisto covjek pozeli da to iskusis na svojoj kozi.
Obicno ko nekome zeli zlo, sam ga dozivi...razmisli o svojim zeljama.
- LBVIEW
#1436 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
A jel'? Pa ko se sprda sa sikaniranjem povratnika, a kad ti se to natrlja na nos - "razmisli o svojim zeljama".General War wrote:Mislis da ja to ne znam sta bi ti zelio vec odavno na ovom forumu...bezobrazluk je biti ignorantan kao ti sve ovo vrijeme, sve usitnis pa ocekujes burek.LBVIEW wrote:A nisu, velis?General War wrote: A ha sad budala...![]()
A bezobrazluk je, na jednoj strani kmecati za svaku sitnicu, dok na drugoj relativizirali do besvijesti - muda pod bubrege nekom drugom.
- salik79
#1437 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
Ako ce ti biti lakse, sve ovo prezivljavaju i Bosnjaci. Jedino nisam siguran za ovo oko mrtvih.exliberal-ex wrote:Fudo387 wrote:Cuj govorili ti da se dokazes kako si lojalan?exliberal-ex wrote:
Pa dobro ako srbima is rs i srbije vise nevjerujete , sto je sasvim ok , zasto onda one koji su ostali sa vama omalovazavate , zasto ste mnogim koji su se htjeli vratit zalupili vrata pred nosom iako nikakve veze nisu imali sa ratom...samo zato sto su srbi ili hrvati?
To su ljudi koji su prezivjeli duplo sranje em su omrzeni od svog naroda, em od bosnjaka i opet su ostali tu gdje su, zasto njih gurate pod tepih?
Ako Dodik nesto izjavi provokativno od "alijinih srba" se ocekuje osuda odmah, ako izostane onda su isti kao i on...sta ima da se bune nisam ih cuo da osudjuj Dodika...svi su oni isti....a ovamo kad treba krojit vlast po torovima valja i dodik i sds....
ja dok sam dole bio ne jednom mi je receno ti se moras dokazat da si dobar, lojalan drzavi i gradu...a dokazujem se nekom ko nije iz sarajeva ili cak iz bosne.![]()
zato sutra odoh na paradu da vidim nove nba sampione.....
Ko ti je govorio?
Koga omalovazavamo od onih koji su ostali?
Ako ocekujes da ti pusim kitu sto si ostao kod svoje kuce i nisi se uhvatio kame da koljes okolo, zajebi.
Ne pusis ni ti meni.
Mozes dobiti postovanje, dobar dan, i pivu ako nisi gnjavator.
Ja mogu razumijeti da se nadjes u delikatnoj situaciji, da je to ipak tvoja rodbina, da je zajebano sve posloziti i ostati normalan. Razumijem i da je lakse reci, ma pusti, sve je to isto u pet deka, zarad mira u porodici,
Ali, razumi i ti mene, da me za tim boli qrac.
Da je Armija BiH pocinila genocid, ja bih se prvi popiso na nju, odrekao bih se i te drzave, i tog naroda kojem slucajno pripadam. A ne, pa nassss, svee je to isto, ajjj ne volite nas.
Seres bezveze, i cupas raji zivce da nekog posaljes u banovice.
Jel mi to nevjerujes...to treba da ti kazem pod punim imenom ko mi je govorio da bi mi vjerovao...
kako mi je tip u zatvoru podnosio pod nos da potpisem lojalnost, focak...ma da je focak nego od jabuke negdje ..tamo gdje je medjede sramota reci da su odatle...
kasnije mi drugi ,koji je dosao u zepama "od sjenice" , govorio da ja nisam niti mogu biti srbin nego samo bosanac pravoslavac....
