Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ima ljudi koji bi branili zgradu predsjednista, ima ih jako puno i ja sam jedan od njih, ponavljam zgradu i zastavu ove zemlje jer politicare nema ni potrebe braniti od tih kukavica, vec danas su slobodo hodali oko zgrade bez da im neko nesto kaze
SDA i crvendaci ce sve učiniti za svoje odane partijske drugove
Evo već vidim vrlog Efendića sa Novog Grada kako se tuče
(trenutno plačem od smijeha)
ultima_palabra wrote:I ko će odgovarati za laži o 12 kg speeda? Jel sramota da se portparol MUP-a KS koristi takvim stvarima u svrhu očuvanja vlasti i da se tim argumentima služi federalni premijer?
I sad treba neko vjerovati u vaše teze o državnom udaru, raspadu zemlje, trećem entitetu... gotovi ste bando
pa sad.....zemlja se lako ne raspada, al da vjerujem u spontanost protesta , ne vjerujem....ako sam prvi i drugi dan vjerovao, danas sam daleko od toga........što god ti mislio o meni...
Ne vjerujem ni ja da je sve bilo 100% spontano... što ne oduzima ništa legitimnosti protesta. Uvijek treba malo strane pomoći da se neke promjene izguraju.
StupskaBitanga wrote:aman čovječe niko ni ne spominje one koji su palili državne institucije. Ja govorim o opasnim tezama da će Nikšić slati nekoga na ljude ako dođu da protestuju pred Vladu FBiH.
Ima ljudi koji bi branili zgradu predsjednista, ima ih jako puno i ja sam jedan od njih, ponavljam zgradu i zastavu ove zemlje jer politicare nema ni potrebe braniti od tih kukavica, vec danas su slobodo hodali oko zgrade bez da im neko nesto kaze
Pa što se onda još jučer ne zaleti na onu šaku jada što je palila predsjedništvo?
Ako se ne varam, napisao si da si gledao cijelu stvar sa tramvajske stanice.
Nisam bio tu, zamjenio si me sa nekim. Vidjet ces kako ce takav naredni pokusaj da zavrsi, samo ako ga bude? Ovo je proslo iskljucivo jer se vjerovalo da policija moze ovo izkontrolisati ali kada se necija glava zakoluta vidjet cemo onda ko ima muda.
Svako naredno paljenje drzavne imovine ce zavrsiti krvavo, eto vam politicara pa se obracunajte sa njima ali zastavu i imovinu drzave ne dirajte
Vrlo je interesantno u kojoj mjeri budžetske bubašvabe koji nastoje ove proteste pripisati SBB-u, DF-u, stranim agenturama, kako bi spriječili da u narednim danima opet dođe do njih.
U tome im svesredno pomažu mediji koji su u svoje studije prizvale sav politički ološ u ovoj državi (od Nikšića do Izetbegovića),da pljuju po tom narodu i političarima (ovo u trećem licu,kao da su oni mljekari ).
Oko 1.25 drot se vraća i udara momka na zemlji nogom u glavu.
Upravo divan snimak koji potvrdjuje sve ono sto sam ranije napisao o onima koji su napravili ovo sranje.
Sta pricaju veceras politicari da su huligani dovukli u gepecima kamenje? Vidi se na snimku da uzimaju keve sa zemlja i bacaju. Protiv sam nasilja, da se razumijemo, protiv sam svakog oblika nasilja.
Al' ga politicari mogu maslat' i spinovat', alal im cufte.
pricajte sta hocete, mirnim protestima niko nikad nije nista uradio ... a arhiv zgrade i dr. su samo kolateralna steta, napravice se to ... steta ako se na ovome zaustavi ...
It_is_a_Leclerc wrote:Vrlo je interesantno u kojoj mjeri budžetske bubašvabe koji nastoje ove proteste pripisati SBB-u, DF-u, stranim agenturama, kako bi spriječili da u narednim danima opet dođe do njih.
U tome im svesredno pomažu mediji koji su u svoje studije prizvale sav politički ološ u ovoj državi (od Nikšića do Izetbegovića),da pljuju po tom narodu i političarima (ovo u trećem licu,kao da su oni mljekari ).
Dr. Kuca wrote:Ne kontam, hocemo da budemo civilizovana, napredna zemlja, al da nas murija ne bije? Nego, danas mi s epljacka ja odo malo obit trafiku, nervozan sam odo do predsjednistva da namlatim predsjednika? Jel vam to prica? Pa bilo gdje na svijetu da je neko priso zgradi predsjednistva, bio bi ubijen odma, bez price ikakve.
ova linija argumentacije mentalnog sklopa narednika titine milicije mi je uzasno slatka. u civiliziranim i naprednim zemljama se ne krade 22 godine bez odgovornosti.
Seres. Pricam opcenito. Policija treba da bije, jucer je trebalo odrat od batina ove hrabre u masi. Odrat, da sami sebe prepoznat ne mogu. I jucer su borci protiv kradje i korupcije obili i zapalili trafiku . Svako treba odgovarat, nevazno jel ukro kliker il prodo firmu.
weredsf wrote:
Odi ti preko Drine pa brani svoje zemljake skupa sa Radoncicem, a muda uvijek mozes provjeriti ili vec jesi???
A dok su vam fahro i njegova novina valjali u nebesa ste ga dizali, sjeti se afere drzavni udar. A tvoj gazda bakir ima vise veze sa drinom nego ja, on nekad ode u sajine dvore da odmori i da malo protabiri bosanjcku politiku pa vi jurisnici dobijete instukcije sta i kako da mislite.
ultima_palabra wrote:
Ne vjerujem ni ja da je sve bilo 100% spontano... što ne oduzima ništa legitimnosti protesta. Uvijek treba malo strane pomoći da se neke promjene izguraju.
x_lecter wrote:pricajte sta hocete, mirnim protestima niko nikad nije nista uradio ... a arhiv zgrade i dr. su samo kolateralna steta, napravice se to ... steta ako se na ovome zaustavi ...
ma jasta, napravit ce se arhiv nije to fasada jarane
cim jedan narod izgubi kulturu postoji mogucnost za nestankom toga naroda