Onda je dobro što mi nismo igrali. Sa Bičakčićem nas crveni ne bi mimoišao.insomnia78 wrote:Zbog frizurePaul F. wrote:Čestitke Hrvatskoj na zasluženoj pobjedi. Nego, zbog čega Perišić dobi karton ? Nudistički turizam ili ?
Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Paul F.
#1426 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
- jeza u ledja
#1427 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Kolega iznad se satra napadajuci one koji navijaju za susjednu zemlju i napada simpatizere iste sa "get a life". Kakva ironija. 
- perfekcionista1
#1428 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Pratim klix i tvrdim da u 2016 god bosnje se nisu vise radovale i svrsavale na nesto kao na ovaj uspjeh hrvatske. GET A LIFE je realan savjet prosjecnom kompleksasu koji pamti samo unazad godinu dana, a sta se desavalo ranije je za njega nepoznanica, dok se opet ne desi
- Pismonosa
#1429 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Čekaj, ježov post bi trebao biti ispod perfekcionistinog

- Pismonosa
#1430 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Hrvatska - Portugal, to bi trebala biti strašna utakmica 
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#1431 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Mislim da vam je sreca pa ste izvukli Portugal.zg1911 wrote:vidit cemo! po igri smo iznad portugala, mozda i najbolji na prvenstvu. no u jednoj tekmi, s ronaldom u momcadi... moze biti svasta
bas me zanima koga ce kladionice vidit kao favorita za prolaz. ja bih rekao 60-40 za cro
Vec se krenulo sa euforijom i pricama kako je sve manje od finala neuspjeh. A svjedocimo prvenstvu u kojem je bilo svega nekoliko utakmica u kojima se desila rezultatska i takticka demontaza. Sto ce reci, da stoji ona floskuletina da nema laganih protivnika.
Znaci da sam ja Cacic-igrao bih ovako:
Vidu poslati da cuva Ivanu Gugic zbog glasina o aferi sa Batom_Ziv0809
Ispred odbrane defanzivni zadnji vezni, jednan box-to box trkac, Lukicu na kreativca, Kaleta u vrh napada, pristisak, plitka zona, tuca, pisanje krvi, ne reagovati na provokacije, previjanja, padanja kojih ce biti itekako. I to je to. Puno srece!
- Pismonosa
#1432 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Nemoj Bato da te ja moram učiti kako se pišu postovi_BataZiv_0809 wrote:Mislim da vam je sreca pa ste izvukli Portugal.zg1911 wrote:vidit cemo! po igri smo iznad portugala, mozda i najbolji na prvenstvu. no u jednoj tekmi, s ronaldom u momcadi... moze biti svasta
bas me zanima koga ce kladionice vidit kao favorita za prolaz. ja bih rekao 60-40 za cro
Vec se krenulo sa euforijom i pricama kako je sve manje od finala neuspjeh. A svjedocimo prvenstvu u kojem je bilo svega nekoliko utakmica u kojima se desila rezultatska i takticka demontaza. Sto ce reci, da stoji ona floskuletina da nema laganih protivnika.
Vidu poslati da cuva Ivanu Gugic
zbog glasina o aferi sa Batom_Ziv0809
Ispred odbrane defanzivni zadnji vezni, jednan box-to box trkac, Lukicu na kreativca, Kaleta u vrh napada, pristisak, plitka zona, tuca, pisanje krvi, ne reagovati na provokacije, previjanja, padanja kojih ce biti itekako. I to je to. Puno srece!
- ultima_palabra
#1433 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
U veznom redu nema šta mijenjati, Jedvaj i Kalinić umjesto Vide i Mandžukića.
- Pismonosa
#1434 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Teže će Kalinič izaći na kraj sa prljavcima iz portuglaske odbrane nego Mandžukić. Mandžo se koliko toliko može nositi sa Pepeom životinjom.
Ubjeđen sam da će početi sam Mandžukićem, dok će ovog ostaviti kao džokeJa sa klupe
Samo ne znam kakva je povreda u pitanju kod Mandže
Ubjeđen sam da će početi sam Mandžukićem, dok će ovog ostaviti kao džokeJa sa klupe
Samo ne znam kakva je povreda u pitanju kod Mandže
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#1435 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Mandzo ima kratak fitilj, a to nije bas najpozeljnija osobina kad igras protiv Pepea i slicnih.
- Pismonosa
#1436 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Ima i toga.
To su Čačićeve slatke muke, sve dok ima onakav srednji red napači mu nisu tolika glavobolja. Zabit će ga već neko.
Samo im isto tako ne gine silovanje od pozadi. Ronaldo je mašina
To su Čačićeve slatke muke, sve dok ima onakav srednji red napači mu nisu tolika glavobolja. Zabit će ga već neko.
