I koja joj je max brzina?Ramzess Veliki wrote: Ma uzeo sam je jer je ... umjetničko djelo ...![]()
Lijepa je kao Klixin mot.... uf, sad će se uobrazit' ...
Zene nakon 25
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
TaraCrvena
#1426 Re: Zene nakon 25
- insomnia78
#1427 Re: Zene nakon 25
Kol'ko je gravirana?TaraCrvena wrote:I koja joj je max brzina?Ramzess Veliki wrote: Ma uzeo sam je jer je ... umjetničko djelo ...![]()
Hahaha
Cuj pitanja
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#1428 Re: Zene nakon 25
Ne kara majka sina sto je kockaomadner wrote:Kakav pad, pad na glavu.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#1429 Re: Zene nakon 25
PricajRamzess Veliki wrote: Nemam ti ja taktiku neku ... imam Alfu.![]()
Jooo kakvu sam Alficu upravo kupio ...![]()
Moram se pohvaliti ...
- Secer_033
#1430 Re: Zene nakon 25
Freamon Lester wrote:Objasni malo boljeSecer_033 wrote:Bolje. Dragi Bog je muski rod spasio od mene u mojim dvadesetim.Freamon Lester wrote:Ja mislim da jos niko nije pitao zene starije od 25 na ovoj temi kako se one osjecaju? Bolje ili losije?
Pa... bila sam sebicna sa vremenom, premalo postovanja za ideje i zelje momaka, ono, po mom na mom, sve je moglo bolje, onako po mom :p
Nisam uzivala u zivotu i vezama kao sto sam trebala. Sad sam opustenija, uzivam vise, dajem vise nego sto uzimam tako da sam muskarcima sad veliki poklon a onda hmm.. ono par muskaraca sto me ko fol upoznalo se i nisu nesto posebno usrecili. Ja se izvinjavam muskarcima koji su zbog mene izgubili vjeru u ljubav. Ah...
-
Arii
#1431 Re: Zene nakon 25
Zavisi, u vezi nekih stvari bolje, u vezi nekih drugih recimo malo razocarano.Freamon Lester wrote:Ja mislim da jos niko nije pitao zene starije od 25 na ovoj temi kako se one osjecaju? Bolje ili losije?
Nemamo vise probleme koji su nas prije mucili, alu.imamo neke druge
S druge strane, drustveni zivot je siromasniji i nije nam bas toliko zanimljivo sve sto je bilo prije, a i ekipa se poudala, pozenila, neki.i umrli vec
Vise racionalnosti u ljubavnim odnosima, bez djecijih trzavica, ljubomore etc...
-
TaraCrvena
#1432 Re: Zene nakon 25
Rekoh ja fino da se vise razumijem u kvantnu fiziku nego u aute i te stvari.Mozda mi je iz nekog filma ostalo u glavi da je Alfa brzo auto.insomnia78 wrote:Kol'ko je gravirana?TaraCrvena wrote:I koja joj je max brzina?Ramzess Veliki wrote: Ma uzeo sam je jer je ... umjetničko djelo ...![]()
Hahaha
Cuj pitanja
- insomnia78
#1433 Re: Zene nakon 25
Ma nista lose
Nego to pitanje nisam cuo je'no 25-30 godina
Tako bi, mi djeca, kad u ulici se pojavi kakvo novo neobicno auto il' motor
Prvo pitanje, "kol'ko je graviran"
Last edited by insomnia78 on 12/06/2015 16:25, edited 1 time in total.
-
Sunny-7
#1434 Re: Zene nakon 25
Pa sta bi s motorom?Ramzess Veliki wrote:Nemam ti ja taktiku neku ... imam Alfu.TaraCrvena wrote:Izgleda da su počeli sa kontra taktikama.Testiranje vrše na forumu pa ce onda u RL....Ramzess Veliki wrote: ... i kažu da ih je najlakše prepoznati po tome da žene pokušavaju pridobiti slatkim romantičnim riječima i dodvoravanjem ...![]()
Jooo kakvu sam Alficu upravo kupio ...![]()
Moram se pohvaliti ...
