Veliki Brat 2013

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
didžej

#1426 Re: Veliki Brat 2013

Post by didžej »

_nevermind_ wrote:
Odpozdrav i tebi :-) Ja sam izvjestavala do ranih jutarnjih sati, vi se svi razbjezaste :D

Neko je pisao ovdje na forumu kako je Soraja, kada je nekad dolazila u SA uzela od sponzora bundu koju nije platila, a ustvari trebala ju je vratiti...neka me neko ispravi ako grijesim.

Nego, @didžej, imas li ti fakultet :D :D
uspavao me boban sinoc. :lol: gluho i daleko bilo. :run:
mozda je platila u naturi? :skoljka:
naravno da imam, zavrsio maksuz da bih mogao da zbarim sindi. :wink:
jos jedna potvrda da sindi cijeni prave vrijednosti, slazes li se? :D
sonjiii

#1427 Re: Veliki Brat 2013

Post by sonjiii »

Veliki Brat jutros,tj.Avi cim je izasla iz kreveta trazi da odgovara ba nebulozna pitanja,i trazi joj da skine cvike,a Soraja ih ne skida u ispovjedaonici.Kao ni ona umisljena Sindi.I niko nista.
Creasy

#1428 Re: Veliki Brat 2013

Post by Creasy »

sonjiii wrote:Kakve veze ima sto Uros nije nominovan od ukucana? Ne izbacuju ukucani.Slazem se da produkcija diriguje glasovima,ali mozda vecina vani jedva ceka da Uros bude nominovan,da moze da ga ne sacuva.I eto,docekase. Uros je sve,samo ne momak na mjestu.Hvalio se Maji,Slavku..kako je Ava pala prvi dan,koliko je golova dao,a Soraji ispricao sasvim drugu pricu.Kao,on je Avi ljudski objasnio,a ona ga proganja.Katastrofa!!

Pa o tome i pricam... :-)

Kad je VB vidio da Uros nije nominovan, sam ga je nominovao, a onda i izbacio iz kuce. VB sve rezira i o svemu odlucuje. On moze svakog od ukucana da predstavi pozitivno ili negativno, kako to ljudi ne shvatate? :roll:

Ti smatras da Uros ne valja, a ja smatram da je 5x bolji od recimo onog Zarka, koji je idiot samo takav. Ava ga proganjala, izbajala ga iz cipela i oni su povadili sve te Uroseve izjave da bi ga prikazali u negativnom svjetlu. Vjerovatno je nekad i bio fin i pristojan prema njoj, ali to nam naravno nikad nisu ni prikazali...

Narod je naivniji nego sto sam mislio. :roll:
klavirdžija

#1429 Re: Veliki Brat 2013

Post by klavirdžija »

Avu i Cipiripija su prikazivali uživo dobar dio boravka u kombiju. Tu je sve pokazao, povratak u kuću je samo bio šlag na tortu.

Čuj povadili njegove izjave da ga prikažu u lošem svjetlu…. :lol:
kisni indijanac

#1430 Re: Veliki Brat 2013

Post by kisni indijanac »

sonjiii wrote:
kisni indijanac wrote:
Milic je jedna obicna seljacina.Mislim da ce tek da se pokaze koliko je prost,i kakav je pacenik.Ovo je odgovor na ono da je legenda.Legende odrzavaju svoju na slavu na drugaciji nacin,a ne pljuju po sebi,i ne vuku se po ovakvim emisijama kada su jednom nogom vec u grobu.Moze da se trudi da bude objektivan kada su drugi u pitanju,ali njegova prava licnost je fuj,bljak.
a ko si ti da praviš selekciju ko je legenda, a ko nije ? svako danas može šupljirati iza tastature pod kojekakvim nickovima....da je samo svir'o bubnjeve u indexima, on je za tebe legenda.....
Creasy

#1431 Re: Veliki Brat 2013

Post by Creasy »

klavirdžija wrote:Avu i Cipiripija su prikazivali uživo dobar dio boravka u kombiju. Tu je sve pokazao, povratak u kuću je samo bio šlag na tortu.

