Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post Reply

Cije interese brani Fahrudin Radoncic?

Velikosrpske
142
20%
Velikohrvatske
14
2%
Vlastite kriminalne hobotnice
419
59%
Americke
21
3%
Njemacke
4
1%
Neke druge
38
5%
Sve nabrojane
71
10%

Total votes: 709

JThomas

#1426 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by JThomas »

možda su cigani s kombijem krivi :mrgreen:

ovo može i za potpisa ili lokacije opušteno :evil:
Innovation

#1427 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Innovation »

Jedinstvena prilika. :sretan:

Radončić: Nudim milion maraka onom ko nađe da sam zaposlio bližeg ili daljeg rođaka u državnim institucijama - See more at: http://www.avaz.ba/clanak/276434/radonc ... iWaHA.dpuf
:oops:
zulfo

#1428 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by zulfo »

Innovation wrote:Jedinstvena prilika. :sretan:

Radončić: Nudim milion maraka onom ko nađe da sam zaposlio bližeg ili daljeg rođaka u državnim institucijama - See more at: http://www.avaz.ba/clanak/276434/radonc ... iWaHA.dpuf
Licemjerni Radončić u ovom intervjuu govori kako je izgubio 4 godine života a ne govori šta je sve stekao zahvaljujući tim godinama.
Zaboravlja da ga je Bakir 93 izvadio iz zatvora,
Ovo meni liči na jednu dobro isplaniranu predstavu kako bi pred izbore digli jedan drugog,
nadam se da narod ovaj put neće nasjest kao prošlih izbora
Prošle izbore i oni koji nisu mislili gasali su za Izetbegovića jer je alternativa bila loša.pošto Izetbegović nema više mogućnost kandidovanja dogovoreno je da od Radončića naprave žrtvu kako bi kao takav Uspio u naumu da bude prvi kod bošnjaka a da se ne naljute potencijalni kandidati za člana predsjedništva iz reda SDA.
Dobro upakovano ali ipak ,narod nije lud
moon_walker_90

#1429 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by moon_walker_90 »

zulfo wrote:
Innovation wrote:Jedinstvena prilika. :sretan:

Licemjerni Radončić u ovom intervjuu govori kako je izgubio 4 godine života a ne govori šta je sve stekao zahvaljujući tim godinama.
Zaboravlja da ga je Bakir 93 izvadio iz zatvora,
Ovo meni liči na jednu dobro isplaniranu predstavu kako bi pred izbore digli jedan drugog,
nadam se da narod ovaj put neće nasjest kao prošlih izbora
Prošle izbore i oni koji nisu mislili gasali su za Izetbegovića jer je alternativa bila loša.pošto Izetbegović nema više mogućnost kandidovanja dogovoreno je da od Radončića naprave žrtvu kako bi kao takav Uspio u naumu da bude prvi kod bošnjaka a da se ne naljute potencijalni kandidati za člana predsjedništva iz reda SDA.
Dobro upakovano ali ipak ,narod nije lud
:lol: Jok,eto narod je pametan pa SDA 25 godina vedri i oblaci na zlatnom dolinom. :lol: Nego šta je nego lud,krenuvsi od mene prvog pa svi ostali.
veiz

#1430 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by veiz »