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#1435 Re: Zene nakon 25
Koliko je graviran?
I mi smo to gledali kao djeca, a odusevljenju nikad kraja kad se u komsiluk uparkirao BMW Z3, a 240 graviran
Ali i moja Lancia je isto 240
- Freamon Lester
#1436 Re: Zene nakon 25
Ma ja sam primjetio kod svojih bivsih da se i odnos, a i prioriteti znatno mijenjaju sa godinama. Sa 18-20 tu je kao neka frka, trka skola, pa faks i razni stresovi kao npr. kasni im.Secer_033 wrote: Pa... bila sam sebicna sa vremenom, premalo postovanja za ideje i zelje momaka, ono, po mom na mom, sve je moglo bolje, onako po mom :p
Nisam uzivala u zivotu i vezama kao sto sam trebala. Sad sam opustenija, uzivam vise, dajem vise nego sto uzimam tako da sam muskarcima sad veliki poklon a onda hmm.. ono par muskaraca sto me ko fol upoznalo se i nisu nesto posebno usrecili. Ja se izvinjavam muskarcima koji su zbog mene izgubili vjeru u ljubav. Ah...
-
Arii
#1438 Re: Zene nakon 25
I da, ljudi nas/me pitaju ili kazu eto sad se mozes/trebas udat ili kad ces, mada mene urijetko jer im indirektno (nenormalnim odg npr. da volim zene, da ne mogu da se odlucim izmedju dva momka s kojima izlazim, da sam mentalno nesposobna za brak) dam do znanja da ih se to ne tice 
- Secer_033
#1439 Re: Zene nakon 25
Arii wrote:I da, ljudi nas/me pitaju ili kazu eto sad se mozes/trebas udat ili kad ces, mada mene urijetko jer im indirektno (nenormalnim odg npr. da volim zene, da ne mogu da se odlucim izmedju dva momka s kojima izlazim, da sam mentalno nesposobna za brak) dam do znanja da ih se to ne tice
- Bloody
#1440 Re: Zene nakon 25
Racuna li se ovo "nakon 25" cim zagazis u 26, ili imam jos godinu fore? 
- ćiribiribela
#1441 Re: Zene nakon 25
Secer_033 wrote:Arii wrote:I da, ljudi nas/me pitaju ili kazu eto sad se mozes/trebas udat ili kad ces, mada mene urijetko jer im indirektno (nenormalnim odg npr. da volim zene, da ne mogu da se odlucim izmedju dva momka s kojima izlazim, da sam mentalno nesposobna za brak) dam do znanja da ih se to ne ticei ja isto. Sve sam vec rekla; da sam lezbejka, da ne trazim slag na tortu nego tresnju na torti od slaga, da se ne mogu odluciti, da sam ruzna i da me niko nece, pa sam bila i malo prosta i nekima rekla da hocu prvo da po***** pola grada da dobijem dovoljno uskustva prije braka
(ovo kad su me vec poceli nervirati). Sad sam vec bezobrazna i kazem im 'koliko ja vidim kod tebe i ostalih, niste nesto posebno sretni u tim vasim brakovima, zato se ja ne udajem'.

- Secer_033
#1442 Re: Zene nakon 25
To cu slijedeci put probati
-
Gabrielo
#1443 Re: Zene nakon 25
Pa kod vas su stvarno ozbiljne frustracije u pitanju. Evo ja obecavam da vise necu ovdje pisati. Zao mi je ako sam neku povrijedio.Secer_033 wrote:Arii wrote:I da, ljudi nas/me pitaju ili kazu eto sad se mozes/trebas udat ili kad ces, mada mene urijetko jer im indirektno (nenormalnim odg npr. da volim zene, da ne mogu da se odlucim izmedju dva momka s kojima izlazim, da sam mentalno nesposobna za brak) dam do znanja da ih se to ne ticei ja isto. Sve sam vec rekla; da sam lezbejka, da ne trazim slag na tortu nego tresnju na torti od slaga, da se ne mogu odluciti, da sam ruzna i da me niko nece, pa sam bila i malo prosta i nekima rekla da hocu prvo da po***** pola grada da dobijem dovoljno uskustva prije braka
(ovo kad su me vec poceli nervirati). Sad sam vec bezobrazna i kazem im 'koliko ja vidim kod tebe i ostalih, niste nesto posebno sretni u tim vasim brakovima, zato se ja ne udajem'.
