Safet Sušić - Pape

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Safet Susic u Evianu ce:

izdominirati Ligu 2 s postojecom ekipom
45
21%
graditi ekipu dovodjenjem talenata Rin-tin-tina i sVrška
19
9%
odigrati prosjecnu sezonu
28
13%
podbaciti igrajuci bez bekova
8
4%
dobiti otkaz prije kraja sezone
115
53%

Total votes: 215

Logovan

#1426 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by Logovan »

teta marica druga wrote:Meni Safet kupio dužu motku da još lakše preskačem perfekcionistu. :)
Ne prizivaj ga tako ti Boga dragog. :D
Paul F.

#1427 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by Paul F. »

Ja se divim ovima koji imaju živaca sa trolovima se raspravljati. Evo, taman da smo mi stvarno glupi i neupućeni a oni pametni, postavlja se pitanje zašto bi pametan čovjek išao kod glupana, tulio iste stvari i kvario im ćejf. Čak i u tom slučaju dolazimo do zaključka da su za sadake. A baška što ovde oni znaju da mi znamo da trolaju i izmišljaju. Ne bih im u koži bio.
House

#1428 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by House »

Paul i Laka zaljubljeni u Safeta
mO k3

#1429 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by mO k3 »

luckylaka wrote:
mO k3 wrote:Mene je mesa kontaktirao preventivno .. nedo bog ako pocne paljba po njim .. ujedno sam mu dao i tvoju adresu
Hvala brate.Moramo se drzati skupa jer nas napadaju sa svih strana.Al sve cemo izdrzati dok para kaplje. :P
mi kraj'snici moramo da pomazemo jedan drugome ha ja ...
DonEmir

#1430 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by DonEmir »

perfekcionista1 wrote:!
Izgleda da su Papeljubaci zreli za...
Image
perfekcionista1

#1431 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by perfekcionista1 »

teta marica druga wrote:Meni Safet kupio dužu motku da još lakše preskačem perfekcionistu. :)
preskocio je tebe safet cinjenicom da si njegov potrcko :)
insomnia78

#1432 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by insomnia78 »

Da se vratimo malo na temu
Safet Susic je trener Eviana
Eh sad, taj Evian ima i svoj omladinski pogon
I jedan djecak iz tog, cini mi se, U17 tima je dobio poziv za reprezentaciju francuske
Eto, mali podatak
Posto je to prvi put da neki igrac Eviana nastupi za reprezentaciju
PS: Evian takodje ima i zensku ekipu
luckylaka

#1433 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by luckylaka »

:suplja: :lol: Dobra
luckylaka

#1434 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by luckylaka »

House wrote:Paul i Laka zaljubljeni u Safeta
Kakva ljubav samo interes. :-D
mO k3

#1435 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by mO k3 »

:thumbup:
luckylaka wrote:
safeu hvala sto nas je odvao na SP ... sjesam se one veceri kada sam prolio suzu radosnicu
House

#1436 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by House »

luckylaka wrote:

:lol: dobro.
condy

#1437 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by condy »

insomnia78 wrote:Da se vratimo malo na temu
I jedan djecak iz tog, cini mi se, U17 tima je dobio poziv za reprezentaciju francuske
Eto, mali podatak
Ne pratim temu,

Vidim da Safet ima dosta nerješenih utakmica, kakve su ambicije kluba poput Eviana ?
Point.

#1438 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by Point. »

condy wrote:
Eto, mali podatak
Ne pratim temu,

Vidim da Safet ima dosta nerješenih utakmica, kakve su ambicije kluba poput Eviana ?
Ligue 1. Tako reko Pape.
insomnia78

#1439 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by insomnia78 »

condy wrote:
Eto, mali podatak
Ne pratim temu,

Svi timovi iz ligue2 iz razumljivih razloga zele uci u prvu
I oni sami su nesto tako najavljivali ali su se kasnije malo korigovali
Nevezano za Safeta, imaju skoro pa kompletan novi tim, zamjenili su im trenera i mislim da im je ova sadasnja pozicija maksimum za ovu sezonu i oni su cini se svjesni
Predsjednik je nesto slicno i govorio
Doduse, ima jos puno utakmica za odigrati ali to je otprilike to 4-5 pozicija
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#1440 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by JoseMujica »

luckylaka wrote:

jel ti to svega ti platio kafu ?
perfekcionista1

#1441 Re: Safet Susic trener Eviana

lazete da su svi timovi najavili ulazak u prvu ligu, vi bi dusu djavolu prodali samo da odbranite obraz suskavca. Evian je igrao u prvoj ligi par sezona i ispali su, logicno da su glavni konkurenti za povratak nazad, zato je trenutna pozicija neuspjeh.

