Zene nakon 25

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
TaraCrvena

#1426 Re: Zene nakon 25

Post by TaraCrvena »

Ramzess Veliki wrote: Ma uzeo sam je jer je ... umjetničko djelo ... :shock:
Lijepa je kao Klixin mot.... uf, sad će se uobrazit' ... :oops:
I koja joj je max brzina?
insomnia78

#1427 Re: Zene nakon 25

Post by insomnia78 »

TaraCrvena wrote:
Kol'ko je gravirana?
Hahaha
Cuj pitanja
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#1428 Re: Zene nakon 25

Post by _BataZiv_0809 »

madner wrote:Kakav pad, pad na glavu. :D
Ne kara majka sina sto je kockao :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#1429 Re: Zene nakon 25

Post by _BataZiv_0809 »

Ramzess Veliki wrote: Nemam ti ja taktiku neku ... imam Alfu. :D

Jooo kakvu sam Alficu upravo kupio ... :shock:
Moram se pohvaliti ... :D
Pricaj :shock:
Secer_033

#1430 Re: Zene nakon 25

Post by Secer_033 »

Freamon Lester wrote:
Secer_033 wrote:
Freamon Lester wrote:Ja mislim da jos niko nije pitao zene starije od 25 na ovoj temi kako se one osjecaju? Bolje ili losije?
Bolje. Dragi Bog je muski rod spasio od mene u mojim dvadesetim.
Objasni malo bolje :?:

Pa... bila sam sebicna sa vremenom, premalo postovanja za ideje i zelje momaka, ono, po mom na mom, sve je moglo bolje, onako po mom :p
Nisam uzivala u zivotu i vezama kao sto sam trebala. Sad sam opustenija, uzivam vise, dajem vise nego sto uzimam tako da sam muskarcima sad veliki poklon a onda hmm.. ono par muskaraca sto me ko fol upoznalo se i nisu nesto posebno usrecili. Ja se izvinjavam muskarcima koji su zbog mene izgubili vjeru u ljubav. Ah...
Arii

#1431 Re: Zene nakon 25

Post by Arii »

Freamon Lester wrote:Ja mislim da jos niko nije pitao zene starije od 25 na ovoj temi kako se one osjecaju? Bolje ili losije?
Zavisi, u vezi nekih stvari bolje, u vezi nekih drugih recimo malo razocarano.
Nemamo vise probleme koji su nas prije mucili, alu.imamo neke druge :D, skola, fax su iza nas, sad smo "osigurane" na neki nacin, barem u vezi egzistencije se ne moramo brinuti. Isto tako psihicki se osjecam(o) normalno,zrelije i stabilnijr, ne dotice te nista na nacin da ti.moze "pomjeriti" svijet, jer smo izgradjene osobe, imamo neki sopstveni identitet neovisno od bilo koga i bilo cega..

S druge strane, drustveni zivot je siromasniji i nije nam bas toliko zanimljivo sve sto je bilo prije, a i ekipa se poudala, pozenila, neki.i umrli vec :P, mada se sad istrazuju stvari i akticnosti koje smo u ranijoj.mladosti zbog.nrceg drugog morali zapostaviti

Vise racionalnosti u ljubavnim odnosima, bez djecijih trzavica, ljubomore etc...
TaraCrvena

#1432 Re: Zene nakon 25

Post by TaraCrvena »

insomnia78 wrote:
TaraCrvena wrote:
Kol'ko je gravirana?
Hahaha
Cuj pitanja
Rekoh ja fino da se vise razumijem u kvantnu fiziku nego u aute i te stvari.Mozda mi je iz nekog filma ostalo u glavi da je Alfa brzo auto.
insomnia78

#1433 Re: Zene nakon 25

Post by insomnia78 »

:thumbup:
Ma nista lose
Nego to pitanje nisam cuo je'no 25-30 godina
Tako bi, mi djeca, kad u ulici se pojavi kakvo novo neobicno auto il' motor
Prvo pitanje, "kol'ko je graviran"
Last edited by insomnia78 on 12/06/2015 16:25, edited 1 time in total.
Sunny-7

#1434 Re: Zene nakon 25

Post by Sunny-7 »

