njihov test za titulu je osmina finala protiv jedne od dvije najbolje evropske ekipe a vec sutra ce 90 % znati hoce li to biti Holandija ili Spanija. Ovo danas moze biti samo prednost za Hrvatsku jer sam siguran da ce im se progledat kroz prste u dvije sljedece utakmice.Od pocetka se znalo da se prolaz ne trazi protiv domacina favorita FIFA-e
Da li stvarno ima neko ovdje koji ozbiljno misli poslije nase utakmice u Cikagu protiv Meksika da su oni ekipa koja ce osvojiti jedan bod u ove 3 utakmice?
cyprus wrote:Kažu na Tarzaniji:
Hrvati imaju suđenje kao da im sudi Koštunica.![]()
![]()
Zaista šteta što je na ovaj način otpočelo prvenstvo... Opet se priča skreće na sudije i to je ono što je najžalosnije u fudbalu... Penal nema veze sa realnošću, a onaj faul nad Cesarom je diskutabilan, mada ipak mislim da je tu sudija donio dobru odluku...
Znao sam da je Brazil tanak za ulogu prvog favorita prvenstva, ali večeras su me dibidus razočarali... Jednostavno imaju previše krampi u ekipi... Sad sam 100% uvjeren da neće do titule... Polufinale im je maksimum...
Hrvatska sa druge strane nije loša bila, ali falilo im je hrabrosti... Samo to što su odigrali pristojno protiv Brazila ne znači nužno da će proć grupu... Protiv Kameruna će im bit vrlo teško... Ta utakmica u Manausu po meni odlučuje ko je drugi putnik u osminu finala iz ove grupe...