A suskavac je imao lahak raspored, samo sa 2 tima iz vrha je igrao.
insomnia78

#1442 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by insomnia78 »

perfekcionista1 wrote:lazete da su svi timovi najavili ulazak u prvu ligu, vi bi dusu djavolu prodali samo da odbranite obraz suskavca. Evian je igrao u prvoj ligi par sezona i ispali su, logicno da su glavni konkurenti za povratak nazad, zato je trenutna pozicija neuspjeh.

Ko je rek'o da su svi timovi najavili ulazak u prvu ligu?
Shvatas li ti da je Evian stekao status profesionalnog kluba 2010-e a prije toga nastao fuzijom dva druga kluba, nije to Barselona
insomnia78

#1443 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by insomnia78 »

Zanimljivo, u sezoni u kojoj su uspjeli uci u Ligue1 upravo u ovom periodu su imali niz od sest nerjesenih :D i bili osmi
Doduse, poslije toga prave niz od pet pobjeda
Tomahawk11
Globalni moderator

#1444 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by Tomahawk11 »

Ranije se vodila rasprava na tu temu, konstatovali smo da je dosta ekipa u Ligue 2 prilicno respektabilno, da je tu dosta starih prvoligasa, neki od njih su duzi period imali prilicno uspjesnu prvoligasku historiju. Evian sigurno po tom pitanju nije ni u prvih 5 favorita za prvu ligu. Evian je ekipa kratkog prvoligaskog statusa, napravili su bum, ali u poredjenju sa Lensom, Metzom, Auxerreom, Sochauxom....nisu ni blizu.
Nema se tu sta braniti, sudit ce se na kraju sezone kako ekipa zavrsi. Obzirom da je ekipa obnovljena, igracki kadar promjenjen, rezultati su zasad u domenu ocekivanog.
DonEmir

#1445 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by DonEmir »

insomnia78 wrote:
perfekcionista1 wrote:lazete da su svi timovi najavili ulazak u prvu ligu, vi bi dusu djavolu prodali samo da odbranite obraz suskavca. Evian je igrao u prvoj ligi par sezona i ispali su, logicno da su glavni konkurenti za povratak nazad, zato je trenutna pozicija neuspjeh.

Ko je rek'o da su svi timovi najavili ulazak u prvu ligu?
Shvatas li ti da je Evian stekao status profesionalnog kluba 2010-e a prije toga nastao fuzijom dva druga kluba, nije to Barselona
Kakve veze kad je stekao status profi kluba, proslo je 5,6 godina tj. bili su prvoj ligi eto a kad se ima novca zapravo ima se igracki kadar da se bude u TOP 3 Lige 2 tj. taj famozni projekt Liga 1. Sto je i Papke sam rekao.. :? kriva nova imena a ne novi trener.. previse crnaca u ekipi ne moze to Papke da poveze..
Mozda je kriva cista voda :zzzz:
perfekcionista1

