Balkanski nazovi "youtuberi"
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1426 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
meni je sve na našem mrtvi cringe 
- Raigor Stonehoof
#1427 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
liaar wrote:Mene bi bilo stid to reći za Dunju, u moru ovih kopija youtubera kod nas, cura je našla svoj fazon
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#1428 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
klasicni degenerikDonieBrasco wrote:
On je meni skorz lud ali u pozitivnom smislu, poglup za materiju kojom se bavi ali barem ne glumi i nije izvjestacen kao vecina.
- Travnički Noćni Šetač
#1429 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Procitao sam vecinu teme... mislio sam da ima nesto u formi kako ja radim ali ja i nisam taj klasicni "yutuber" ( stariji sam ja ne znam tacno ni sta to znaci ali eto...), niti zaradjujem preko svog youtube kanala, ali eto drago mi je cuti kad mi se povremeno neko javi pa kaze da je malo promijenio misljenje i shvatio neke stvari gledajuci moje snimke...
...
Uglavnom velika vecina ovdje na temi je u pravu ... psovanje, gluposti, ocrnjavanje drugih na youtube je najvise gledano nazalost... tesko je biti fin i normalan a da ti se to od mase ne zamjeri i osudjuje....
...
Uglavnom velika vecina ovdje na temi je u pravu ... psovanje, gluposti, ocrnjavanje drugih na youtube je najvise gledano nazalost... tesko je biti fin i normalan a da ti se to od mase ne zamjeri i osudjuje....
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#1430 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
De posalji kanal na pp da pregledamTravnički Noćni Šetač wrote:Procitao sam vecinu teme... mislio sam da ima nesto u formi kako ja radim ali ja i nisam taj klasicni "yutuber" ( stariji sam ja ne znam tacno ni sta to znaci ali eto...), niti zaradjujem preko svog youtube kanala, ali eto drago mi je cuti kad mi se povremeno neko javi pa kaze da je malo promijenio misljenje i shvatio neke stvari gledajuci moje snimke...
...
-
Nivelacija
#1431 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Imas sub i od mene ako podjelis
- Travnički Noćni Šetač
#1432 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Eto poslao sam pp obojici.... hvala na interesovanju....
-
_someone
#1433 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
daj i meni da vidim sta je to 
- Travnički Noćni Šetač
#1434 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Poslao.... hvala na interesovanju...._someone wrote:daj i meni da vidim sta je to
-
_someone
#1435 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
https://www.youtube.com/c/BalkanDashCam?app=desktop
Eto da i ja podijelim ovdje ako jos nekog zanima.Zanimljiv sadrzaj, pregledao sam par videa i tacno se bojim da ce me jedna ovakva budala jednog dana otjerati u grob.Dzaba sto ja pazim kako vozim kad sa druge strane moze naici divljak
Od mene si dobio suscribe, valjda ti se prosiri kanal pa bude i neke zarade nekad, sretno 
Eto da i ja podijelim ovdje ako jos nekog zanima.Zanimljiv sadrzaj, pregledao sam par videa i tacno se bojim da ce me jedna ovakva budala jednog dana otjerati u grob.Dzaba sto ja pazim kako vozim kad sa druge strane moze naici divljak
- Travnički Noćni Šetač
#1436 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
hvala na iskrenoj podrsci druze... trenutno ne razmisljam o nekim zaradama jednostavno bih zelio da bude sto manje tuznih vijesti po crnim hronikama i da ljudi shvate da i mali prekrsaji mogu napraviti veliki problem...
....
hvala jos jednom....
....
hvala jos jednom....
-
Fudo387
#1437 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Travnički Noćni Šetač wrote:hvala na iskrenoj podrsci druze... trenutno ne razmisljam o nekim zaradama jednostavno bih zelio da bude sto manje tuznih vijesti po crnim hronikama i da ljudi shvate da i mali prekrsaji mogu napraviti veliki problem...
....
hvala jos jednom....
Pratim.
Uclanio sam se.
