Problem pasa lutalica vol 2

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Nanananana

#1426 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by Nanananana »

Image
Koji hajvani mati moja

Image
:pisnuo:
vješalica

#1427 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by vješalica »

u glavama umjesto mozga se nalaze amebe

internet rambo-pasija garnitura dildogovki i dildogovaca
mirsek

#1428 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by mirsek »

vješalica wrote:u glavama umjesto mozga se nalaze amebe

Ja mislim da ove sto su razbijali stakla sintorima vodi strah od gubitka novca vise nego manjak mozga.
Maharadza

#1429 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by Maharadza »

mirsek wrote:
vješalica wrote:u glavama umjesto mozga se nalaze amebe

Ja mislim da ove sto su razbijali stakla sintorima vodi strah od gubitka novca vise nego manjak mozga.
Upravo tako, libo njih za kerovima nego valja zaštititi izvor prihoda, a pogotovu ako je guzovača, ha-ya! :oops:
KB9

#1430 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by KB9 »

izmisljena kcerka joj advokat, apsolutna pobjeda u zivotu :izet:
stranac2

#1431 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by stranac2 »

Nego moze li netko malo vise informacija kako ide tok akcije. Dali napokon uspijevaju uklanjati te lutalice , ima li nade da ce se ovome stati u kraj. Nesto se lose izvjestava oko ovoga/
_turpija_

#1432 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by _turpija_ »

stranac2 wrote:Nego moze li netko malo vise informacija kako ide tok akcije. Dali napokon uspijevaju uklanjati te lutalice , ima li nade da ce se ovome stati u kraj. Nesto se lose izvjestava oko ovoga/
Koliko mogu vidjeti oni kukumacu da haman nema nijednog cuke, trude se da kriju ono sto vide, a recimo ja na potezu Alifakovac - Mihrivode ( to je jedino gdje se intezivno krecem) vidim da ih ima, ali puno manje, vjerovatno su to oni koji su im uspjeli pobjeci, Ovdje se stvarno nije moglo opstati. Neki dan sam na Mihrivodama kod kontejnera vidjela macku, i kontam jel haluciniram,tu je bilo sigurno 20 pasa i to bili neka varijanta pasa ko ovce hibridi totalni... Tako da ipak se radi nesto napokon :thumbup:
simonese

#1433 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by simonese »

i dalje se kote,oni cipovani se jebu ko ludi,nista novo
KB9

#1434 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by KB9 »

simonese wrote:i dalje se kote,oni cipovani se jebu ko ludi,nista novo

tjunirani :lol: :mrgreen:
simonese

#1435 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by simonese »

KB9 wrote:
simonese wrote:i dalje se kote,oni cipovani se jebu ko ludi,nista novo

tjunirani :lol: :mrgreen:
:lol:
Dope_Man

#1436 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by Dope_Man »

stranac2 wrote:Nego moze li netko malo vise informacija kako ide tok akcije. Dali napokon uspijevaju uklanjati te lutalice , ima li nade da ce se ovome stati u kraj. Nesto se lose izvjestava oko ovoga/
Primjetim da ih je manje po gradu u zadnje vrijeme na ovoj linini Marindvor-Cvila, ali kao da su se u zadnje vrijeme ponovo poceli povecavati brojevi, ili su mozda dosli novi na praznu teritoriju sa koje su uklonjeni stari.
Nepass

#1437 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by Nepass »

Jucer oko sebilja nova pascad sa markicama
Fudo387

#1438 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by Fudo387 »

Nanananana wrote:Image
Koji hajvani mati moja

Image
:pisnuo:
Ludog svijeta u pm.
Jedna veli, "snaga civilnog drustva". :lol:
Radi li Jagomir?
vješalica

#1439 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by vješalica »

Dope_Man wrote:
Primjetim da ih je manje po gradu u zadnje vrijeme na ovoj linini Marindvor-Cvila, ali kao da su se u zadnje vrijeme ponovo poceli povecavati brojevi, ili su mozda dosli novi na praznu teritoriju sa koje su uklonjeni stari.
nije nego posakrivali ih pa kako im je dojadilo tako sakrivene držati opet ispustili vani
forest gump

#1440 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by forest gump »

Na Čvili sve isto. Nikakvih promjena nema.
kokuz_sa

#1441 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by kokuz_sa »

Na alipasinu ih piceli po haustorima zatvarat..kriju ih od suntora

Udjes iza 12 nnavecer u ulaz koji se zakljucava..i doceks te bruka svjetlecih ociju...