Ramzess Veliki wrote:
TaraCrvena wrote:
Ramzess Veliki wrote: ... i kažu da ih je najlakše prepoznati po tome da žene pokušavaju pridobiti slatkim romantičnim riječima i dodvoravanjem ... :oops:
Izgleda da su počeli sa kontra taktikama.Testiranje vrše na forumu pa ce onda u RL....
Nemam ti ja taktiku neku ... imam Alfu. :D

Jooo kakvu sam Alficu upravo kupio ... :shock:
Moram se pohvaliti ... :D
Pa sta bi s motorom? :?
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#1435 Re: Zene nakon 25

Post by _BataZiv_0809 »

:lol:

Koliko je graviran?

I mi smo to gledali kao djeca, a odusevljenju nikad kraja kad se u komsiluk uparkirao BMW Z3, a 240 graviran :lol:

Ali i moja Lancia je isto 240 :oops:
Freamon Lester

#1436 Re: Zene nakon 25

Post by Freamon Lester »

Secer_033 wrote: Pa... bila sam sebicna sa vremenom, premalo postovanja za ideje i zelje momaka, ono, po mom na mom, sve je moglo bolje, onako po mom :p
Nisam uzivala u zivotu i vezama kao sto sam trebala. Sad sam opustenija, uzivam vise, dajem vise nego sto uzimam tako da sam muskarcima sad veliki poklon a onda hmm.. ono par muskaraca sto me ko fol upoznalo se i nisu nesto posebno usrecili. Ja se izvinjavam muskarcima koji su zbog mene izgubili vjeru u ljubav. Ah...
Ma ja sam primjetio kod svojih bivsih da se i odnos, a i prioriteti znatno mijenjaju sa godinama. Sa 18-20 tu je kao neka frka, trka skola, pa faks i razni stresovi kao npr. kasni im. :D Sa 25 je vec drugacija prica. Veca sekiracija ako plata kasni.. :izet: Sa preko 25 je puno opusteniji odnos i prirodniji. Al kako god. Da sam valj'o ne bi bio bivsi. :D
Freamon Lester

#1437 Re: Zene nakon 25

Post by Freamon Lester »

x
Arii

#1438 Re: Zene nakon 25

Post by Arii »

I da, ljudi nas/me pitaju ili kazu eto sad se mozes/trebas udat ili kad ces, mada mene urijetko jer im indirektno (nenormalnim odg npr. da volim zene, da ne mogu da se odlucim izmedju dva momka s kojima izlazim, da sam mentalno nesposobna za brak) dam do znanja da ih se to ne tice :D
Secer_033

#1439 Re: Zene nakon 25

Post by Secer_033 »

Arii wrote:I da, ljudi nas/me pitaju ili kazu eto sad se mozes/trebas udat ili kad ces, mada mene urijetko jer im indirektno (nenormalnim odg npr. da volim zene, da ne mogu da se odlucim izmedju dva momka s kojima izlazim, da sam mentalno nesposobna za brak) dam do znanja da ih se to ne tice :D
:lol: i ja isto. Sve sam vec rekla; da sam lezbejka, da ne trazim slag na tortu nego tresnju na torti od slaga, da se ne mogu odluciti, da sam ruzna i da me niko nece, pa sam bila i malo prosta i nekima rekla da hocu prvo da po***** pola grada da dobijem dovoljno uskustva prije braka :per: (ovo kad su me vec poceli nervirati). Sad sam vec bezobrazna i kazem im 'koliko ja vidim kod tebe i ostalih, niste nesto posebno sretni u tim vasim brakovima, zato se ja ne udajem'.
Bloody

#1440 Re: Zene nakon 25

Post by Bloody »

Racuna li se ovo "nakon 25" cim zagazis u 26, ili imam jos godinu fore? :?
ćiribiribela

#1441 Re: Zene nakon 25

Post by ćiribiribela »

Secer_033 wrote:
Arii wrote:I da, ljudi nas/me pitaju ili kazu eto sad se mozes/trebas udat ili kad ces, mada mene urijetko jer im indirektno (nenormalnim odg npr. da volim zene, da ne mogu da se odlucim izmedju dva momka s kojima izlazim, da sam mentalno nesposobna za brak) dam do znanja da ih se to ne tice :D
:lol: i ja isto. Sve sam vec rekla; da sam lezbejka, da ne trazim slag na tortu nego tresnju na torti od slaga, da se ne mogu odluciti, da sam ruzna i da me niko nece, pa sam bila i malo prosta i nekima rekla da hocu prvo da po***** pola grada da dobijem dovoljno uskustva prije braka :per: (ovo kad su me vec poceli nervirati). Sad sam vec bezobrazna i kazem im 'koliko ja vidim kod tebe i ostalih, niste nesto posebno sretni u tim vasim brakovima, zato se ja ne udajem'.

