Novi rat

Locked
mO k3

#1426 Re: Novi rat

Post by mO k3 »

Sta je i interesu hrvatske zapravo , da im granica bude još duža sa Srbijom ??

Ponavljam ponovo Srbija je zlo Balkana
stakasa

#1427 Re: Novi rat

Post by stakasa »

mO k3 wrote:Sta je i interesu hrvatske zapravo , da im granica bude još duža sa Srbijom ??

Okani se analitike ziv bio
radostan dan

#1428 Re: Novi rat

Post by radostan dan »

Sta je i interesu hrvatske zapravo , da im granica bude još duža sa Srbijom ??
da napokon imaju stomak...u stomaku graničare...i tako to...
irac300

#1429 Re: Novi rat

Post by irac300 »

Kako napreduju Katarinini bojovnici? :D Je l' se još kriju iza njezine suknje ili se krenulo u nezadrživ prodor ka BL? :lol: Jbg, ja sam kont'o, jutros ustanem, zapalim gandžu, slušam Bob Marleya i čitam vijesti kako je ukinuta rs, dok kolona Prve Oklopne Forumske brigade maršira kroz centar Banja Luke. :D Kad ono šipak, kakvo razočaranje, i vi nekog braniti, pih. :lol:
Streptokok

#1430 Re: Novi rat

Post by Streptokok »

radostan dan wrote:
stakasa wrote:
_Reds_ wrote:A vi mislite da se u rat ne bi umješala u Hrvatska ?? I Hrvatska je potpisnik i garant Dejtona.

Srbija bi se teško uključila u bilo kakav rat, jer bi to vrlo lahko moglo dovesti do drugih ratova, rata sa Hrvatskom, rata u Sandžaku, rata u Preševskoj dolini.

Srbija samo ako je glupa i navina bi se uključila u takav jedan rat dikretno, jer bi nakon tog rata samo manja mogla biti. Ovo što su Srbi dobili sa RS-om, je puna šaka brade, i samo budale traže više, i bockaju.
A da li bi Hrvatska bila na istoj strani kao i Bosnjaci?
naravno da bi...prvu do cijele dvije četvrtine utakmice.
poslije bi gledali da vas se trse, na bilo koji način..politički prije svega.
prva četvrtina bi bila dovoljna da se riješi pitanje genocidne.
mO k3

#1431 Re: Novi rat

Post by mO k3 »

stakasa wrote:
mO k3 wrote:Sta je i interesu hrvatske zapravo , da im granica bude još duža sa Srbijom ??

Okani se analitike ziv bio
Ovo nije analiza , nego pitanje
Streptokok

#1432 Re: Novi rat

Post by Streptokok »

upravo tako. bih im dođe ko tampon zona. jasno im je da jug ne mogu braniti u slučaju granice sa srbijom a isto tako im je poznat mentalitet srba.
stakasa

#1433 Re: Novi rat

Post by stakasa »

Streptokok wrote:

upravo tako. bih im dođe ko tampon zona. jasno im je da jug ne mogu braniti u slučaju granice sa srbijom a isto tako im je poznat mentalitet srba.
A ti prespavao 93, 94...? Ili su se u meduvremenu smislili/predomislili?
Kikibombona

#1434 Re: Novi rat

Post by Kikibombona »

irac300 wrote:Kako napreduju Katarinini bojovnici? :D Je l' se još kriju iza njezine suknje ili se krenulo u nezadrživ prodor ka BL? :lol: Jbg, ja sam kont'o, jutros ustanem, zapalim gandžu, slušam Bob Marleya i čitam vijesti kako je ukinuta rs, dok kolona Prve Oklopne Forumske brigade maršira kroz centar Banja Luke. :D Kad ono šipak, kakvo razočaranje, i vi nekog braniti, pih. :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:

Ne zajebavaj Irac, ima u tebi snage za jos jedan rat. :D

A 'Kata i sedam hajduka' su strah i trepet. Vojna sila.

