Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Anticlub 97@, ne baksuzirajte zivota vam. Has je dobar igrac al nije napravljen od sampionskog materijala. Tako da se ja ne brinem uopste za sutra jer Novak mora biti u totalnom rastrojstvu da bi ovo ispustio.
možda su novinari malo naduvali,ovo-ono...
jest da je tražio pomoć protiv giše, i da se krivio, istezao i hvatao za rame u četvrtom protiv kurajbera, valjda ga srede za sutra.
Ljudi nebi se zajebauo sa ovakvim stvarima. Fino konj rece ~ dok je igrao sparing mec uhvatio se za rame i pozuao fizioterapeuta. Poslje pauze nije nastavio igrat nego samo laksi strecing
Kontra__ wrote:Ma spremio unaprijed alibi, za "ne daj Boze" protiv Rafe. Ko god misli da je neko drugo polufinale moguce - taj je sportski receno lud.
Što "alibi protiv Rafe" ? Pa nije on favorit protiv Rafe u eventualnom 1/2 pa da sprema alibi
Jednostavno ovo je rafin "teren",da je koja druga podloga u pitanju situacija bi bila obrnuta
Edit: http://novakdjokovic.com/n/vesti/
Ovo je bilo večeras poslije treninga,djeluje zadovoljavajuće
Ljudi, jel iko ista naso oko povrede? Vidim na b92 par ljudi se pita isto ! Sve mi mirise na naduvavanje . Ako je tako spreman sam podnijeti kritiku CK SK SFRJ , Glavnog Staba te Komesara licno ! Za kolege iz opozicione partije 97 mogu samo da izrazim zaljenje sto im dadose laznu nadu! Ipak ne mogu ni u najcrnjim mislimi prihvatiti cinjenicu da bi nekom iz 97-mice bilo drago da se radi o povredi ozbiljnijoj! U glavnom ja nista ne nadjoh (sem pomenutih par komentara na b92) te s toga vidimo se danas poslje podne ovdje da zajedno...... ma nista nista...
KENJAC wrote:Ljudi, jel iko ista naso oko povrede? Vidim na b92 par ljudi se pita isto ! Sve mi mirise na naduvavanje . Ako je tako spreman sam podnijeti kritiku CK SK SFRJ , Glavnog Staba te Komesara licno ! Za kolege iz opozicione partije 97 mogu samo da izrazim zaljenje sto im dadose laznu nadu! Ipak ne mogu ni u najcrnjim mislimi prihvatiti cinjenicu da bi nekom iz 97-mice bilo drago da se radi o povredi ozbiljnijoj! U glavnom ja nista ne nadjoh (sem pomenutih par komentara na b92) te s toga vidimo se danas poslje podne ovdje da zajedno...... ma nista nista...
Ma nešto je bilo sigurno samo u kojoj mjeri...vidjećemo danas
A što se tiče 97-ice oni su u dosta povoljnijoj situaciji.Jbga,nama ako se Novak povrijedi sve lađe potonuše dok kod njih je drugačije.Povrijedi li se slučajno Haas tu je Rafa ukoliko ne daj bože Rafa počne klecati tu je Jo,samo šaltaj http://www.kurir-info.rs/hasova-zena-mo ... nak-824921
area51 wrote:A što se tiče 97-ice oni su u dosta povoljnijoj situaciji.Jbga,nama ako se Novak povrijedi sve lađe potonuše dok kod njih je drugačije.Povrijedi li se slučajno Haas tu je Rafa ukoliko ne daj bože Rafa počne klecati tu je Jo,samo šaltaj
Jest vala, svima se život okreće samo oko toga da Novak izgubi... preseravate se pravo, i onda kad neko plane pravite se ugroženim