Da se ne zaboravi1

Perović kaže da je Crna Gora mafijaška država na čijem čelu se nalazi Milo Đukanović. On, po Perovićevoj ocjeni, vlada uz pomoć mafijaške hobotnice u kojoj se nalazi i Fahrudin Radončić, vlasnik Avaza.
Njih dvojici vežu krvave mafijaške pare. Radončić je najveći pljačkaš BiH, a Đukanović teški ratni zločinac, to ne treba posebno dokazivati. Tokom rata u BiH u Crnu Goru su stizali brodovi puni oružja koje je Ratko Mladić koristio za ubijanje Bošnjaka u BiH. To je Radončiću jako dobro poznato. Sada bi takav čovjek trebao da bude na čelu državnog ministarstva sigurnosti. To je zaista velika sramota”, kaže Perović.
On podsjeća da je Šemsudin Radončić, Fahrudinov brat blizanac, početkom devedesetih bio neškolovani građevinski poduzetnik na Cetinju i da je u novinarstvo ušao kao pripadnik Državne bezbjednosti Crne Gore.
“Šeki je godinama krio svoje pravo ime Šemsudin da bi se krio i prodavao kao Crnogorac, zajedno sa svojim rođenim bratom i jednim od najvećih pljačkaša na krvi Bosne i Hercegovine, Fahrudinom, vlasnikom “Avaza” i ko zna čega sve još. Šemsudin je novinarski proizvod nakazne “novinarske” škole, koja podrazumijeva služenje novinarske uloge koju mafija odredi. Fahrudin Radončić je '90-ih pobjegao iz Podgorice, ostavio suprugu i sina, da bi se pridružio Aliji Izetbegoviću i počeo da pljačka”.
Na primjedbu da je Fahrudin Radončić devedesetih godina bio blizak crnogorskim Liberalima, Perović kaže da se on do 1997. godine samo hvalisao da pripada Liberalima, te da je njegova uloga u ovoj stranci bila kompromitantna. (Mirha Dedić)
zenit dozic

#1431 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by zenit dozic »

veiz wrote:Da se ne zaboravi1

Perović kaže da je Crna Gora mafijaška država na čijem čelu se nalazi Milo Đukanović. On, po Perovićevoj ocjeni, vlada uz pomoć mafijaške hobotnice u kojoj se nalazi i Fahrudin Radončić, vlasnik Avaza.
Njih dvojici vežu krvave mafijaške pare. Radončić je najveći pljačkaš BiH, a Đukanović teški ratni zločinac, to ne treba posebno dokazivati. Tokom rata u BiH u Crnu Goru su stizali brodovi puni oružja koje je Ratko Mladić koristio za ubijanje Bošnjaka u BiH. To je Radončiću jako dobro poznato. Sada bi takav čovjek trebao da bude na čelu državnog ministarstva sigurnosti. To je zaista velika sramota”, kaže Perović.
On podsjeća da je Šemsudin Radončić, Fahrudinov brat blizanac, početkom devedesetih bio neškolovani građevinski poduzetnik na Cetinju i da je u novinarstvo ušao kao pripadnik Državne bezbjednosti Crne Gore.
“Šeki je godinama krio svoje pravo ime Šemsudin da bi se krio i prodavao kao Crnogorac, zajedno sa svojim rođenim bratom i jednim od najvećih pljačkaša na krvi Bosne i Hercegovine, Fahrudinom, vlasnikom “Avaza” i ko zna čega sve još. Šemsudin je novinarski proizvod nakazne “novinarske” škole, koja podrazumijeva služenje novinarske uloge koju mafija odredi. Fahrudin Radončić je '90-ih pobjegao iz Podgorice, ostavio suprugu i sina, da bi se pridružio Aliji Izetbegoviću i počeo da pljačka”.
Na primjedbu da je Fahrudin Radončić devedesetih godina bio blizak crnogorskim Liberalima, Perović kaže da se on do 1997. godine samo hvalisao da pripada Liberalima, te da je njegova uloga u ovoj stranci bila kompromitantna. (Mirha Dedić)
Koliki god je fahraon mafijas, a velik sigurno jest i jedan od jacih u zemlji, on je mala maca za trezorasa koji je godfather svima njima.
Roccohljup

#1432 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Roccohljup »

IFACE mi se nakon ovoga zgadio.........hebote koje bljuvotine i hvalospjevi (sam o sebi) dona od gusinja.
El_comadante

#1433 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by El_comadante »

ja što ja znam raje polagano se isključuju iz ove stranke. to na izjavu Fahre da popravljaju bazu, a iz te baze polagano ljudi odlaze i smanjuje se broj članova. od prije izbora pa evo sve do sada
Labirint

#1434 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Labirint »

El_comadante wrote:ja što ja znam raje polagano se isključuju iz ove stranke. to na izjavu Fahre da popravljaju bazu, a iz te baze polagano ljudi odlaze i smanjuje se broj članova. od prije izbora pa evo sve do sada
Baš neka golema šteta,o kakvim se kapacitetima radi dovoljno govori da su uopšte bili i UKLJUČENI. Naći će ti sebi nekog novog fahrA i onda jovonanovo... :run: :run:
ultima_palabra

