Danasnji "feminizam"
- dobojlija81
#1427 Re: Danasnji "feminizam"
stvarno nekad treba i plastike i silikona
- Connaisseur Karlin
#1428 Re: Danasnji "feminizam"
postoje razlozi zasto su golotinja i akt protesta povezani, tj. ova komabinacija ima tradiciju i ciljKB9 wrote:al zamisli kolko moras bit glupo zensko da odes i skines se, ispises po sisama neke gluposti i eto te kao ravnopravna, boris se za svoja prava, lafo neke promjene u svijetu, otvaranje ociju, nesto a ovamo se skinula, isarala sise i mases papirima nekakve poruke i citate
kroz istoriju protesti za razna prava su upravo uobliceni u golotinji
protest i golotinja nisu tipicne iskljucivo za faministicke pokrete , a vidm,to vi tako dozivljavate
- Connaisseur Karlin
#1429 Re: Danasnji "feminizam"
kad musakrac ima malen penis, ne moze ga promjeniti,ali zato zene sa malim sisama mogu pronaci veci penisdobojlija81 wrote:stvarno nekad treba i plastike i silikona
- animals
#1430 Re: Danasnji "feminizam"
I onaj sa malim moze pronaci zenu sa vecim sisama, zar ne..Connaisseur Karlin wrote:kad musakrac ima malen penis, ne moze ga promjeniti,ali zato zene sa malim sisama mogu pronaci veci penisdobojlija81 wrote:stvarno nekad treba i plastike i silikona
- Connaisseur Karlin
#1431 Re: Danasnji "feminizam"
prirodnim ili siklkonskim sisamaanimals wrote:I onaj sa malim moze pronaci zenu sa vecim sisama, zar ne..Connaisseur Karlin wrote:kad musakrac ima malen penis, ne moze ga promjeniti,ali zato zene sa malim sisama mogu pronaci veci penisdobojlija81 wrote:stvarno nekad treba i plastike i silikona
poanta je bila : osobe nezadovolljen sobom, stavljaju silikone i plastiku, zato sam podvukla, da vlasnicni malenih penisa imaju isti frustrirajuci problem, ali ga ne mogu rijesiti silikonima,kuzis
- Pandakonda
#1433 Re: Danasnji "feminizam"
Ja mislim da je poruka da žena ima pravo da se oblači kako god hoće (pa makar i gola) bez da bude silovana, jer kad ljudi "pravdaju" silovanje uobičajno kažu "pa što se tako oblačila ?". Neki govore da cilj bio da se pošalje poruka kako se žene ne smiju objektivizirati mada sa ovakvim "preformansom" upravo šalju suprotnu porukuKB9 wrote:al po cemu je ona demokratija jer se skinula gola? kao krajnost kad oni mogu obuceni hodat mogu i ja gola? oni obuceni mene golu ugzozavaju pa cu i ja onda gola njih obucene? o cemu se radi, stvarno bi volio da pokusam shvatit ove klasicne debilkuse koje pokret zvani femnizam koriste da bi se eto skinule na javnom mjestuannoy wrote:A dobro neke od ovih gologuzih jos i imaju neku poantu (sviđa mi se ova "my name is democracy"), za razliku od ovih sto zahtjevaju nekakav specijalni tretman pored svih prava koja su im zagarantirana na zapadu, ove barem ukazuju na nekakve realne probleme koje zene dozivljavaju pod serijatom
Inace 3d wave feminizam koliko vidim uglavnom zabija glavu u pijesak kad se radi o zenama koje zive pod takvim rezimima. Cak je i jedna od govornica na onoj smijuriji od "zenskog marsa" bila Linda Sarsour, zena koja otvoreno zagovara serijat. Sta reci
- animals
#1434 Re: Danasnji "feminizam"
Ko je isfrustriran, on ce uvijek biti isfrustriran, bez obzira na velicinu..Connaisseur Karlin wrote:
prirodnim ili siklkonskim sisama![]()
poanta je bila : osobe nezadovolljen sobom, stavljaju silikone i plastiku, zato sam podvukla, da vlasnicni malenih penisa imaju isti frustrirajuci problem, ali ga ne mogu rijesiti silikonima,kuzismoze on sebi naci sisatu,ali pod uslovom da ona voli male penise
isto tako, ona sa malim sisama i onaj sa malim imaju svoje fanove..
neke zene ne vole velike penise,a neki muskarci ne vole velike sise..ili obratno..
stvar ukusa..
- Connaisseur Karlin
#1435 Re: Danasnji "feminizam"
ali to nije bila poenta priceanimals wrote:Ko je isfrustriran, on ce uvijek biti isfrustriran, bez obzira na velicinu..Connaisseur Karlin wrote:
prirodnim ili siklkonskim sisama![]()
poanta je bila : osobe nezadovolljen sobom, stavljaju silikone i plastiku, zato sam podvukla, da vlasnicni malenih penisa imaju isti frustrirajuci problem, ali ga ne mogu rijesiti silikonima,kuzismoze on sebi naci sisatu,ali pod uslovom da ona voli male penise
isto tako, ona sa malim sisama i onaj sa malim imaju svoje fanove..
neke zene ne vole velike penise,a neki muskarci ne vole velike sise..ili obratno..
stvar ukusa..
- animals
#1436 Re: Danasnji "feminizam"
Poenta je da nema poente..