Da mi ih je makar nafurati da na proteste izadju, da se malo maknu od tastature. :D
Streptokok

#1435 Re: Novi rat

Post by Streptokok »

stakasa wrote:
Streptokok wrote:

A ti prespavao 93, 94...? Ili su se u meduvremenu smislili/predomislili?
mislim da je sada ovako.
stakasa

#1436 Re: Novi rat

Post by stakasa »

Streptokok wrote:
stakasa wrote: A ti prespavao 93, 94...? Ili su se u meduvremenu smislili/predomislili?
mislim da je sada ovako.
E onda dobro
muzicar_iz_parka

#1437 Re: Novi rat

Post by muzicar_iz_parka »

Streptokok wrote:

Zar ono nema Hrvatska 150 do 200 km granicu sa Srbijom?

Današnja Srbija a i Hrvatska imaju sredstava i naoružanja za najviše dva tjedna ratovanja, onda bi išli kod MMF tražiti kredit.
mO k3

#1438 Re: Novi rat

Post by mO k3 »

stakasa wrote:
Streptokok wrote:
stakasa wrote: A ti prespavao 93, 94...? Ili su se u meduvremenu smislili/predomislili?
mislim da je sada ovako.
E onda dobro
Ti si smiješan ....
Streptokok

#1439 Re: Novi rat

Post by Streptokok »

muzicar_iz_parka wrote:
Streptokok wrote:

Zar ono nema Hrvatska 150 do 200 km granicu sa Srbijom?

Današnja Srbija a i Hrvatska imaju sredstava i naoružanja za najviše dva tjedna ratovanja, onda bi išli kod MMF tražiti kredit.
što više granice teže je braniti,pogotovo im je ranjiv južni dio, a srbija bi izlaz na more radije i od osvete turcima. da, sada je situacija takva, ali za 50 godina možda ne bude. vidiš kako se srbi svete turcima nakon 500 godina a zamisli da zaborave veliku srbiju i izlaz na otvoreno more.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#1440 Re: Novi rat

Post by KatarinaKosaca »

Kikibombona wrote:
irac300 wrote:Kako napreduju Katarinini bojovnici? :D Je l' se još kriju iza njezine suknje ili se krenulo u nezadrživ prodor ka BL? :lol: Jbg, ja sam kont'o, jutros ustanem, zapalim gandžu, slušam Bob Marleya i čitam vijesti kako je ukinuta rs, dok kolona Prve Oklopne Forumske brigade maršira kroz centar Banja Luke. :D Kad ono šipak, kakvo razočaranje, i vi nekog braniti, pih. :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:

Ne zajebavaj Irac, ima u tebi snage za jos jedan rat. :D

A 'Kata i sedam hajduka' su strah i trepet. Vojna sila.

Da mi ih je makar nafurati da na proteste izadju, da se malo maknu od tastature. :D
Mirno spavajte bre. Niko ne sme da vas bije. Po vlastitom opisu zenstveni muskarci. pa ko jos ima duse udarit na to?
KatarinaKosaca

#1441 Re: Novi rat

Post by KatarinaKosaca »

Ne brinite. Uskoro se pridruzujem poklicima za mir. Cim prodje referendum o ukidanju PC. Bici glasnija od vas...
radostan dan

#1442 Re: Novi rat

Post by radostan dan »

stakasa wrote:
Streptokok wrote:
mislim da je sada ovako.
E onda dobro
:mrgreen:
PM72

#1443 Re: Novi rat

Post by PM72 »

Sve vas koji navijate za sukob i neke šatro bosanske oluje i akcije bih pokupio u jedan autobus (jer vas i nema više) pa put istočne Bosne i u neko povratničko selo,među povratnike.Pa da provedete par dana s njima,da okusite malo bosansku mrklu noć,bez struje i vibera a vukovi i međedi tumaraju okolo.Dao bih vam po čakiju za rezanje suhog mesa i jednu konjsku deku,da se imate čime pokrivati.

