Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Patriotska_Liga wrote:Kod nas je to klasika na forumima. Kad neko izgubi/ispadne postoje ekipa A koja pljuje i ekipa B koja pljuje ekipu A. Znači uvijek ista priča.
Bosnjo koji u zivotu nije potrcao 25 metara je prvi koji ce pametovat. Znam ja nas jebo ti nas
Karikaturistu onog naći, sve mu bojice polomiti. Pa lik je baksuz na n-tu potenciju.
Amel loš i nikakav. Taktika - nula bodova. Ovo je uvjerljivo najgore polufinale, i on se ovako - osramoti u njemu.
Amel nije nikakav šampion i ponos (još). Zasad je jedno veliko razočarenje i frustracija, jer je svjesno podržao generisanje priče o medalji koju, objektivno, nema u ovom trenutku. Ali eto - Božija pomoć, slika sa učenjem fatihe, mushaf u koferu i milion share-ova. Jer - jebiga - i to je za ljude.
Ja mu želim sve najbolje u nastavku karijere, ali kao pravi sportista mora priznati poraz, prihvatiti čak i ove koji ga ismijavaju, jer i to zaslužuje, i biti bolji, ako je to moguće, i ako SP nije bio bljesak jedne prosječne karijere.
I da - na EP-u je bilo buđenje za doping kontrolu. Šta li mu je sad pa je istrčao ovako katastrofalno ?
It_is_a_Leclerc wrote:Karikaturistu onog naći, sve mu bojice polomiti. Pa lik je baksuz na n-tu potenciju.
Amel loš i nikakav. Taktika - nula bodova. Ovo je uvjerljivo najgore polufinale, i on se ovako - osramoti u njemu.
Amel nije nikakav šampion i ponos (još). Zasad je jedno veliko razočarenje i frustracija, jer je svjesno podržao generisanje priče o medalji koju, objektivno, nema u ovom trenutku. Ali eto - Božija pomoć, slika sa učenjem fatihe, mushaf u koferu i milion share-ova. Jer - jebiga - i to je za ljude.
Ja mu želim sve najbolje u nastavku karijere, ali kao pravi sportista mora priznati poraz, prihvatiti čak i ove koji ga ismijavaju, jer i to zaslužuje, i biti bolji, ako je to moguće, i ako SP nije bio bljesak jedne prosječne karijere.
I da - na EP-u je bilo buđenje za doping kontrolu. Šta li mu je sad pa je istrčao ovako katastrofalno ?
Nivo gluposti kod tebe iz posta u post, strasno...
I da, tvoje je pravo imati misljenje, samo je ono nevjerovatno idiotsko.
Lik je osvojio jedinu medalju što ćemo ikad osvojiti. On mora poraditi na sebi da bude bolji ali ne znam što bi vas ili bilo koga drugog slusao. Ima medalju sa svjetskog, ima jedno od top vremena od kako se trci i ima buducnost ispred sebe. Sta radi privatno i sta nosi u koferu..pa to je klasicni bošnjački uzrok i posljedica.
It_is_a_Leclerc wrote:Karikaturistu onog naći, sve mu bojice polomiti. Pa lik je baksuz na n-tu potenciju.
Nivo gluposti kod tebe iz posta u post, strasno...
I da, tvoje je pravo imati misljenje, samo je ono nevjerovatno idiotsko.
Ja sam, čini mi se, makar sposoban da to "idiotsko" mišljenje primjereno artikuliram i iznesenem na civilizovan način u zajednici odraslih diskutanata. Vi, sa druge strane, vrijeđate i neopjevano se sramotite, ali i to je vaše pravo
Velkoski wrote:Ne treba pljuvati momka, ali od rečenice 'i ovo je uspjeh' mi se jebeno diže kosa na glavi.
Nije bio ofsajd protiv Nigerije...
vazno je ucestvovatti mentalitet
To nam treba ispisati na državnu zastavu.
Jednostavno - ubijeni smo u pojam. Tješimo se i zadovoljni smo sa prosjekom, "časnim porazom" i "zajebo nas sudija" ishodima. To je luzerski mentalitet koji je, dijelom, odgovoran što nigdje ni u čemu, osim u ovim online peticijama, nismo najbolji, i što imamo ovakav konto sportskih razočarenja i frustracija koje je Amel Tuka večeras samo dopunio.
Naravno da je neuspjeh,sve je podredio OI,na mitinzima skoro da nije ni ucestvovao ove godine zbog toga a dokazao je prosle godine da moze puno bolje.
Naslikavanje i hodanje po tefericima svakako nije pomoglo.Mora otici iz drzave i vratiti se pocetcima.Ako zeli.Ako ne i dovoljno je dao ovako,od mene samo postovanje moze dobiti.