EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Korisničkoime
#1426 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
@trceci pohvale za trud veoma informativno.
Druga stvar bio sam na tom nekom njihovom forumu link kruzi po klixu i auuuuu likovi ubijedeni da prolaze ono prica krece bice usko bice tesko ALI Dzeko kurac, Pjanic nista posebno treba ga malo samo pritisnuti ostali su i ovako svi kante. Izgubili od Izraela izgubilo od Kipra mi dobili Njemacku i igrali nerjeseno.
Sevap bi bilo likove otrest jbt dosli smo do toga da se jedna Irska raduje sto je nas dobila. Nismo super jaka reprezentacija ali da mu jebes mater Irska je za nas goli kurac kao i jebeni Vels, Kipar i Izrael. Ne stima kod nas puno toga ali najrealnije nas ne bi trebalo biti strah jedne jebene Irske.
Druga stvar bio sam na tom nekom njihovom forumu link kruzi po klixu i auuuuu likovi ubijedeni da prolaze ono prica krece bice usko bice tesko ALI Dzeko kurac, Pjanic nista posebno treba ga malo samo pritisnuti ostali su i ovako svi kante. Izgubili od Izraela izgubilo od Kipra mi dobili Njemacku i igrali nerjeseno.
Sevap bi bilo likove otrest jbt dosli smo do toga da se jedna Irska raduje sto je nas dobila. Nismo super jaka reprezentacija ali da mu jebes mater Irska je za nas goli kurac kao i jebeni Vels, Kipar i Izrael. Ne stima kod nas puno toga ali najrealnije nas ne bi trebalo biti strah jedne jebene Irske.
- Bosanski_kralj
#1427 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Koštaće njih ta samouvjerenost. Volio bih da nastave tako, pogotovo što se nisu samo navijači razbahatili nego i igrači.Korisničkoime wrote:@trceci pohvale za trud veoma informativno.
- kamen spoticanja
#1428 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Neki irski forum...pise mc meho i o' ismail
rezime igraca BiH u zadnjem kolu:
Begovic tri suta u okvir dva primio
mujdza nismo otkrili gdje igra
kolasinac...nije igrao
sunjic...zijanio uz 2 njegova gola
besic...udavio zenu,trenutno u zatvoru
medunjanin...nije dobio kartu za utakmicu,nije bio na tribinama deportiva
hajrovic...
ibisevic...cuva se za utakmicu s irskom
dzeko...na klupi za promjenu
pjanic...dao gol s pola terena ali imamo dojavu da za reprezentaciju namjerno ne daje golove iz slobodnjaka tako da je ok
Visca...istrcao rekord karijere na 155 metara
tinki vinki...konacno prvi u hrvatskoj
kolasinac...nije igrao
besic...udavio zenu,trenutno u zatvoru
hajrovic...
ibisevic...cuva se za utakmicu s irskom
dzeko...na klupi za promjenu
pjanic...dao gol s pola terena ali imamo dojavu da za reprezentaciju namjerno ne daje golove iz slobodnjaka tako da je ok
-
vade_mecum
#1429 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
ne more McMeho u irskoj ni pod tackom raznokamen spoticanja wrote:Neki irski forum...pise mc meho i o' ismail
kolasinac...nije igrao
besic...udavio zenu,trenutno u zatvoru![]()
hajrovic...![]()
ibisevic...cuva se za utakmicu s irskom![]()
dzeko...na klupi za promjenu![]()
pjanic...dao gol s pola terena ali imamo dojavu da za reprezentaciju namjerno ne daje golove iz slobodnjaka tako da je ok![]()
- kamen spoticanja
-
vade_mecum
#1431 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
a dobro, vjerovatno je koji škot zalutao u irsku 
- kamen spoticanja
#1432 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
E hebem ga ja...sta ja moram postat u sred zahebancijevade_mecum wrote:a dobro, vjerovatno je koji škot zalutao u irsku
http://www.ireland-information.com/hera ... rnames.htm
- It_is_a_Leclerc
#1433 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Realan prikaz "forme" vecine nasih igracakamen spoticanja wrote:Neki irski forum...pise mc meho i o' ismail
kolasinac...nije igrao
hajrovic...![]()
pjanic...dao gol s pola terena ali imamo dojavu da za reprezentaciju namjerno ne daje golove iz slobodnjaka tako da je ok![]()
- kamen spoticanja
#1434 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Najljepse je opet,sto cemo ih izbaciti bez puno problema
-
Paul F.