- Travnički Noćni Šetač
-
Fudo387
#1439 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Nema na cemu. Hvala tebi.Travnički Noćni Šetač wrote:Hvala...
Menzuru cu kritiku opalit kad dodjem, sto ga nako smota kraj Tene.
- Travnički Noćni Šetač
#1440 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Ma nemoj ga ružiti ... ja i sakrijem tablice čisto iz razloga da se ne kaže eh evo on je to samo i niko više... svi mi katkad pravimo gluposti u saobraćaju i svi moramo dobro paziti i na sebe i na druge...
- Travnički Noćni Šetač
#1441 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
...Nivelacija wrote:Imas sub i od mene ako podjelis
Evo ako još neko želi da podrži biću slobodan da objavim novi video... hvala na dosadasnjoj podršci neću previše gnjaviti ovdje temu....
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#1442 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
E ljudina, kuda sve i ti voziš
nekim cestama ne bih smio po danu tuda sa tenkom kamoli 
- Travnički Noćni Šetač
#1443 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
A valjda se navikne čovjek sa vremenom...Jimmy McNulty wrote:E ljudina, kuda sve i ti vozišnekim cestama ne bih smio po danu tuda sa tenkom kamoli
-
Nivelacija
#1444 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
pustolov
Amazonija
- seoBIH
#1445 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Hahahahahahahahaahahajajahahahahahahahahajajajajajajahahahhs Jbte sve. Ovo je vrhunac!
-
MensurM
#1446 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Najjače je kako je ovaj propao
-
cassius
#1447 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Kako je propao? malo nesto followera imaMensurM wrote:Najjače je kako je ovaj propao
-
Mark Tven
#1448 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Mislim da veceg krembila od ovog Nedima nisam skoro uocio. Teski nafurani dzibercic, koji je umislio da je kul i faca, a suvi je klise samodopadnih mediokriteta. Naravno, toga nije svestan ni u tragovima. Cela slika koju stvara, skripi na sve strange...od nacina na koji razmislja, kako se ponasa, sta se da iscitati da mu je prioritetno i vazno, do stila i ukusa. Sveukupno, izgleda tragikomicno, od pravljenja ozbiljnih i "dubokoumnih" faca i poruka kojima pravda vlastiti ego i nedostatke, do poziranja i kurcevitih stavova koju mu ama ic ne prilice, jer je razmazeni pufnasti seljo (plus baca na mrsaviju verziju Omce
)
Odaje utisak iskompleksiranog tatinog sincica koji se slepa u drustvu lokalnih utripovanih i 'opasnih' ljaljana, ne bi li u njegovoj svesti uzdigao sopstveni status do koga mu je stalo. Izaziva vece susramlje od onog flexovanog klovna, Bake, i lika sto podseca na Sida iz Ice Age-a, a koji ga prati u stopu ko zadivljeni ker.
Gledajte ove indijance
Odaje utisak iskompleksiranog tatinog sincica koji se slepa u drustvu lokalnih utripovanih i 'opasnih' ljaljana, ne bi li u njegovoj svesti uzdigao sopstveni status do koga mu je stalo. Izaziva vece susramlje od onog flexovanog klovna, Bake, i lika sto podseca na Sida iz Ice Age-a, a koji ga prati u stopu ko zadivljeni ker.
Gledajte ove indijance
-
made_in_sarajevo
#1449 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Sad pogleda ovo Nedimovo "ja sam zajeban, kome ba da se ja pravdam". Klasicni papak i mrtvi kompleksas koji bi na silu da bude nesto kul, nesto gradsko, sarajevsko, on ce da jebe mater hahahahahahahahahahah.
Kad papak od Visokog dodje i pokusava se kurciti nekome i to dok ne naleti na bas klosare koji ce mu fakat jebat mater.
Da ne bude stara mahalska, jes to mangup?
Kad papak od Visokog dodje i pokusava se kurciti nekome i to dok ne naleti na bas klosare koji ce mu fakat jebat mater.
Da ne bude stara mahalska, jes to mangup?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1450 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
hvala što se me natjerali da kliknem, dobio sam rak