Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
luckylaka wrote:Pa ne kazem ja jebo Premier ligu nego strucnjaci koji kazu da je jedna od najlosiji u europi a ni svijet nam nije daleko.Sam dokaz su izlasci u euro kupove.Ali ja i kazem,svi kandidati su tu negdje i tu strucnjaka nema.Al bolje dati Amaru 30.000 i krenuti putem Safeta i Meshe nego dokazanom strucnjaku 100.000 koji ce napraviti nesto i vratiti ulozeno.I ovi bi ali ne znaju
Samo da je tuđe, i da nije naše...
Bolje njemačko govno nego naš stručnjak.
Stvarno ne razumijem ovaj beskičmenjački mentalitet.
luckylaka wrote:Pa ne kazem ja jebo Premier ligu nego strucnjaci koji kazu da je jedna od najlosiji u europi a ni svijet nam nije daleko.Sam dokaz su izlasci u euro kupove.Ali ja i kazem,svi kandidati su tu negdje i tu strucnjaka nema.Al bolje dati Amaru 30.000 i krenuti putem Safeta i Meshe nego dokazanom strucnjaku 100.000 koji ce napraviti nesto i vratiti ulozeno.I ovi bi ali ne znaju
A Amar Osim je bs ono strucnjak
A inace je bas bezze osvojiti u 9 trofeja sa bilo kojim klubom iz Sarajeva gdje je pritisak da Bog sacuva. Naravno da se ne moze porediti sa Ligom Orvaka al de malo cemu to kenjanje. U svakom slucaju je makar nesto pokazao za razliku od fakin Barbareza koji se ovdje priziva kao da je kombinacija Otmara Hicfilda i pokojnog Johana Krojfa.
A Amar Osim je bs ono strucnjak
A inace je bas bezze osvojiti u 9 trofeja sa bilo kojim klubom iz Sarajeva gdje je pritisak da Bog sacuva. Naravno da se ne moze porediti sa Ligom Orvaka al de malo cemu to kenjanje. U svakom slucaju je makar nesto pokazao za razliku od fakin Barbareza koji se ovdje priziva kao da je kombinacija Otmara Hicfilda i pokojnog Johana Krojfa.
bolje nekog za koga ne znamo kakav je, mozda nas iznenadi. nego nekog za koga znamo kakav je. a taj nije uspio naci posao ni po drugim turskim ligama gdje svako iz bosne prolazi...
Mustang1 wrote:A ne pitate se ima li uopste tih para kojima bi se platio neki stranac. Ja sumnjam da je ista ostalo od svjetskog.
Neka ih izmisle.
Ako ništa, mogli bi makar nazvati strance i pitati ih koliko traže, koji bi im uslovi odgovarali. Ne možeš znati da li ih možeš dovesti dok ih ne pitaš.
Sad je stvorena slika među rajom da nemamo ni marke, pa moramo dovesti nekog iz lige, pa nam Amar dođe k'o super rješenje.
A gdje je Srecko Katanec moderacijo. On je najbolje rjesenje. Gledam samo kako se bezobrazno silji za Amara. Koji smo mi mazuhisti i mahalasi. Nek je nas i nek je iz Sarajeva. Nek nam je drzava od Carsije do M. Dvora. To mogu onako uputno nogom obici a i zname raja. Ko ce se patiti pa se vozati po BiH i raditi za drzavu i narod. Jebi ga vaznija je opstina centar nego 10 drugih. Naprijed u rastakanje i onog jedinog sto imamo. Sta ce Pjanic i Dzeko? Oni nikad nisu tamo u Evropi imali pravog trenera. Sad ce Brko posebno raditi sa Dzekom kako bi se ovaj razvio u dobrog igraca. Da hoce kakva bomba pasti na nas pa da se prestanu pisati i srat po nama. Tudzman je rekao da Hrvatskom trebaju vladati 100 familija a kod nas Bake ide na 10. Zivio lopovluk, nerad, javasluk i nepotizam!
enkoo83 wrote:Ako je glavni uslov broj trofeja u PL BiH dok u isto vrijeme babo ti vedri i oblaci savezom onda je Amar najjaci kandidat
U vrijeme kada su ti trofeji osvajani, Babo je bio daleko od Saveza, tako da bih te molio da ne lažewš.
Možeš kupiti jedan trofej, ali devet sigurno ne možeš. Ipak, razumijem vašu frustraciju.
