Ridjobrki - avatar kojem se vjeruje!
I jeste bio De Niro.
ali bih se ja zaklela da je i Sean Penn imao slican citatRidjobrki wrote:
Ridjobrki - avatar kojem se vjeruje!![]()
![]()
![]()
I jeste bio De Niro.
mO k3 wrote:Moj rodjak je upoznao ovdje na forumu jednu djevojku nije mi rekao koji joj je nick , uglavnom forum, prepucavanje tamo vamo dok nisu skontali da zive u istoj drzavi i kasnije skontaju da zive u istom gradu te zapadne drzave , Dopisivali su se pravo dugo i on je stalno pitao za sliku a ona njemu nikada da posalje i hajde mjenjaju telefonske brojeve gdje se dogovore da se nadju na jednoj autobuskoj stanici gdje ce on nju da pokupi pa idu na "kafu" . dogovore se oni on ode na tu stanicu u to i to vrijeme i da je pokupi da idu ha kahvu .Dojde on auto mu upaljen i ceka i ceka i ugasi auto kada u tom trenutku odvali djevojka vrata i hop na sjediste ,vkada ona ono pravo masallahsupercali wrote:pa jednog smo forumasa ja i jedna forumasica poslali da je ceka sa ruzom u ruci kod katedrale a mi sjedili preko puta i gledali
koji su to pisevi bili
ja predlozio to toj forumasici a ona pristala
i sto je najgore tad se prvi put vidjeli uzivo da bi gledali ovoga kako ceka![]()
Sada nastaje mali problem , djevojka nije njegov tip kako je se otarasiti . Dalje sta se desilo mozete se predpostaviti
PS: Doticna nije mi izdao tvoj nick ne brini
Zamalo da ti napisem romanFauja Singh wrote:Dobro dobro, evo izvinjavam se na offtopicu.
ili, oko čevljanske koride, tu je to negdje.medvjed23 wrote:jok, s bisketom.. nešto oko pederainsomnia78 wrote:Joj Bandini, dobro si
A zar nije onaj zakuho s Madnerom
o pederima se radilo....ja sam tad dobio ban24h (cinimise) zbog njega i saceko jutro i atku rekao svoje i nisam se nikad vise tamo pojavio...ali nisam otisao kao pedeVbiske wrote:ili, oko čevljanske koride, tu je to negdje.medvjed23 wrote:jok, s bisketom.. nešto oko pederainsomnia78 wrote:Joj Bandini, dobro si
A zar nije onaj zakuho s Madnerom
nikakva posebno. popio čovjek i prešao mjeru s obzirom da je tada bio moderator. to što si načitan i natprosječno inteligentan svejedno ti ne daje za pravo da se tako ponašaš. nije mu to bilo ni prvi put, ali tada je def zajebao i svakako ne bi bio više mod. poslije je jedan forumaš to proslijedio demokratskom SAFF-u kojem je svako četnik ko nije u njihovom safu. NIN, shvatio da je zajeb'o, ne zbog SAFF-a nego ostalih modova. sad se o tome priča kao da je bilo ne znam ti šta, ko da nikad prije nije bilo tema po islambosni o "četnicima" sa saxa...Ridjobrki wrote:A kakva je bila šikucija sa NIN-om? Ne pratim forum plaho osim desetak tema pa nisam upratio...
I zaboravila se najjača hoax tema svih vremena o Peppa Pig i BBI, na to je čini mi se čak i BBC nasjeo, jeb'o te led!
svezenit dozic wrote:Za par dana nabacali 58 st.![]()
Koliko je respo treba pozvo na fuka u međuvremenu