breuer wrote:Hvala na savjetima, ali zadržite ih za sebe. A Dodik pada, ev već će decenija, nije ni bitan on, već potpuni zastoj koji vam uvaljuje, te ste od muke poludili i samo vam se priviđa njegov nestanak. Sve i da ga sad smaknu, deset ključnih godina je stolovao nad vašom nepomičnošću.
Aferim
Jasno, i to je sad kao neka satisfakcija za narod u RS
Jebo Dodika, ko da je on bitan, bitno je ono sto ce ostati iza njega....slikovito opisano, znas ono kad bude najezda skakavaca, pa iza toga ostane pustos....e tako nekako ce da bude.
Koga Dodik zapravo blokira? BiH? Ili blokira samim tim i RS?
Da ti iskreno kazem, boli me q sta ce biti za 100 ili 500 godina, sta sad, ja treba svoj zivot da posvetim nekom idealu i na kraju 2 metra zemlje na mene....
Mene u ovom momentu zanima neka bolja buducnost, a dok je Dodika, Bakira, Covica, nje nece biti.
Tako da...Dodik uvaljuje i vama i nama, a od muke cemo svi poludjeti, jer ostali zive normalno, a mi se koprcamo u blatu.
Mene je stid tipova kao sto su Bakir, a dolazim iz bosnjackog naroda. Laze, petlja, vise stete nego koristi. Sta ja imam od toga sto je on Bosnjak i sto je predstavnik bosnjackog naroda? Dokazani lopov.
Dodik ako nije veci, manji lopov sigurno nije. To filovanje nacionalizmom od medija do javnih istupa je samo instrument koji mu pomaze da vise lopatom zahvati.
Ako ozbiljno mislis da ti je satisfakcija da te predstavlja takav tip i da ga tapses po ramenu, nemam ni ja nista drugo reci, nego...
Aferim!