Babo bio u savezu za pojedine titule tako da jedini koji llaze si ti.Ja nemam frustracija nego mi smjedno sto glavni.kandidat za selektora strunjak koji nemoze naci trenerski aganzman 3 godine a i posljedni koji je imao nije bas bio uspjesan
enkoo83 wrote:Babo bio u savezu za pojedine titule tako da jedini koji llaze si ti.Ja nemam frustracija nego mi smjedno sto glavni.kandidat za selektora strunjak koji nemoze naci trenerski aganzman 3 godine a i posljedni koji je imao nije bas bio uspjesan
Kao što rekoh, razumijem frustraciju, ali mahalske priče ne želim razumjeti.
Ljudi koji misle da neko može kupiti devet trofeja trebaju ozbiljno sebi pogledati u oči prije nego takvu glupost izvale javno.
Ima i ova svoje.Neka je nas pa da ide sve helac.jebo strance,nemaju pojma
enkoo83 wrote:Babo bio u savezu za pojedine titule tako da jedini koji llaze si ti.Ja nemam frustracija nego mi smjedno sto glavni.kandidat za selektora strunjak koji nemoze naci trenerski aganzman 3 godine a i posljedni koji je imao nije bas bio uspjesan
Kao što rekoh, razumijem frustraciju, ali mahalske priče ne želim razumjeti.
Ljudi koji misle da neko može kupiti devet trofeja trebaju ozbiljno sebi pogledati u oči prije nego takvu glupost izvale javno.
U Kataru su izgleda malo skuplji trofeji.
Zajebancija, naravno da nije kupio trofeje ali ne mijenja cinjenicu da je ubleha. Nisu mu ni protukandidati nesto potkovani, izuzev Prosineckog koji ako nista drugo ima iskustvo vodjenja reprezentacije ali Osim mladji sem sto nema trenerske nema ni ljudske reference da bi makar podigao atmosferu oko reprezentacije.
Nadobudan bez pokrica, iritantan u medijskim nastupima sa onim svojim sarkazmom koji prolazi i koji je interesantan samo na Grbavici. Definitivno najrizicniji izbor u ovom osjetljivom trenutku kad se trazi lik koji ovo moze vratiti na pravi put i izbjeci dalje urusavanje.
svi u napad wrote:A gdje je Srecko Katanec moderacijo. On je najbolje rjesenje. Gledam samo kako se bezobrazno silji za Amara. Koji smo mi mazuhisti i mahalasi. Nek je nas i nek je iz Sarajeva. Nek nam je drzava od Carsije do M. Dvora. To mogu onako uputno nogom obici a i zname raja. Ko ce se patiti pa se vozati po BiH i raditi za drzavu i narod. Jebi ga vaznija je opstina centar nego 10 drugih. Naprijed u rastakanje i onog jedinog sto imamo. Sta ce Pjanic i Dzeko? Oni nikad nisu tamo u Evropi imali pravog trenera. Sad ce Brko posebno raditi sa Dzekom kako bi se ovaj razvio u dobrog igraca. Da hoce kakva bomba pasti na nas pa da se prestanu pisati i srat po nama. Tudzman je rekao da Hrvatskom trebaju vladati 100 familija a kod nas Bake ide na 10. Zivio lopovluk, nerad, javasluk i nepotizam!
U Sloveniji i lijepo je izjavio da nece da preuzima nikoga do sljedeceg ljeta!!! A kad se vec hvatate Kataneca daj da vidmo njegove uspjehe....Vodio je Sloveniju 2x i otisao sa onom sjejnom generacijom na SP i EP. Poslije toga Makedonija nula bodova......UAR nula bodova......Slovenija nula bodova tj uradio je sa Slovenijom u ovom zadnjem mandatu isto kao i Mesa sa BiH s tim sto je nasa grupa bila jaca od njihove. Po toj logici najprije bi trebala na nasu klupu vratiti Papeta jer sa jednom sjajnom generacijom predvodjenom Misimovicem i ubjedljivo najlaksom grupom ikada odveo nas je na SP. ALI NAS JE ODVEO. Koje su to jos reference Kataneca ili Prosincekog! Ali dobro je neko reko ovdje tj, napisao....BOLJE TUDJE GOVNO NEGO.......Doduse Katanec jeste iskusniji i trener sa vise uspjeha od Zutog!