- Secer_033
#1444 Re: Zene nakon 25
Ha ha ha ha ha.Gabrielo wrote:Pa kod vas su stvarno ozbiljne frustracije u pitanju. Evo ja obecavam da vise necu ovdje pisati. Zao mi je ako sam neku povrijedio.Secer_033 wrote:Arii wrote:I da, ljudi nas/me pitaju ili kazu eto sad se mozes/trebas udat ili kad ces, mada mene urijetko jer im indirektno (nenormalnim odg npr. da volim zene, da ne mogu da se odlucim izmedju dva momka s kojima izlazim, da sam mentalno nesposobna za brak) dam do znanja da ih se to ne ticei ja isto. Sve sam vec rekla; da sam lezbejka, da ne trazim slag na tortu nego tresnju na torti od slaga, da se ne mogu odluciti, da sam ruzna i da me niko nece, pa sam bila i malo prosta i nekima rekla da hocu prvo da po***** pola grada da dobijem dovoljno uskustva prije braka
Haj' ti ziv bio na depilaciju.
-
Arii
#1445 Re: Zene nakon 25
Secer_033 wrote:i ja isto. Sve sam vec rekla; da sam lezbejka, da ne trazim slag na tortu nego tresnju na torti od slaga, da se ne mogu odluciti, da sam ruzna i da me niko nece, pa sam bila i malo prosta i nekima rekla da hocu prvo da po***** pola grada da dobijem dovoljno usk ustva prije braka
Ahaa jaoo hvala ti, dala si mi dobre ideje
-
prog321
#1446 Re: Zene nakon 25
Ovo jeste stvarno tužno.
Ne znam za ostale ali što se tiče mene ja sam se samo zajebavao. Gubio vrijeme na poslu. Da izgleda kao da radim
Nema ljepših i interesantnijih bića od vas. Vi ste muška bolja polovina.
Ne znam za ostale ali što se tiče mene ja sam se samo zajebavao. Gubio vrijeme na poslu. Da izgleda kao da radim
Nema ljepših i interesantnijih bića od vas. Vi ste muška bolja polovina.
- ho oponopono
#1447 Re: Zene nakon 25
...djeve, ne dajte se pobogu, samo ste +...nist dublje, sire, dalje...
i 
-
TaraCrvena
#1448 Re: Zene nakon 25
Znaci tako se to kaze,kol´ko je graviran?insomnia78 wrote:![]()
Ma nista lose
Nego to pitanje nisam cuo je'no 25-30 godina
Tako bi, mi djeca, kad u ulici se pojavi kakvo novo neobicno auto il' motor
Prvo pitanje, "kol'ko je graviran"
- Ramzess Veliki
#1449 Re: Zene nakon 25
A ... imao sam erekciju pa mi se malo zamantalo ...Secer_033 wrote:C c c. Ramo, ramo, ramo pametniji si ti. Ja cu se praviti da ovo nisam procitala.Ramzess Veliki wrote: Količina krvi u tijelu je konstantna. U slučaju velike erekcije, mozak ne dobiva dovoljno krvi za svoju funkciju.
Tako, što je organ manji muškarac je inteligentniji.
Ovo sam prepis'o ... ne shvatam smisao ali mi djeluje nekako pametno pa reko da postam.
Valjda će neko bolje razumijeti.
- Ramzess Veliki
#1450 Re: Zene nakon 25
200 ...TaraCrvena wrote:I koja joj je max brzina?Ramzess Veliki wrote: Ma uzeo sam je jer je ... umjetničko djelo ...![]()
Malo mi malo za bi-turbo ...