http://** No links **.ba/clanak/183077/sarajevo-n ... sade-sad-a
novu analizu saciniti, pa ce oni onda nesto poduzeti, i eto Amerika uzbunila javnost pogresnim informacijama.
zelim vam dug i miran boravak u opoziciji
Hebo te Zmaj, ubica Mercedesom kroz proxy...skafiskafsnjak wrote:Sto se mene tice, neka Zmaja![]()
Neka cevapa
Hebi tebedrndalo wrote:Hebo te Zmaj, ubica Mercedesom kroz proxy...skafiskafsnjak wrote:Sto se mene tice, neka Zmaja![]()
Neka cevapa
Ako nam Am.ambasada ne pomogne u naglom pravljenju travnjaka na mjestu Zmaja, niko nece...
Hvala na lijepim zeljama...skafiskafsnjak wrote:Hebi tebedrndalo wrote:Hebo te Zmaj, ubica Mercedesom kroz proxy...skafiskafsnjak wrote:Sto se mene tice, neka Zmaja![]()
Neka cevapa
Ako nam Am.ambasada ne pomogne u naglom pravljenju travnjaka na mjestu Zmaja, niko nece...![]()
Cak nisam iz Sarajeva
U nas u Jablanici janjetina ne zagadjujedrndalo wrote:
Hvala na lijepim zeljama...![]()
E da znas... Kad budes dolazio, vodim te ja na cevape kod ovih sto ne zagadjuju, ni zrak, ni potomstvo Mercedesima koje treba voziti 200 kroz grad...
Naleticu na cas ekologije...skafiskafsnjak wrote:U nas u Jablanici janjetina ne zagadjujedrndalo wrote:
Hvala na lijepim zeljama...![]()
E da znas... Kad budes dolazio, vodim te ja na cevape kod ovih sto ne zagadjuju, ni zrak, ni potomstvo Mercedesima koje treba voziti 200 kroz grad...
Janjetina 100% prirodna ahahahahhaha.drndalo wrote: Naleticu na cas ekologije...
Dje ti je to? Kod onog mosta prema ribnjacima? Nisam tamo jos bio. Zadnji put lani na Komadinovom vrelu...skafiskafsnjak wrote:Janjetina 100% prirodna ahahahahhaha.drndalo wrote: Naleticu na cas ekologije...
Gdje cemo, Kovacevic ?
Ooo da... mislim da je tamo najboljedrndalo wrote:Dje ti je to? Kod onog mosta prema ribnjacima? Nisam tamo jos bio. Zadnji put lani na Komadinovom vrelu...skafiskafsnjak wrote:Janjetina 100% prirodna ahahahahhaha.drndalo wrote: Naleticu na cas ekologije...
Gdje cemo, Kovacevic ?
U kotlinama je otezan protok zraka, zato se mora voditi racuna o tom kako se i gdje gradi. U Sarajevu se gradi gdje ko da vise i kako se kome cefne, nicu ogromne zgradurine na neprimjerenim mjestima i zagusuju i ono malo sto bi moglo prostrujati. Neko je spomenuo profesora Kemala Hanjalica kao eksperta za ova pitanja umjestop ovog struĆnjaka za cevape sto se istak'o jucer.insaneinthebrain wrote:Dzaba ti svo sunce svijeta kad nema vjetra. Jucer je puhalo po malo sto je bilo dovoljno sa vedrim nebom da se zagadjenost malo rastjera. Cim nema vjetra vracamo se na staro
mk ultra wrote: ljeti fino svjeze puse sa mora, zrak predobar
U Kalinoviku? Nevesinju? 45?Nivelacija wrote:mk ultra wrote: ljeti fino svjeze puse sa mora, zrak predobar
![]()
![]()
![]()
![]()
usijani kamencurina na +45 stepeni je ljeto u hercegovini
cuj svjeze fino puse vjetar
![]()
![]()
![]()
![]()