Samo im isto tako ne gine silovanje od pozadi. Ronaldo je mašina
-
Korisničkoime
#1437 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Vec sam pojasnjavao ne navijam ili ne simpatiziram ni jednu reprezentaciju. Ni Irska nije zasluzila da prodje dalje sto se tice nekog fudbalskog umijeca, drugo zahvaljujuci super novom sistemu ja ni sada nisam siguran ko je prosao dalje i zasto a pogotovo nisam bio siguran tada, tako da post nije bio kontra Turske ili bilo koga drugog. Trece ne znam i ne vidim razloga da se opravdavam bilo kome cak i ako ne podrzavam drugu drzavu, da ne podrzavam BiH pa hajd to bi se i trebalo ovdje pravdati ali ovako Turksa, Svedska, Portugal itd sve su to druge drzave.perfekcionista1 wrote:Sto, ne volis mrsku turkey?Korisničkoime wrote:Irska ide dalje ja prezadovoljan.
Zasto mi je drago za prolazak Irske zbog navijaca pogotovo u svjetlu desavanja na ovom EP. Rusi i Englezi se uderaju Irci pjevaju, Hrvati ubacuju baklje spremaju nekakve ulete Irci pjevaju, gledam Madjarske navijace sve su to neki nabrijani likovi, celavo, pokusava izgledati sto zajebanije, ko mu smo opasni, cemu sve to, kome. Ljudi su poceli ici na EP i SP ne kao na smotre naboljih fudbalskih timova nego na tuce, belaje, makljanja. Svi zedni kvi. Dok to sve se tako odvija imas Irce, kojima je ovo sve festa, festival, dobar provod. Mislim da toga fali, taj pogled na fudbal na zavrsnicu turnira kao na festival. Jbg ljeto je, u Francuskoj si, tvoja zemlja igra na EP i sta logicno padne nekima na pamet ajmo se pobiti, nigdje veze.
E zbog toga mi je drago da je Irska prosla, sto se tice samog fudbala od njih se slabo sta ima vidjeti.
- zg1911
#1438 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
hahaha dobra i baza a i ivana (bravo pismonosa!)_BataZiv_0809 wrote:Mislim da vam je sreca pa ste izvukli Portugal.zg1911 wrote:vidit cemo! po igri smo iznad portugala, mozda i najbolji na prvenstvu. no u jednoj tekmi, s ronaldom u momcadi... moze biti svasta
Vidu poslati da cuva Ivanu Gugic zbog glasina o aferi sa Batom_Ziv0809
istina je da nema lakih protivnika, no ja bih opet nekog protivnika koji u spici nema ronalda. covjek je superman. ako ce imat svoj dan mozemo se slikat
ja bih mijenjao vidu za jedvaja, brozovica na badelja, badelja van a pjacu na brozovica (krilo). i dvoumim se mandzo ili kale
subasic - strinic, jedvaj, corluka, srna - brozovic, modric - bog, rakitic, pjaca - mandzukic/kalinic
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#1439 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Zato kazem, defanzivni zadnji vezni koji ce biti ispomoc odbrani cim Ronaldo krene. Nesto slicno je Njemacka radila 2008 sa Rolfesom u sredni koji je pomagao Mecelderu i Mertesakeru. Na toj utakmici je Ronaldo stavljen u mali dzepzg1911 wrote:
hahaha dobra i baza a i ivana (bravo pismonosa!)
istina je da nema lakih protivnika, no ja bih opet nekog protivnika koji u spici nema ronalda. covjek je superman. ako ce imat svoj dan mozemo se slikat
ja bih mijenjao vidu za jedvaja, brozovica na badelja, badelja van a pjacu na brozovica (krilo). i dvoumim se mandzo ili kale
subasic - strinic, jedvaj, corluka, srna - brozovic, modric - bog, rakitic, pjaca - mandzukic/kalinic
Ovaj box to box trkac bi vam bio spona, kad se Ronaldo udvoji i uzme mu se lopta, da pravi tranziciju i salje loptu ili Lukici ili na bokove.
- zg1911
#1440 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
lukica je meni najbolji bas na toj deep lying playmaker poziciji. za amf nije dovoljno opasan po gol. na ovoj poziciji je lopta najvise kod njega. nesto kao prilo u italiji ili xavi u spanjolskoj. s tim da je lukica i vrlo dobar u fazi defenzive. pridruzit mu brozovica koji najvise moze trcat (i sam je u jednom intervjuu rekao da ga donekle mogu pratit perisic i manduo ali da na kraju uvijek on najvise pretrci) a ima i sjajan sut izvana. badelj je kao imao najvise oduzetih lopti al mi djeluje premekan
- ultima_palabra
#1441 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Pa Rakitić je box to box.
- zg1911
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#1443 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Hoće li igrati Kvarežma?
-
NeenaSa
#1444 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
.Saian wrote:jel ti ono imas obicaj na zajebanciju odgovoriti s kreativnim "Ne rise!" ?
Last edited by NeenaSa on 23/06/2016 15:42, edited 1 time in total.
-
NeenaSa
#1445 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
NeenaSa wrote:A i ti ne "chitash" smaje.Saian wrote:jel ti ono imas obicaj na zajebanciju odgovoriti s kreativnim "Ne rise!" ?![]()
![]()
Euforija , nakon mecha.![]()
Shto vele moji, vishe smo gledali na tribine , zbog predhodnih peezdarija.![]()
![]()
![]()
![]()