Image

:mrgreen:
Secer_033

#1442 Re: Zene nakon 25

Post by Secer_033 »

:D :D

To cu slijedeci put probati :lol:
Gabrielo

#1443 Re: Zene nakon 25

Post by Gabrielo »

Secer_033 wrote:
Pa kod vas su stvarno ozbiljne frustracije u pitanju. Evo ja obecavam da vise necu ovdje pisati. Zao mi je ako sam neku povrijedio.
Secer_033

#1444 Re: Zene nakon 25

Post by Secer_033 »

Gabrielo wrote:
Secer_033 wrote:
Pa kod vas su stvarno ozbiljne frustracije u pitanju. Evo ja obecavam da vise necu ovdje pisati. Zao mi je ako sam neku povrijedio.
Ha ha ha ha ha.
Haj' ti ziv bio na depilaciju.
Arii

#1445 Re: Zene nakon 25

Post by Arii »

Secer_033 wrote: :lol: i ja isto. Sve sam vec rekla; da sam lezbejka, da ne trazim slag na tortu nego tresnju na torti od slaga, da se ne mogu odluciti, da sam ruzna i da me niko nece, pa sam bila i malo prosta i nekima rekla da hocu prvo da po***** pola grada da dobijem dovoljno usk ustva prije braka :per: (ovo kad su me vec poceli nervirati). Sad sam vec bezobrazna i kazem im 'koliko ja vidim kod tebe i ostalih, niste nesto posebno sretni u tim vasim brakovima, zato se ja ne udajem'.

Ahaa jaoo hvala ti, dala si mi dobre ideje ;)
prog321

#1446 Re: Zene nakon 25

Post by prog321 »

Ovo jeste stvarno tužno.
Ne znam za ostale ali što se tiče mene ja sam se samo zajebavao. Gubio vrijeme na poslu. Da izgleda kao da radim :-D
Nema ljepših i interesantnijih bića od vas. Vi ste muška bolja polovina.
ho oponopono

#1447 Re: Zene nakon 25

Post by ho oponopono »

...djeve, ne dajte se pobogu, samo ste +...nist dublje, sire, dalje... :pisnula: i :pisnuo:
TaraCrvena

#1448 Re: Zene nakon 25

Post by TaraCrvena »

insomnia78 wrote::thumbup:
Ma nista lose
Nego to pitanje nisam cuo je'no 25-30 godina
Tako bi, mi djeca, kad u ulici se pojavi kakvo novo neobicno auto il' motor
Prvo pitanje, "kol'ko je graviran"
Znaci tako se to kaze,kol´ko je graviran? :-D
Ramzess Veliki

#1449 Re: Zene nakon 25

Post by Ramzess Veliki »

Secer_033 wrote:
Ramzess Veliki wrote: Količina krvi u tijelu je konstantna. U slučaju velike erekcije, mozak ne dobiva dovoljno krvi za svoju funkciju.
Tako, što je organ manji muškarac je inteligentniji.

Ovo sam prepis'o ... ne shvatam smisao ali mi djeluje nekako pametno pa reko da postam.
Valjda će neko bolje razumijeti. :sad:
C c c. Ramo, ramo, ramo pametniji si ti. Ja cu se praviti da ovo nisam procitala.
A ... imao sam erekciju pa mi se malo zamantalo ... :lol: :lol: :lol:
Ramzess Veliki

#1450 Re: Zene nakon 25

Post by Ramzess Veliki »

TaraCrvena wrote:
200 ... :sad:
Malo mi malo za bi-turbo ... :sad: ... odmah se ovi moji napeli da je tjuniraju. :twisted:
Post Reply