Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
manekenka u penziji wrote:
Marco Tozzi 30 KM. Dzaba.
U Planici bi bile duplo skuplje
Japanke iz Binga, ono finije, za po gradu, nosila 3 ljeta, dobro si me podsjetila da prošnjuham šta imaju.
Za iste pare baletanke iz Deichmanna mi se raspale nakon par mjeseci.
"Prava torbica čeka se oko godinu dana, a cijena joj je od 6 do 100 tisuća dolara, a godišnje se proizvede samo tri tisuće koje završe u rukama jako bogatih i najčešće slavnih dama." - ne bih rekla da je original ta , ali i kopija je poskupa baš, vidim piše za 1500 kuna se može naći.
Eurosa wrote:Kad smo vec kod toga cure, koliko se razumijete u te stvari, originale,prestizne proizvodjace i te cake?
Ja slabo totalno.
Ma nimalo.
Imam mali otklon od brendova i precijenjenih komada odjeće.
Mislim da ima svega par stvari koje nije loše platiti masnije, ako se može, ali većina ostalog je daleko precijenjeno zbog imena.
Volim u second handu ubosti za siću neki skuplji komad, to me raduje jer se osjećam kao da sam prevarila sistem
Last edited by Bambi_na_kofeinu on 15/06/2014 22:05, edited 1 time in total.
Ja se ne razumijem, niti to ganjam niti pratim. Ne volim shopping centrove i ulaske po buticima jer ne bih dala nikad recimo više od 15-20 km za majicu, više od 30 km za torbu, više od 40 km za obuću - osim čizmica naravno... Ne da čovjek nema, već volim platiti povoljnije sve.
Sad kako je postao in online shopping svanulo mi, za lijepe pare se čovjek može baš srediti, samo ako zna izroviti nešto .
Ja sam kao tinejdžerka bas pratila te stvari a sad sam totalno neupućena. Haris export i Azel su mi najoriginalniji original u ormaru a ako se nešto potrefi iz Zare ili H&M-a u tim trgovinama, budem presretna.
ema_ wrote:Ma meni se baš svidjele one sad popularne od Valentina, a nikad nisam ni pratila te stvari Bog zna koliko koštaju original, al fala Bogu na kinezima .
ema_ wrote:Ma meni se baš svidjele one sad popularne od Valentina, a nikad nisam ni pratila te stvari Bog zna koliko koštaju original, al fala Bogu na kinezima .
Joj jesu to one sa siljcima?
Jesu , jel toliko wrong da mi nećeš dati onaj recept onda ?
Bambi_na_kofeinu wrote:Pa viđala sam i ružnije. Šta viđala...nosila
Nasmija me pošteno
Ma ja imam čamce od stopala, široke i grozne, ako i nađem štikle da mi pašu to su one što bi ih nosali transvestiti sa lošim modnim ukusom. Al' baš me briga
Ja ih prvo upratila kod kojekakvih fancy kuwaiti dama , a kako na instagramu sve fino hashtaguju šta oblačU i to, tako sam ja došla do tih informacija .