wtf je sve to? citav universe.
googlala sam skokie i litho kontajuci- skolioza (krivo) i kamen
Skolio je valjda kad se ložiš na ove neodređenog spola... kao u Billions onaj milijarder Oscar što je odradio Taylorapustopoljina wrote:ima li neka dobra duas da objasni ove zastave...
wtf je sve to? citav universe.
googlala sam skokie i litho kontajuci- skolioza (krivo) i kamenposlije citanja skolio znam koliko sam i znala, a ovo litho je valjda kad volis da nekog volis, a taj neko to nikad ne mora ni saznati. simpaticno. vrlo.
s osamnaest nemas fokus za ove definicijeBlack swan wrote:zamisli usvoje te ber i lipstik lezbijan u braku
a ti s 18 skontaš da si biseksualac i da se ložiš na lipstik lezbijan i berove
ja neke s 33 prvi put vidimpustopoljina wrote:s osamnaest nemas fokus za ove definicijeBlack swan wrote:zamisli usvoje te ber i lipstik lezbijan u braku
Ili postanes lipstick bear - dlakav a volis se sminkatBlack swan wrote:zamisli usvoje te ber i lipstik lezbijan u braku
podsjeca me na neku epizodu shamles, kad je onaj ian, crvenokosi, upao medju te...i onaj jedan hoce da mu se obracas u mnozini, onaj jedan se osjeca kao "to/ono"...ludAnca.Black swan wrote:tek su ih ba izmislili
ja sam znao samo za
gej, homo i lezbo, bi
normlani te aseksualni
kao i hermafroditito je sve što normalan čovjek zna
Ne, ne, ako primoramo ljude da ih primaju. Po dvaputBlack swan wrote:znači ako ukinemo vakcine biće manje gejevalijepa u dusi wrote:Danasnji stav biologije prema homoseksualnosti jeste da je to prirodni mehanizam koji donekle kontrolise brojnost populacije. U buducnosti se moze ocekivat sve veca frekvencija homoseksualaca, zbog povecanog broja ljudi. Taj standard je vec uveliko primjetan.
Dakle, nije bolest, nije nesto sto ljudi mogu izabrati, a ponajmanje nije nesto zbog cega treba bilo kome uskratiti pravo na bilo sta.
uz to sve si japanc porijeklom iz ganeannoy wrote:Ili postanes lipstick bear - dlakav a volis se sminkatBlack swan wrote:zamisli usvoje te ber i lipstik lezbijan u braku
Samo razlika je sto ovaj gey se ne mjesa u zivot ovoga svecenika.Black swan wrote:https://www.bitno.net/vijesti/svijet/sv ... -kapelana/
svecenik-odrzao-molitvu-reparacije-zbog-gay-pridea-lokalno-sveuciliste-smijenilo-ga-s-pozicije-studentskog-kapelana/
ovo bi bilo isto kao kad bi otpustili gej profu jer je organizirao gej skup kao odgovor na organiziranu molitvu za reparaciju koja je učinjena gej paradom
![]()
![]()
![]()
trebaće mu 28 tjelohranitelja do kraja života ko onom u njemačkojbeni-bu-man wrote:Gay Imam plans to open Australia's first LGBT-friendly mosque
https://www.independent.co.uk/news/worl ... 51206.html
kad se razvedu kome djeca idu ako nema majkeMišo_Kovač wrote:Ako mogu pružiti finansijsku i emotivnu sigurnost i podršku djetetu, ne vidim razlog zašto ljudi ne bi smjeli usvajati djecu. Onemogućiti jednom siročetu da ima normalan dom zbog vjerskih fantazija trećih lica je užasan idiotizam...
I daju ti ime BerislavBlack swan wrote:zamisli usvoje te dva bera![]()
Nije to bas mjerilo, da bi neko bio dobar ili los. Ne vjrujem da su generalno niti bolji niti losiji od, tu smo negdje svi.Radio Sarajevo wrote:Vidim da je tema iz 2015. godine, ali eto da nešto barem sada kažem na to.
Imam dvojicu komšija, Iranac i Holanđanin, u vezi su godinama. Bolje ljude i bolje komšije u životu nisam sreo, i vrlo rado ću pustiti dijete s njima bilo gdje. Sto puta su bolji ljudi nego mnogi heteroseksualni parovi koje sam upoznao. Pomogli su mi u Holandiji više nego iko dosad, a ženi je jedan od njih čak našao i najbolji posao koji je ikad imala.
Otkako se s njima družim, imam mišljenje da su ustvari i bolji ljudi od nas nepedera, baš zato što su prošli svakakva sranja, i nagledali se svega. U firmi gdje radim ih ima dosta, i nikad u životu nisam ružnu riječ od njih doživio.
Ma ja ba,sve pet.Radio Sarajevo wrote:Vidim da je tema iz 2015. godine, ali eto da nešto barem sada kažem na to.
Imam dvojicu komšija, Iranac i Holanđanin, u vezi su godinama. Bolje ljude i bolje komšije u životu nisam sreo, i vrlo rado ću pustiti dijete s njima bilo gdje. Sto puta su bolji ljudi nego mnogi heteroseksualni parovi koje sam upoznao. Pomogli su mi u Holandiji više nego iko dosad, a ženi je jedan od njih čak našao i najbolji posao koji je ikad imala.
Otkako se s njima družim, imam mišljenje da su ustvari i bolji ljudi od nas nepedera, baš zato što su prošli svakakva sranja, i nagledali se svega. U firmi gdje radim ih ima dosta, i nikad u životu nisam ružnu riječ od njih doživio.
Izvinulamoonca wrote:Nije to bas mjerilo, da bi neko bio dobar ili los. Ne vjrujem da su generalno niti bolji niti losiji od, tu smo negdje svi.Radio Sarajevo wrote:Vidim da je tema iz 2015. godine, ali eto da nešto barem sada kažem na to.
I ja zapazam da su fini, ljubazni, zabavni - no ako ih dirnnes u 'zivac' nista cudnije nisam primjetila niti vidjela - ko' najgora, najludja PMS zena. da izvinu pomenute
po njegovom postu cijenim da je tvoje upozorenje stiglo prekasno.valjuga wrote:Ma ja ba,sve pet.Radio Sarajevo wrote:Vidim da je tema iz 2015. godine, ali eto da nešto barem sada kažem na to.
Samo im guzicu ne okreći ni u šali.