- Connaisseur Karlin
#1437 Re: Danasnji "feminizam"
poenta je da si to treabo napisati forumashu prije mog posta o malim penisimaanimals wrote:Poenta je da nema poente..
zanci,tebi nije zasmetala njegova prica da im trebaju silikoni i plastika , vec moja reakcij ana njego post
sorry , kratke penise ne voli vecina zena
nema potrebe da se dalje raspravljamo, a vrijeme je da dadnes lekciju forumashi dobojliji , a ne meni
- animals
#1438 Re: Danasnji "feminizam"
Ma samo sam htjeo reci da ona velicina sisa meni savrseno odgovara..Connaisseur Karlin wrote:poenta je da si to treabo napisati forumashu prije mog posta o malim penisimaanimals wrote:Poenta je da nema poente..![]()
zanci,tebi nije zasmetala njegova prica da im trebaju silikoni i plastika , vec moja reakcij ana njego post![]()
sorry , kratke penise ne voli vecina zenaa mislim da ti je to zasmetalo u mojoj prici
![]()
nema potrebe da se dalje raspravljamo, a vrijeme je da dadnes lekciju forumashi dobojliji , a ne meni
kakvi silikoni i plastike..
- Connaisseur Karlin
#1439 Re: Danasnji "feminizam"
pa sto se nisi prvo obratio dobojliji , kakve veze ja imam sa tom pricomanimals wrote:Ma samo sam htjeo reci da ona velicina sisa meni savrseno odgovara..Connaisseur Karlin wrote:poenta je da si to treabo napisati forumashu prije mog posta o malim penisimaanimals wrote:Poenta je da nema poente..![]()
zanci,tebi nije zasmetala njegova prica da im trebaju silikoni i plastika , vec moja reakcij ana njego post![]()
sorry , kratke penise ne voli vecina zenaa mislim da ti je to zasmetalo u mojoj prici
![]()
kakvi silikoni i plastike..
- animals
#1440 Re: Danasnji "feminizam"
Ne znam..mozda imas istu velicinu sisa..Connaisseur Karlin wrote:
pa sto se nisi prvo obratio dobojliji , kakve veze ja imam sa tom pricom
ko zna..
- Connaisseur Karlin
#1441 Re: Danasnji "feminizam"
da, i odlicno sam gradjenaanimals wrote:Ne znam..mozda imas istu velicinu sisa..Connaisseur Karlin wrote:
ko zna..
- Pandakonda
#1442 Re: Danasnji "feminizam"
Tehnologija je tuConnaisseur Karlin wrote:
da, i odlicno sam gradjenanemam potrebu za silikonskim sisama,ali ne volim kratke penise
jos nisma cula da neko u mom drustvu kaze da voli malen kratak penis , sorry
sise se mogu plastizirati silikonizirati,a meli penisi ne mogu
http://www.express.co.uk/life-style/lif ... nlargement
- animals
#1443 Re: Danasnji "feminizam"
Pa nemam ja mali ili kratki, ako si na to mislila..Connaisseur Karlin wrote:da, i odlicno sam gradjenaanimals wrote:Ne znam..mozda imas istu velicinu sisa..Connaisseur Karlin wrote:
ko zna..nemam potrebu za silikonskim sisama,ali ne volim kratke penise
ali koliki da je ona ga proguta, ko stuka
- Connaisseur Karlin
#1444 Re: Danasnji "feminizam"
Pandakonda wrote:Tehnologija je tuConnaisseur Karlin wrote:
da, i odlicno sam gradjenanemam potrebu za silikonskim sisama,ali ne volim kratke penise
![]()
http://www.express.co.uk/life-style/lif ... nlargement
- Connaisseur Karlin
#1445 Re: Danasnji "feminizam"
tema je o feminstikinjima, prvo dopusti feminstikinjima da pricaju o dobrim penisimaanimals wrote:Pa nemam ja mali ili kratki, ako si na to mislila..Connaisseur Karlin wrote:
- animals
#1446 Re: Danasnji "feminizam"
Ok, povlacim se..Connaisseur Karlin wrote:tema je o feminstikinjima, prvo dopusti feminstikinjima da pricaju o dobrim penisimaanimals wrote:Pa nemam ja mali ili kratki, ako si na to mislila..Connaisseur Karlin wrote:
samo sam se malo zezao..
- Pandakonda
#1447 Re: Danasnji "feminizam"
Izvinite molim vas

- KB9
#1448 Re: Danasnji "feminizam"
kakvu gomilu gluposti ti napisa braco mila i dragaConnaisseur Karlin wrote:postoje razlozi zasto su golotinja i akt protesta povezani, tj. ova komabinacija ima tradiciju i ciljKB9 wrote:al zamisli kolko moras bit glupo zensko da odes i skines se, ispises po sisama neke gluposti i eto te kao ravnopravna, boris se za svoja prava, lafo neke promjene u svijetu, otvaranje ociju, nesto a ovamo se skinula, isarala sise i mases papirima nekakve poruke i citate
protest i golotinja nisu tipicne iskljucivo za faministicke pokrete , a vidm,to vi tako dozivljavate
znaci ona se bori za demokratiju tako sto ce se skinut gola? ako je to jedini nacin da se izbori onda je treba obuc u skafander i bacit u kakav mracni podrum do kraja zivota da je niko ne vidi tako nesposobnu i jadnu
- dobojlija81
#1449 Re: Danasnji "feminizam"
sta još voliš osim velike kite, a i labavi ume da zabavi kako kažu komšije
- Connaisseur Karlin
#1450 Re: Danasnji "feminizam"
ama, napisala sam da golotinja na protestima nije tipicna za feministkicki pokret FEMEAKB9 wrote:kakvu gomilu gluposti ti napisa braco mila i dragaConnaisseur Karlin wrote:
postoje razlozi zasto su golotinja i akt protesta povezani, tj. ova komabinacija ima tradiciju i cilj
znaci ona se bori za demokratiju tako sto ce se skinut gola? ako je to jedini nacin da se izbori onda je treba obuc u skafander i bacit u kakav mracni podrum do kraja zivota da je niko ne vidi tako nesposobnu i jadnu
parade golih su bile i za druga i drugacije ciljeve