Fakat nisu ljudi normalni
[Emma]

#1442 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by [Emma] »

Kod mene ispred ulaza napisan broj telefona na koji možemo prijaviti ako vidimo lutalicu, zato što valjda i kad ih pozoveš oni dođu i uklone samo jednog psa. Komedija :lol:
vješalica

#1443 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by vješalica »

kokuz_sa wrote:Na alipasinu ih piceli po haustorima zatvarat..kriju ih od suntora

Udjes iza 12 nnavecer u ulaz koji se zakljucava..i doceks te bruka svjetlecih ociju...

dušebrižnice...meni se srce steže
nego znate li ko to radi?
treba mu odma lampione u kuću ubaciti pa nek tamo svijetle :mrgreen:
Zastozato

#1444 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by Zastozato »

Ne znam zasto ne nazovete sluzbu za hvatanje pasa kad naletite na te pse po haustorima.
vješalica

#1445 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by vješalica »

ne bi oni ni došli,bilo bi 100 izgovora,treba inspektor,treba policija,trebaju novinari,doktori,majstori....
ovo_mi_je_nick

#1446 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by ovo_mi_je_nick »

kokuz_sa wrote:Na alipasinu ih piceli po haustorima zatvarat..kriju ih od suntora

Svi bi da su humani preko tuđih leđa. Niko neće da ih od tih VELIKIH humanista kući odveze i tamo hrani nego ih meni pod prozorom hrani da ja ne mogu spavat uveče od laveža, da ne mogu djeca izaći vani, da ne mogu ući u haustor kao ovaj primjer a da mi ne skoči kosa na glavi, da se ne mogu vratiti kući sa kesom u ruci jer kontaju evo one stuhe iz av mjau što me hrani.

Fakat sam volio cuke ali zbog ovih organizacija i nekog kurch humanizma razmišljam da odem u šintore da odrađujem pripravnički.
KB9

#1447 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by KB9 »

nazoves policiju i nek malo propitaju stanare, bezmudi su ti ljubitelji lutalica cim ih malo stisnes

sve se moze kad se hoce
AmirBaa

#1448 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by AmirBaa »

Ja ne znam kako dopustate da vam u haustoru neko drzi lutalicu...ispod prozora u zgradama hajd i nekako, mada i to ja licno ne bih dopustio ali haustor :-) :-)
kokuz_sa

#1449 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by kokuz_sa »

AmirBaa wrote:Ja ne znam kako dopustate da vam u haustoru neko drzi lutalicu...ispod prozora u zgradama hajd i nekako, mada i to ja licno ne bih dopustio ali haustor :-) :-)
A ko te sta pita..zgrada velika 60tak stanova. Samo odjednom pocne da se osjeti smrad u ulazu i dodjes navecer i pun ulaz cuka..
Tacno srcani da te opali..

Imali u hausteru u podrumima prije macke. Pa smrdilo boze sacuvaj..uradili resetke na ulazu u podrum..prozorima..dezinfekciju..i od tad sve ok bilo..do sad zadnjih dana..

Tad macke navadile komsije sa vecih spratova..kojim smrad nije smetao na visokom..dok dole do 4tog ko je zivio je bila muka od zivota..pa je tad bilo i fizickog razracunavanja oko tih macki..dijete nisi mogao pustit da izadje bojis se zaraze..
AmirBaa

#1450 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by AmirBaa »

kokuz_sa wrote:
AmirBaa wrote:Ja ne znam kako dopustate da vam u haustoru neko drzi lutalicu...ispod prozora u zgradama hajd i nekako, mada i to ja licno ne bih dopustio ali haustor :-) :-)
A ko te sta pita..zgrada velika 60tak stanova. Samo odjednom pocne da se osjeti smrad u ulazu i dodjes navecer i pun ulaz cuka..
Tacno srcani da te opali..

Imali u hausteru u podrumima prije macke. Pa smrdilo boze sacuvaj..uradili resetke na ulazu u podrum..prozorima..dezinfekciju..i od tad sve ok bilo..do sad zadnjih dana..

Tad macke navadile komsije sa vecih spratova..kojim smrad nije smetao na visokom..dok dole do 4tog ko je zivio je bila muka od zivota..pa je tad bilo i fizickog razracunavanja oko tih macki..dijete nisi mogao pustit da izadje bojis se zaraze..
pa borite se ljudi dragi, zovi policiju par puta, ako policija ne pomogne uzmi stvar u svoje ruke, nekako se obracunaj s tim budalama...
Post Reply