#1446 Re: Safet Susic trener Eviana

Tomahawk11 wrote:Ranije se vodila rasprava na tu temu, konstatovali smo da je dosta ekipa u Ligue 2 prilicno respektabilno, da je tu dosta starih prvoligasa, neki od njih su duzi period imali prilicno uspjesnu prvoligasku historiju. Evian sigurno po tom pitanju nije ni u prvih 5 favorita za prvu ligu. Evian je ekipa kratkog prvoligaskog statusa, napravili su bum, ali u poredjenju sa Lensom, Metzom, Auxerreom, Sochauxom....nisu ni blizu.
Nema se tu sta braniti, sudit ce se na kraju sezone kako ekipa zavrsi. Obzirom da je ekipa obnovljena, igracki kadar promjenjen, rezultati su zasad u domenu ocekivanog.
sve druge lige iz najjacih liga su teske kao i francuska druga liga, nije papke nikakva zrtva, da je preuzeo nekog jakog drugoligasa iz engleske ili njemacke opet bi se vi vadili kako je tu puno bivsih prvaka, leeds, notingem, nots counti pa mu tesko...tesko je naravno, nista nije lahko, ali ima bolju "startnu"- poziciju, ima veci budzet i bolji igracki kadar od vecine timova i kao takav mora opravdati ulogu favorita, ali on to nije u stanju, on je covjek koji ce uvijek naci izgovore, bas kao i njegovi rodjaci na klixu
DonEmir

#1447 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by DonEmir »

perfekcionista1 wrote:
Tomahawk11 wrote:Ranije se vodila rasprava na tu temu, konstatovali smo da je dosta ekipa u Ligue 2 prilicno respektabilno, da je tu dosta starih prvoligasa, neki od njih su duzi period imali prilicno uspjesnu prvoligasku historiju. Evian sigurno po tom pitanju nije ni u prvih 5 favorita za prvu ligu. Evian je ekipa kratkog prvoligaskog statusa, napravili su bum, ali u poredjenju sa Lensom, Metzom, Auxerreom, Sochauxom....nisu ni blizu.
sve druge lige iz najjacih liga su teske kao i francuska druga liga, nije papke nikakva zrtva, da je preuzeo nekog jakog drugoligasa iz engleske ili njemacke opet bi se vi vadili kako je tu puno bivsih prvaka, leeds, notingem, nots counti pa mu tesko...tesko je naravno, nista nije lahko, ali ima bolju "startnu"- poziciju, ima veci budzet i bolji igracki kadar od vecine timova i kao takav mora opravdati ulogu favorita, ali on to nije u stanju, on je covjek koji ce uvijek naci izgovore, bas kao i njegovi rodjaci na klixu
Papke je zapravo zrtva Eviana. :lol: :lol:
perfekcionista1

#1448 Re: Safet Susic trener Eviana

DonEmir wrote: Papke je zapravo zrtva Eviana. :lol: :lol:
nije on kriv sto nema milijardu veliki budzet i sto mu nisu doveli Mesija i Ronalda, jbg dali su mu ekipu koja je jaca od drugih iz lige ali nije bas 10 puta jaca i ne moze lik tako raditi, nije fer. Moraju biti 15 puta bolji od ostalih da bi papke zavrsio treci.

PRAVDA ZA PAPKETA :bih:
Tomahawk11
Globalni moderator

#1449 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by Tomahawk11 »

perfekcionista1 wrote:
Ti mene nasao zajebavati. Lose ti ide to sa ironijom. Nigdje ja nisam rekao da je Ligue 2 jaka poput Championshipa. Mora li se sve crtati?
Tacno, ima budzet da pravi ekipu, to je svakako bitno. Kakvu ulogu favorita, kad je ekipa sa novim igrackim kadrom u bilo kojem prvenstvu bila favorit? Malo odvaditi, ne bi bilo na odmet.
S nekim si ti mene pomjesao. Nisam ja nikakav Safetov rodjak. On je bivsi fudbaler FK Sarajevo, bivsi selektor BiH, pratimo ga kao i mnoge druge sportske radnike sa nasih prostora. Taj prepucavaski stav mozes s nekim drugim, nismo na istim talasnim duzinama. Citas kako ti odgovara, ne kako pise. Tvoj problem.
teta marica druga

#1450 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by teta marica druga »

Nismo skontali da su "DonEmir" i "Perfekcionista1" jedna te ista osoba, ma jok. Znači sad imaš obavezu da se sa oba profila izvineš što si slagao da je "Sušić jedini koji je ikad poveo više golmana nego npadača na SP" jer sam ti dokazao da je Njemačka osvojila SP sa više golmana nego napadača.

PS. Izvinjavam se svim normalnim forumašima što ponavljam ovo više puta, ali tako treba sa ovakvim tipovima.
Locked