#1435 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Ja sam na vrijeme upozoravo da se ne provaljujemo na njihovim forumuma ali sam bio neshvaćen. 
-
Korisničkoime
#1436 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Uobicajeno misljenje na njihovim forumima otprilike da Dzeko Pjanic i Begovic odgovaraju po kvaliteti njihovim Colrmanu, Mccartyu i Longu. Roma igra CL ali u Engleskoj ne bi bili bolji od sredine tabele. Ako nas ne mogu dobiti ne moraju ni ici na EP. Jebo te kao da smo Moldavija.Having a look through the Bosnian team,we would certainly have a better side player for player. They Dzeko, pjanic and Begovic to match our Coleman, Mccarthy and Long. Fair enough Roma are in the CL but would they do any better than mid table in England.
They have alot of players playing in far flung places.
Important to approach this properly and get our best side on the pitch. If we aren't capable of beating these we've no business at European finals.
Znaci sevap likove spustiti na zemlju
- trcicu trceci
#1437 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Sanjao sam da smo oh dobili 2:0
prosli san mi se ostvario
prosli san mi se ostvario
-
Paul F.
#1438 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Ako ih ne nakantamo u Zenici, ne znam kad ćemo.
- pirmin
#1439 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
To je tokamen spoticanja wrote:Neki irski forum...pise mc meho i o' ismail
kolasinac...nije igrao
hajrovic...![]()
Nasa realnost jbg.
-
Korisničkoime
#1440 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Ma ne provaljuje se niko osim jednog kretena koji ih trola a oni nikako da skontaju o cemu je rijec i hvataju se ko blesavi. Ostali su savim ok barem sto sam ja vidio pitaju ih ljudi kako doci gdje biti jel bezbjedno kakav je smjestaj. Vise se oni provaljuju kada porede Dzeku i Longa. Likovi su nabrijani maksimalno.Paul F. wrote:Ja sam na vrijeme upozoravo da se ne provaljujemo na njihovim forumuma ali sam bio neshvaćen.
- House
#1441 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
hvalospjevke.trcicu trceci wrote:Donosim vam ocjene 13 igraca Irske koji igraju u Premijerligi i 8 igraca Championshipa koji su danas konkurisali da igraju. Dakle, nisu bili povrijedjeni, nego su konkurisali. Ovo prvo su dodavanja kod igraca, npr.Wilson kod Stokea imao 48 dodavanja, uspjesnost 81.3%.
Ovo su gotovo svi igraci reprezentacije koji igraju za Irsku ili konkurisu da igraju.
1. S.Given-Stoke............... Nije nastupio
2. Ireland-Stoke................ Nije nastupio
3. Randolh- West Ham ........Nije nastupio
4. Dalaney- C.Palace ..........Nije nastupio
5. Wilson-Stoke.................... 48/81.3% usao u 9.minuti, Ocjena: 5.4-najslabije ocjenjeni igrac utakmice
6. Hoolahan W-Norwich. ........ 42/ 90.5% Odigrao 78 minuta, Ocjena 5.9-najslabije ocijenjeni igrac na utakmici
7. Walters-Stoke...................11/63.6% usao u 60.minuti, Ocjena 6.0--trece najslabije ocjenjeni igrac utakmice
8. Grealish- Aston Vila........... 16/93.8% izasao u 74.minuti, Ocjena: 6.4-drugi najslabiji igrac na cijeloj utakmici
9. Whelen-Stoke...................71/90.1% odigrao cijelu utakmicu, Ocjena 6.4- peta najslabija ocjena utamice
10. McCarthy-Everton........... 36/88.9% odigrao cijelu utakmicu, Ocjena: 6.9-cetvrta najbolja ocjena Evertona, dvanaesta na cijeloj utakmici
11. Coleman- Everton...........31/77.4% odigrao cijelu utakmicu, Ocjena: 7.1-treca najbolja ocjena Evertona, jedanaesta na cijeloj utakmici
12. Brady R.- Norwich............52/82.7 cijela utakmica, Ocjena 7.2-najbolje ocijenjeni igrac Norwicha
13. McClean-WBA................26/73.1 odigrao prvo poluvrijeme, Ocjena 7.5-prosjek ekipe
Igraci koji igraju u drugoj engleskoj ligi ili Championshipu. Ovdje nemam ocjene:
14. McGoldrick.......... odigraco cijelu utakmicu u remiju Ipswica sa Notingemom,
15. Murphy.......odigrao cijelu utakmicu u remiju Ipswica
16. A.Judge.....odigrao cijelu utakmicu, dao gol za Brantford
17.Chrise......odigrao cijelu utakmicu u pobjediDerbya
18.Keogh.....odigrao cijelu utakmicu za Derby
19.Pearce.....bio na klupi Derbya
20.Hendrick...nije ga bilo ni na klupi
21.Meyler....odigrao cijelu utakmicu, dao gol za Hull
Prosjek otpilike ovih 9 igraca sto su igrali je 6.4 sto je zaista jako nista ocjena. Jedino se istekao Brady u Evertonu ali ni to nista nije posebno.