sto je jos krvavije njih dvojca se ispalise nakon par mjeseci u "mackanje" iako su bili drotovi a ti brate srbine mrs na zuc...treba bosnu brani-ti
naravno vratili su se proslije rata, kupili stanove od srba koji se nisu htjeli vratit...sad ugledni graDJani
focaka sam vidio prije par godina kad sam bio dole, zali se kako nemoze da proda babovinu koja mu je ostala tamo negdje oko tjentista, zamisli nece niko da je kupi po cjeni koju je on stavio...cijena kao da je plac u berlinu bogovu ti majku
vidis njega niko nepita jesi li patriota ili lojalan...valjda znaju ko je lojalan po imenu![]()
Kazes niko nas neomalozava, da ti pricam kako su nam oteli nekretinu u sred opstine novo sarajevo, kad smo otisli da se bunimo zena mi mrtvo hladno kaze mi smo slali papire vi niste bili u gradu pa vam nismo mogli dat, neznam ja gdje ste bili u ratu...cuj neznate a kako ste znali poslat poziv za moblizaciju pa me na zuc poslat, kurva usuti ni jedne vise nije rekla......naravno te papire je "zlatni ljiljan" zeljko mrtvo hladno potpisao, dabogda mu za lijeka trebalo.....jos se tuzimo sa opstinom... hej 20 godina , nece da se pojave na rocistima, cak su sudije poceli da kaznjavaju opstinu za namjerno razvlacenje predmeta...
da ti pricam kako su mi pobili familiju u sred grada , neke nismo nikad ni nasli i onda te u opstini natjeraju da proglasis osobu mrtvim da bi mogli zavrsit papire i vise se nevodi kao nestao u ratu nego samo familija ga proglasila mrtvim...![]()
mislim dobro je biti podoban...dok sutis
- General War
#1438 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
Tebi normalo da svoja sranja prebacujes drugima, jos bi malo i da pravdu djelis zato sto sam ti naveo prostu cinjenicu...takvo licitiranje sa nevinim ljudima je vrijedno samo prezira.LBVIEW wrote:A jel'? Pa ko se sprda sa sikaniranjem povratnika, a kad ti se to natrlja na nos - "razmisli o svojim zeljama".General War wrote:Mislis da ja to ne znam sta bi ti zelio vec odavno na ovom forumu...bezobrazluk je biti ignorantan kao ti sve ovo vrijeme, sve usitnis pa ocekujes burek.LBVIEW wrote: A nisu, velis?
A bezobrazluk je, na jednoj strani kmecati za svaku sitnicu, dok na drugoj relativizirali do besvijesti - muda pod bubrege nekom drugom.
-
Bodkin
#1439 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
Ma ja ba, pojedinci, budale i slicno. A dobra ti je ova zadnja. Malo fasizma cuci tu negdje. Tuci dok ne ubijas jer oni preko ubijaju. Dobro je muslimanima u rsu kako je muslimanima u gazi. Jebena logikaLBVIEW wrote:Jebes tu budalu, samo po vasoj prici, cim te neko oslovi sa DubajicuGeneral War wrote:
![]()
odmah se pored tebe stvore minimum trojica sa sabljama. Ne znam, da moji sunarodnjaci rade ono sto oni u sumskoj na dnevnoj bazi, ne bih imao obraza kmecati za svaku sitnicu, no svakom njegovo.
- General War
#1440 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
A vidi mu sljedeceg posta, samo da se uslovi ispune, i on bi sabljom mahao.Bodkin wrote:
Ma ja ba, pojedinci, budale i slicno. A dobra ti je ova zadnja. Malo fasizma cuci tu negdje. Tuci dok ne ubijas jer oni preko ubijaju. Dobro je muslimanima u rsu kako je muslimanima u gazi. Jebena logika
- BHCluster
-
The 51st State
-
Bodkin
#1443 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
Mah...to su te terapije po forumu. Treba sveCka klixu placati sto ne koristi njihov zdravstveni sistemGeneral War wrote:A vidi mu sljedeceg posta, samo da se uslovi ispune, i on bi sabljom mahao.Bodkin wrote:
Ma ja ba, pojedinci, budale i slicno. A dobra ti je ova zadnja. Malo fasizma cuci tu negdje. Tuci dok ne ubijas jer oni preko ubijaju. Dobro je muslimanima u rsu kako je muslimanima u gazi. Jebena logika
- LBVIEW
#1444 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
A tvoje izrugivanje sikaniranju povratnika - a nije ti prvi put, prijseticemo se teme o bosanskom jeziku - nije?General War wrote: Tebi normalo da svoja sranja prebacujes drugima, jos bi malo i da pravdu djelis zato sto sam ti naveo prostu cinjenicu...takvo licitiranje sa nevinim ljudima je vrijedno samo prezira.