Pošto bi vas pola pomrlo od straha prve večeri,preživjele bih natjerao da idu rovit krompir,da pomognu ljudima jer im niko drugi ne bi pomogao.Da berete šljive,pravite bestilj i pekmeze,berete šipurke...i kad bi tamo proveli sedam dana,sumnjam da bi vam rat i puška ikad pali na pamet.
KatarinaKosaca

#1444 Re: Novi rat

Post by KatarinaKosaca »

PM72 wrote:Sve vas koji navijate za sukob i neke šatro bosanske oluje i akcije bih pokupio u jedan autobus (jer vas i nema više) pa put istočne Bosne i u neko povratničko selo,među povratnike.Pa da provedete par dana s njima,da okusite malo bosansku mrklu noć,bez struje i vibera a vukovi i međedi tumaraju okolo.Dao bih vam po čakiju za rezanje suhog mesa i jednu konjsku deku,da se imate čime pokrivati.

Pošto bi vas pola pomrlo od straha prve večeri,preživjele bih natjerao da idu rovit krompir,da pomognu ljudima jer im niko drugi ne bi pomogao.Da berete šljive,pravite bestilj i pekmeze,berete šipurke...i kad bi tamo proveli sedam dana,sumnjam da bi vam rat i puška ikad pali na pamet.
Nemoj tako uopsteno. Citiraj neciji post. Osloni se na nesto. Ovako pravis laznu simetriju. Izmedju nekog ko kaze da bi.pucao BRANECI SE prije nego postane zrtva i nekog ko navodno priziva oluju, mada, na forumu vidjeh samo.jedan takav post.
irac300

#1445 Re: Novi rat

Post by irac300 »

Što kaže stara narodna, lako je tuđim k.... gloginje mlatit. :D Mojim što ste mlatili, mlatili ste. :lol: Sada minKenska bojna ima tu privilegiju. :izet:
mO k3

#1446 Re: Novi rat

Post by mO k3 »

PM72 wrote:Sve vas koji navijate za sukob i neke šatro bosanske oluje i akcije bih pokupio u jedan autobus (jer vas i nema više) pa put istočne Bosne i u neko povratničko selo,među povratnike.Pa da provedete par dana s njima,da okusite malo bosansku mrklu noć,bez struje i vibera a vukovi i međedi tumaraju okolo.Dao bih vam po čakiju za rezanje suhog mesa i jednu konjsku deku,da se imate čime pokrivati.

Pišeš gluposti , žena mi je iz istočne Bosne i odem tamo !!! Na tvoj post prije kako je otišlo njih puno iz istočne Bosne u federaciju i to je glupost jer nije istina jer smo juce telefonirali sa familijom
mO k3

#1447 Re: Novi rat

Post by mO k3 »

irac300 wrote:Što kaže stara narodna, lako je tuđim k.... gloginje mlatit. :D Mojim što ste mlatili, mlatili ste. :lol: Sada minKenska bojna ima tu privilegiju. :izet:
Spremni !! Ima da te sunetimo
PM72

#1448 Re: Novi rat

Post by PM72 »

KatarinaKosaca wrote:

Nemoj tako uopsteno. Citiraj neciji post. Osloni se na nesto. Ovako pravis laznu simetriju. Izmedju nekog ko kaze da bi.pucao BRANECI SE prije nego postane zrtva i nekog ko navodno priziva oluju, mada, na forumu vidjeh samo.jedan takav post.
Kato,
draga si mi.Pa neću da ti kažem što bi rekao nekom drugom.Ja nigdje i nikad nisam vidio ili pročitao da neko od Srba planira OPET napasti.
cyprus

#1449 Re: Novi rat

Post by cyprus »

KatarinaKosaca wrote:

Ja ovijeh dana vidio čitavu masu, što postova, što fb statusa, što komentara, koji spominju nekakve traktore (valjda eufemizam za etničko čišćenje)...
Last edited by cyprus on 26/09/2016 14:30, edited 2 times in total.
daddy-kool

#1450 Re: Novi rat

Post by daddy-kool »

KatarinaKosaca wrote:Ne brinite. Uskoro se pridruzujem poklicima za mir. Cim prodje referendum o ukidanju PC. Bici glasnija od vas...
Odoh tražiti tie dye po ormaru, pa da ko čojk glasam i pozivam na suzdržanost i volju naroda.
Locked