#1435 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by ultima_palabra »

Kod nas je politika generalno od zla oca i gore matere, ali i u toj konkurenciji Fahro ima najgore kadrove... preletači, estradne "zvijezde", čaršijski nehljebi, vozači i kuriri iz Avaza...
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#1436 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by JoseMujica »

ja Tornjaka i ubleha...čuj like je sulud
Edouard Ferrand iznio niz suludih tvrdnji

Šokantne poruke iz Evropskog parlamenta: "Bošnjački entitet" je glavni problem EU
mjesto da kulturno kaže prijatelj mog prijatelja je i moj prijatelj :evil:

Image
kakavdanakneiskustvu

#1438 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by kakavdanakneiskustvu »

Oj zemljo otvori se,fahro nazva senada avdića gospodinom,a nema sta se o tom avdicu nije pisalo u fahrinom avazu
Roccohljup

#1440 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Roccohljup »

jel ga ko gledao u pošteno sinoc :D:D:D unbelivibl :D :D :D
kakavdanakneiskustvu

#1441 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by kakavdanakneiskustvu »

Roccohljup wrote:jel ga ko gledao u pošteno sinoc :D:D:D unbelivibl :D :D :D

bas tako,za ne povjerovati
Banksy

#1442 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Banksy »

POTVRĐENO IZ TUŽITELJSTVA BiH: Otvorena istraga protiv tužitelja Bože Mihajlovića

U Tužiteljstvu BiH je donesena naredba o pokretanju istrage protiv Bože Mihajlovića, zbog krivičnog djela nesavjesnog rada u službi, potvrđeno je danas.

Iz Tužiteljstva BiH su navelii da je dosadašnji šef Posebnog odjela za organizirani kriminal, gospodarski kriminal i korupciju Božo Mihajlović podnio ostavku na tu funkciju i dostavio je vršiteljici dužnosti glavne tužiteljice Gordani Tadić
Šta sad ovo znači za Fahrin proces?
JThomas

#1443 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by JThomas »

cijelo to hajmo reći "više" pravosuđe je u ovom trenutku taoc fahrinog postupka. sve ove priče božo, dijana, čavka se tiču samo toga i ničega više, kao i famozni izbor novog predsjednika suda.
Ridjobrki

#1444 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Ridjobrki »

Koliko čujem, Božo je samo kolateralna šteta.
zulfo

#1445 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by zulfo »

https://youtu.be/R6PjZgr8pHc

Da zna ovaj kriminalac kako je počeo rat u BiH Ubistvo svata 1 marta 1992 a selo ravno 01,10,1991 glede samo u RS-u je poslije 96 ubijeno nekoliko povratnika pa mi nismo započeli rat

Jedinice Jugoslovenske Narodne Armije (JNA) i rezervisti iz Crne Gore, 01. oktobra 1991. godine, napali su i opljačkali, zapalili i do temelja uništili sela, Hrasno i Ravno u južnoj Hercegovini. Sela su bila naseljena uglavnom hrvatskim stanovništvom. Napad na ova sela, bio je prvi oružani napad JNA na teritoriju Bosne i Hercegovine, koji se tada tretirao kao dio strateškog plana za okupaciju Dubrovnika.
Maraschino

#1447 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Maraschino »

Ovaj pobacaj sa Pestera je tri puta opasniji za okolinu nego Bakir.
Mirza007

#1448 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Mirza007 »

Maraschino wrote:
Ako nakon ovoga ikakvu znacajnu podrsku dobije na iducim izborima, to ce vise reci o negovim glasacima nego o njemu.
Maraschino

#1449 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Maraschino »

Mirza007 wrote:
Maraschino wrote:
Ako nakon ovoga ikakvu znacajnu podrsku dobije na iducim izborima, to ce vise reci o negovim glasacima nego o njemu.
tako je.
veiz

#1450 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by veiz »

Avaz je 2013 godine pisao o rasipništvu Ružice Jukić 2 godine kasnije Ružica Jukić ličnost dana
Ružica Jukić se dovodi u vezu sa kontraveznim biznismenom Vinkom Jakićem

https://www.google.ba/imgres?imgurl=htt ... mrc&uact=8
Post Reply