Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
karanana wrote:mene je vise strah situacije da me ne nashutaju i ne opeljese i prije negoli skinem pantalone a kamoli ga pristavim.
i sta cu onda? da u avazu kazem ti i ti me opljackali i isprebijali dok sam isao u taj stan da guzim.
Neće bolje je da mušterija postane stalna, više vole da se stalno vraćaš i plaćaš, nego da ti jednom otmu 100 KM.
karanana wrote:mene je vise strah situacije da me ne nashutaju i ne opeljese i prije negoli skinem pantalone a kamoli ga pristavim.
i sta cu onda? da u avazu kazem ti i ti me opljackali i isprebijali dok sam isao u taj stan da guzim.
Ako vec ides u stan,vjerovatno bi se poslije dalo pronaci ko koristi stan,tj. ko je to uradio.Doduse nedavno je bilo u avazu da je neki lik imao takav belaj...
pa znam, ali da li sam ja spreman da objelodanim moju pricu u javnost i u policiji?
da li bih volio da svi saznaju da sam isao ganjat kurve i da sam tako opljackan ili bih sutio i pretrpio batine i uzetih 100-200 maraka?
karanana wrote:pa znam, ali da li sam ja spreman da objelodanim moju pricu u javnost i u policiji?
da li bih volio da svi saznaju da sam isao ganjat kurve i da sam tako opljackan ili bih sutio i pretrpio batine i uzetih 100-200 maraka?
moga prijatelja je jedna drogirala u hostelu i sdušila sa 250 maruni koliko je imao
majka dvoje djece ima je na fejsu... negdje sjeverno u bih živi
mislim da sam pisao ovdje negdje
lik 5 dana nije izlazio iz kuće niti je i sa kim komunicirao
karanana wrote:pa znam, ali da li sam ja spreman da objelodanim moju pricu u javnost i u policiji?
moga prijatelja je jedna drogirala u hostelu i sdušila sa 250 maruni koliko je imao
A moglo se desiti da ti se prijatelj npr probudio nakon droge i otkrio da je i on zaradio koji dinar dok je spavao (gazda ostavio procenat )
Nokian808 wrote:061/418-218
Sve radi (čak i anal) i istinski uziva (ili bar dobro glumi), 28-29 godina, velike sise ali u licu prosjek...
P.S. Barem je takva bila prije koju godinu
Mislim da ce sad ovaj broj biti zauzet bar jedno 3 dana
Nokian808 wrote:061/418-218
Sve radi (čak i anal) i istinski uziva (ili bar dobro glumi), 28-29 godina, velike sise ali u licu prosjek...
P.S. Barem je takva bila prije koju godinu
Mislim da ce sad ovaj broj biti zauzet bar jedno 3 dana
Nisam mislio na sebe nego generalno jer je javno objavljen
azurna_obala wrote:Pa koliko moraš biti očajan da plaćaš sex...a još su gore one koje su spale na to
Pa nije to ocajnost neka
Nekome se mrsko peglati sa djevojkama muntati ovo ono prica ovako onako kad ovako moze odraditi bez price u manje vremena i vjerovatno isto potrosenog novca
A one koje su spale na to?
Ili finansiranje studija ili zivita generalno ili zivota na visokoj nozi ili je ucjenjena
Milion razloga zasto to radi
Ne znam zasto osudjujete druge kad ne znate razloge ni jedne ni druge strane
azurna_obala wrote:Pa koliko moraš biti očajan da plaćaš sex...a još su gore one koje su spale na to
Pa nije to ocajnost neka
Nekome se mrsko peglati sa djevojkama muntati ovo ono prica ovako onako kad ovako moze odraditi bez price u manje vremena i vjerovatno isto potrosenog novca
A one koje su spale na to?
Ili finansiranje studija ili zivita generalno ili zivota na visokoj nozi ili je ucjenjena
Milion razloga zasto to radi
Ne znam zasto osudjujete druge kad ne znate razloge ni jedne ni druge strane
Druzenje, socijalizacija, razgovor, zabavljanje, izlasci, seks s djevojkom koja te privlaci nisu peglanje. Osim uglavnom ljudima koji imaju teskoca u komunikaciji i socijalizaciji ili nemaju subjektivno/objektivno vremena za drustveni zivot. Da ima pegla cura/zena - ima vjerovatno srazmjerno koliko ima i daveza muskaraca. Zaobidjes ko te davi i nadjes sebi nekog ko ti prija i cao Vojnicko polje
Drogirala ga.
Pili sok svo vrijeme.
Skonto je po kameri, to mu likovi sa recepcije pokazali,
dobar osjecaj wrote:
Druzenje, socijalizacija, razgovor, zabavljanje, izlasci, seks s djevojkom koja te privlaci nisu peglanje. Osim uglavnom ljudima koji imaju teskoca u komunikaciji i socijalizaciji ili nemaju subjektivno/objektivno vremena za drustveni zivot. Da ima pegla cura/zena - ima vjerovatno srazmjerno koliko ima i daveza muskaraca. Zaobidjes ko te davi i nadjes sebi nekog ko ti prija i cao Vojnicko polje
Prezvakali smo temu vec. Jbg uleti lik kao padobranac i vi biste opet o moralisanju.
dobar osjecaj wrote:
sve je to super kad su oboje studenti sličnog faksa ili kad oboje rade ili kad su oboje nezaposleni
problemi nastaju kad jedno radi a drugo dangubi... il jedno na fpnu a drugo na medicini ( mada nemoguća kombinacija )