Ocekujem ogromne pohvale za uradjeni posao.
3:0 u Zenici
- Šibicar
#1442 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Ma ti si neshvaćeni genije klixa.Paul F. wrote:Ja sam na vrijeme upozoravo da se ne provaljujemo na njihovim forumuma ali sam bio neshvaćen.
-
Paul F.
#1443 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Ne bih rekao da je jedan. U pojedinim trenutcima Irci pitaju jesu li samo Bosanci na temi ili ima i koj Irac.Korisničkoime wrote:Ma ne provaljuje se niko osim jednog kretena koji ih trola a oni nikako da skontaju o cemu je rijec i hvataju se ko blesavi. Ostali su savim ok barem sto sam ja vidio pitaju ih ljudi kako doci gdje biti jel bezbjedno kakav je smjestaj. Vise se oni provaljuju kada porede Dzeku i Longa. Likovi su nabrijani maksimalno.Paul F. wrote:Ja sam na vrijeme upozoravo da se ne provaljujemo na njihovim forumuma ali sam bio neshvaćen.
-
Paul F.
#1444 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Niko i ne očekuje da ti išta shvatiš.Šibicar wrote:Ma ti si neshvaćeni genije klixa.Paul F. wrote:Ja sam na vrijeme upozoravo da se ne provaljujemo na njihovim forumuma ali sam bio neshvaćen.
- insaneinthebrain
#1445 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Paul okorjeli papketovac 
- It_is_a_Leclerc
#1446 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
A muke moje, otišli tamo nešto se busaju u prsa, a ne shvataju da su nam igrači u užasnoj formi i da ih je pola već na putu da se okane fudbala i krenu baviti, ne znam, nečim drugim u životu... I još im kao spominju što je BiH bila u Brazilu, a Irska se još 2002. u Osaki gužvala sa Njemcima i Saudijskom Arabijom na SP-u.Paul F. wrote:Ja sam na vrijeme upozoravo da se ne provaljujemo na njihovim forumuma ali sam bio neshvaćen.
- Point.
#1447 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Kad vidim ove dezurne negativce, pomislim na cas da igramo protiv Argentine ili Njemacke. Idite karajte nesto, nebil vas to makar malo razveselilo.
-
Tipicoti
#1448 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Ne treba srljati.....
Kod kuce ne primiti gol, a u Irskoj zabiti prvi gol pa neka njih hvata panika.
Imam osjecaj da je ovo prvi baraz gdje smo mi ekipa koja ce da kontrolise rezultat, a ne kao protiv Portugala gdje moramo srljati i nadati se nekom cudu.
Irska je jaka, ali imam osjecaj da je psihicki gledano - Kipar bio tezi protivnik, sto znaci no sikiriki - jaci smo i zato ne trebamo da kukamo.
Kod kuce ne primiti gol, a u Irskoj zabiti prvi gol pa neka njih hvata panika.
Imam osjecaj da je ovo prvi baraz gdje smo mi ekipa koja ce da kontrolise rezultat, a ne kao protiv Portugala gdje moramo srljati i nadati se nekom cudu.
Irska je jaka, ali imam osjecaj da je psihicki gledano - Kipar bio tezi protivnik, sto znaci no sikiriki - jaci smo i zato ne trebamo da kukamo.
-
Paul F.
#1449 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Neka bolji pobijedi i neka sudija pošteno sudi. 
-
emmir1
#1450 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Gledam Sandrlend i povredi se O'Shea.
Zadnja loža.
Prvu ne igra zbog suspenzije, vjerovatno neće ni drugu.
On im je kapiten.
Zaželimo mu brz oporavak i sve najbolje, da se vrati jači i bolji.
Zadnja loža.
Prvu ne igra zbog suspenzije, vjerovatno neće ni drugu.
On im je kapiten.
Zaželimo mu brz oporavak i sve najbolje, da se vrati jači i bolji.