Koji hajvani mati moja

Ja mislim da ove sto su razbijali stakla sintorima vodi strah od gubitka novca vise nego manjak mozga.vješalica wrote:u glavama umjesto mozga se nalaze amebe
internet rambo-pasija garnitura dildogovki i dildogovaca
Upravo tako, libo njih za kerovima nego valja zaštititi izvor prihoda, a pogotovu ako je guzovača, ha-ya!mirsek wrote:Ja mislim da ove sto su razbijali stakla sintorima vodi strah od gubitka novca vise nego manjak mozga.vješalica wrote:u glavama umjesto mozga se nalaze amebe
internet rambo-pasija garnitura dildogovki i dildogovaca
Koliko mogu vidjeti oni kukumacu da haman nema nijednog cuke, trude se da kriju ono sto vide, a recimo ja na potezu Alifakovac - Mihrivode ( to je jedino gdje se intezivno krecem) vidim da ih ima, ali puno manje, vjerovatno su to oni koji su im uspjeli pobjeci, Ovdje se stvarno nije moglo opstati. Neki dan sam na Mihrivodama kod kontejnera vidjela macku, i kontam jel haluciniram,tu je bilo sigurno 20 pasa i to bili neka varijanta pasa ko ovce hibridi totalni... Tako da ipak se radi nesto napokonstranac2 wrote:Nego moze li netko malo vise informacija kako ide tok akcije. Dali napokon uspijevaju uklanjati te lutalice , ima li nade da ce se ovome stati u kraj. Nesto se lose izvjestava oko ovoga/
simonese wrote:i dalje se kote,oni cipovani se jebu ko ludi,nista novo
KB9 wrote:simonese wrote:i dalje se kote,oni cipovani se jebu ko ludi,nista novo
tjunirani![]()
Primjetim da ih je manje po gradu u zadnje vrijeme na ovoj linini Marindvor-Cvila, ali kao da su se u zadnje vrijeme ponovo poceli povecavati brojevi, ili su mozda dosli novi na praznu teritoriju sa koje su uklonjeni stari.stranac2 wrote:Nego moze li netko malo vise informacija kako ide tok akcije. Dali napokon uspijevaju uklanjati te lutalice , ima li nade da ce se ovome stati u kraj. Nesto se lose izvjestava oko ovoga/
Jucer oko sebilja nova pascad sa markicamastranac2 wrote:Nego moze li netko malo vise informacija kako ide tok akcije. Dali napokon uspijevaju uklanjati te lutalice , ima li nade da ce se ovome stati u kraj. Nesto se lose izvjestava oko ovoga/
Ludog svijeta u pm.Nanananana wrote:
Koji hajvani mati moja
nije nego posakrivali ih pa kako im je dojadilo tako sakrivene držati opet ispustili vaniDope_Man wrote:Primjetim da ih je manje po gradu u zadnje vrijeme na ovoj linini Marindvor-Cvila, ali kao da su se u zadnje vrijeme ponovo poceli povecavati brojevi, ili su mozda dosli novi na praznu teritoriju sa koje su uklonjeni stari.stranac2 wrote:Nego moze li netko malo vise informacija kako ide tok akcije. Dali napokon uspijevaju uklanjati te lutalice , ima li nade da ce se ovome stati u kraj. Nesto se lose izvjestava oko ovoga/
dušebrižnice...meni se srce stežekokuz_sa wrote:Na alipasinu ih piceli po haustorima zatvarat..kriju ih od suntora
Udjes iza 12 nnavecer u ulaz koji se zakljucava..i doceks te bruka svjetlecih ociju...
Fakat nisu ljudi normalni
Svi bi da su humani preko tuđih leđa. Niko neće da ih od tih VELIKIH humanista kući odveze i tamo hrani nego ih meni pod prozorom hrani da ja ne mogu spavat uveče od laveža, da ne mogu djeca izaći vani, da ne mogu ući u haustor kao ovaj primjer a da mi ne skoči kosa na glavi, da se ne mogu vratiti kući sa kesom u ruci jer kontaju evo one stuhe iz av mjau što me hrani.kokuz_sa wrote:Na alipasinu ih piceli po haustorima zatvarat..kriju ih od suntora
Udjes iza 12 nnavecer u ulaz koji se zakljucava..i doceks te bruka svjetlecih ociju...
nazoves policiju i nek malo propitaju stanare, bezmudi su ti ljubitelji lutalica cim ih malo stisneskokuz_sa wrote:Na alipasinu ih piceli po haustorima zatvarat..kriju ih od suntora
A ko te sta pita..zgrada velika 60tak stanova. Samo odjednom pocne da se osjeti smrad u ulazu i dodjes navecer i pun ulaz cuka..AmirBaa wrote:Ja ne znam kako dopustate da vam u haustoru neko drzi lutalicu...ispod prozora u zgradama hajd i nekako, mada i to ja licno ne bih dopustio ali haustor![]()
pa borite se ljudi dragi, zovi policiju par puta, ako policija ne pomogne uzmi stvar u svoje ruke, nekako se obracunaj s tim budalama...kokuz_sa wrote:A ko te sta pita..zgrada velika 60tak stanova. Samo odjednom pocne da se osjeti smrad u ulazu i dodjes navecer i pun ulaz cuka..AmirBaa wrote:Ja ne znam kako dopustate da vam u haustoru neko drzi lutalicu...ispod prozora u zgradama hajd i nekako, mada i to ja licno ne bih dopustio ali haustor![]()
Tacno srcani da te opali..
Imali u hausteru u podrumima prije macke. Pa smrdilo boze sacuvaj..uradili resetke na ulazu u podrum..prozorima..dezinfekciju..i od tad sve ok bilo..do sad zadnjih dana..
Tad macke navadile komsije sa vecih spratova..kojim smrad nije smetao na visokom..dok dole do 4tog ko je zivio je bila muka od zivota..pa je tad bilo i fizickog razracunavanja oko tih macki..dijete nisi mogao pustit da izadje bojis se zaraze..