I ne bih ja pravdu dijelio, samo cinicno cerekanje sudbini drugog i ne zavrijedjuje drugaciju reakciju.
- LBVIEW
#1445 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
Fasizam na ovim prostorima, da se ne pretvaramo, je imanentan znamo kome, a to se i potvrdjuju iz dana u dan u manjem entitetu. I sta s ovom zadnjom, trebam li krenuti nabrajati primjere srpskog sikaniranja Bosnjaka?Bodkin wrote:Ma ja ba, pojedinci, budale i slicno. A dobra ti je ova zadnja. Malo fasizma cuci tu negdje. Tuci dok ne ubijas jer oni preko ubijaju. Dobro je muslimanima u rsu kako je muslimanima u gazi. Jebena logikaLBVIEW wrote:Jebes tu budalu, samo po vasoj prici, cim te neko oslovi sa DubajicuGeneral War wrote:
![]()
odmah se pored tebe stvore minimum trojica sa sabljama. Ne znam, da moji sunarodnjaci rade ono sto oni u sumskoj na dnevnoj bazi, ne bih imao obraza kmecati za svaku sitnicu, no svakom njegovo.
Gdje i kada su to Bosnjaci radili/rade Srbima - jebo te, kmecite kao da vas drze po logorima, a na sistematsko ugnjetavanje Bosnjaka po sumskoj, ili sutite/relativizirate, ili se cerekate poput ovog djenerala.
Malo mjere nije odmet.
- LBVIEW
#1446 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
A kad izadje iz Sarajeva "moja kuca srpska" poput onog V Bacanovica.BHCluster wrote:
- BHCluster
#1447 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
Bodkin wrote:Mah...to su te terapije po forumu. Treba sveCka klixu placati sto ne koristi njihov zdravstveni sistemGeneral War wrote:A vidi mu sljedeceg posta, samo da se uslovi ispune, i on bi sabljom mahao.Bodkin wrote:

-
Bodkin
#1448 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
Evo ti gore opisao sve exliberal al kurac ces se ti za to zakaciti. Ovdje si svakako da prosipas frustracijeLBVIEW wrote:Fasizam na ovim prostorima, da se ne pretvaramo, je imanentan znamo kome, a to se i potvrdjuju iz dana u dan u manjem entitetu. I sta s ovom zadnjom, trebam li krenuti nabrajati primjere srpskog sikaniranja Bosnjaka?Bodkin wrote:
Gdje i kada su to Bosnjaci radili/rade Srbima - jebo te, kmecite kao da vas drze po logorima, a na sistematsko ugnjetavanje Bosnjaka po sumskoj, ili sutite/relativizirate, ili se cerekate poput ovog djenerala.
Malo mjere nije odmet.
- BHCluster
#1449 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
Eno @General napisao sta trebate raditi:Bodkin wrote:Evo ti gore opisao sve exliberal al kurac ces se ti za to zakaciti. Ovdje si svakako da prosipas frustracijeLBVIEW wrote:Fasizam na ovim prostorima, da se ne pretvaramo, je imanentan znamo kome, a to se i potvrdjuju iz dana u dan u manjem entitetu. I sta s ovom zadnjom, trebam li krenuti nabrajati primjere srpskog sikaniranja Bosnjaka?Bodkin wrote:
Malo mjere nije odmet.
imas svoje predstavnike i podpredsjednika pa se njemu zali
- Blixen
#1450 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
kuja pravamO k3 wrote:Ova semra ili kako joj je već ime je kucka da je nema veće