Bio je mali jarak od 20 metara, neko nije fino nabio asfalt.

Meksikanac u Ferhadiji opljačkao Sarajliju

Anarhija je bit NVZ. Kad neprijatelja potpuno zbunimo, onda cemo i da ga porazimo.pemanapemani wrote:Ovdje je bruku frakcija.
Covjek ne zna kojim putem krenuti.
Sarajlije su nas vazda brukale...JoseMujica wrote:Meksikanac u Ferhadiji opljačkao Sarajliju![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nema Više Zajebancije! ovo je prevšilo svaku mjeru i ovim putem pozivam naše članstvo da zbije redove i pruži punu potporu precedniku Trampu u izgradnji zida prema ovoj bagri
ps
Skupljanje sergije u Jagodi, nakon džume
Taman da se malo uvuchemo Trumpu, pa da pogura oko avijacije...KB9 wrote:poslo sam hamida na americku granicu da snajperise meksikance, utreniran je pravo
Jbte, koji luksuz!!!General War wrote:Jedan od brojnih klixovih kazamata gdje drze nase herojske NVZ uznike.
Čakiju i apetit!sherbett wrote:Sta imS ti protiv svinje?JoseMujica wrote:pazi šta želiš...u ovim kazamatima samo krmetinom hrane.....oma nema mućenika...nema đeneta...nema hurija...pa ti vidi
stari grad Visegrad wrote:Bez oruzja nista ne ocekuj osim smrti.
sherbett wrote:Sta imS ti protiv svinje?JoseMujica wrote:pazi šta želiš...u ovim kazamatima samo krmetinom hrane.....oma nema mućenika...nema đeneta...nema hurija...pa ti vidi
sherbett wrote: A manastirske sljive?
Mani se jeftinog malog plafca i zinfandela.JoseMujica wrote:sherbett wrote: A manastirske sljive?
ihhhhhhhh hladna zima bila, rakija se pila ...nema nestalo
sad smo na orebićkom vinu
sherbett wrote:Ejss.. jel crno?JoseMujica wrote:sherbett wrote: A manastirske sljive?
nisam ljubitelj belog, sem kokeAlfons Kauders wrote:Mani se jeftinog malog plafca i zinfandela.JoseMujica wrote:sherbett wrote: A manastirske sljive?
Postup - Dingach - Stagnum (Milosh, Ponikve)
To je sveto trojstvo peljeskih vina...
Ako dodas Korculu, leti Stagnum, a na njegovo mjesto dolazi Poship.
Ne odbraniti, vec raspolagati takvim kapacitetima da odvratimo napad, da ga ucinimo "preskupim" za neprijatelje.sherbett wrote:Cuj obranit od Hrvatske.. :muhadzir:
Problem sa jeftinim plavcem u J. Dalmaciji je sljedeci - to najcesce nije plavacJoseMujica wrote:nisam ljubitelj belog, sem kokeAlfons Kauders wrote:Mani se jeftinog malog plafca i zinfandela.JoseMujica wrote:
Postup - Dingach - Stagnum (Milosh, Ponikve)
To je sveto trojstvo peljeskih vina...
Ako dodas Korculu, leti Stagnum, a na njegovo mjesto dolazi Poship.![]()
![]()
![]()
![]()
sva se ta vina prave od iste sorte čokota plavac mali.......Postup se pravi od starih čokota, a Dingač sa jedne lokacije
potraži u Orebiću Cibilića....20Kn litar, mix mladih i starih čokota tj. postupa i plavca malog.....žestoko a pitko...ništa ti drugo na pamet neće pasti
Zene su NVZ-ovcima svetinja, skoro kao svapska auta, tako da nemas razloga za brigu.sherbett wrote:Alfons Kauders wrote:Ne odbraniti, vec raspolagati takvim kapacitetima da odvratimo napad, da ga ucinimo "preskupim" za neprijatelje.sherbett wrote:Cuj obranit od Hrvatske.. :muhadzir:
Rekao sam da je to garant mira i blagostanja na ovim prostorima i stojim pri tome. Dok god dobar dio Srba i Hrvata gleda na Bosnu kao na besplatni salon automobila, namjestaja, bijele tehnike i zena za silovanje, mira nece i ne moze biti.
Zato bih ja radije da nas vide kao hrpu do zuba naoruzanih islamista koji ce im piti rakiju iz lubanja ako se usude ponovo krenuti na nas, jer jedino tako mozemo osigurati dugorocni mir i stabilnost. I ja bih rado da nije tako, ali sta se moze kada je sila jedini jezik koji se razumije i postuje.![]()
Bjezim ja dok niste poceli ostrit zube na meni za primjer ostalima