Čuj povadili njegove izjave da ga prikažu u lošem svjetlu…. :lol:
Aj ti sviraj klavir. :D
klavirdžija

#1432 Re: Veliki Brat 2013

Post by klavirdžija »

Zavera bre, nije fer. :D Vade čoveku izjave pa ih čak i emituju, da ga prikažu u krivom sveetlu. :D

Bez zezanja, mene je fakat iznenadio, nisam mislio da će ispasti ovoliki smrad. Za Avu sam znao da je tuka, ispostavilo se i prefrigana u pokušaju, blizanci su mi dosadni, ali Cipiripi je najgori slučaj i nek je ispao.
didžej

#1433 Re: Veliki Brat 2013

Post by didžej »

klavirdžija wrote:Zavera bre, nije fer. :D Vade čoveku izjave pa ih čak i emituju, da ga prikažu u krivom sveetlu. :D

Bez zezanja, mene je fakat iznenadio, nisam mislio da će ispasti ovoliki smrad. Za Avu sam znao da je tuka, ispostavilo se i prefrigana u pokušaju, blizanci su mi dosadni, ali Cipiripi je najgori slučaj i nek je ispao.
slazem se.
sad bi trebalo da lete ava i blizanci.
MedenoSrce

#1434 Re: Veliki Brat 2013

Post by MedenoSrce »

klavirdžija wrote:Zavera bre, nije fer. :D Vade čoveku izjave pa ih čak i emituju, da ga prikažu u krivom sveetlu. :D
Inace je jako bitan i on i ona njegova "drugarica" Maja pa samo njih montiraju :mrgreen:
ho oponopono

#1435 Re: Veliki Brat 2013

Post by ho oponopono »

...nisam gledala san me omađijo je li ko puhno vanka? :D
Converse

#1436 Re: Veliki Brat 2013

Post by Converse »

...ali nisu mogli biti namontirani Urosevi tupavi odgovori kad je izasao iz kuce i pricao sa Marijanom...
MedenoSrce

#1437 Re: Veliki Brat 2013

Post by MedenoSrce »

ho oponopono wrote:...nisam gledala san me omađijo je li ko puhno vanka? :D
Izletio na njegovo i iznenadjenje Maje, Sindi i Sorke (k)Urko pa onda jadan nije znao ima li ili nema djevojku jer su ga "izmontirali", onda kaze da se malo zaljubiska u Sorku jer ko ne bi, cijela je Srbija voli :lol: ona nije kao ona krAva starleta i ne skida se u haltere :dance: ona nosi samo fine Loze gacice

Image
P308

#1438 Re: Veliki Brat 2013

Post by P308 »

Creasy wrote:
sonjiii wrote:Kakve veze ima sto Uros nije nominovan od ukucana? Ne izbacuju ukucani.Slazem se da produkcija diriguje glasovima,ali mozda vecina vani jedva ceka da Uros bude nominovan,da moze da ga ne sacuva.I eto,docekase. Uros je sve,samo ne momak na mjestu.Hvalio se Maji,Slavku..kako je Ava pala prvi dan,koliko je golova dao,a Soraji ispricao sasvim drugu pricu.Kao,on je Avi ljudski objasnio,a ona ga proganja.Katastrofa!!

Pa o tome i pricam... :-)

Kad je VB vidio da Uros nije nominovan, sam ga je nominovao, a onda i izbacio iz kuce. VB sve rezira i o svemu odlucuje. On moze svakog od ukucana da predstavi pozitivno ili negativno, kako to ljudi ne shvatate? :roll:

Ti smatras da Uros ne valja, a ja smatram da je 5x bolji od recimo onog Zarka, koji je idiot samo takav. Ava ga proganjala, izbajala ga iz cipela i oni su povadili sve te Uroseve izjave da bi ga prikazali u negativnom svjetlu. Vjerovatno je nekad i bio fin i pristojan prema njoj, ali to nam naravno nikad nisu ni prikazali...

Narod je naivniji nego sto sam mislio. :roll:

Ako si ranije pratio/la VB - svi ukucani koji pricaju o nominacijama, a pogotovo se dogovaraju oko istih, sto su radili Maja i Uors, automatski za kaznu budu nominovani, tako je bilo u svim VB sezonama, ne vidim razlog zasto bi Uors bio izuzetak.
A Uros je dno dna, ovo je prvi komentar koji ga podrzava, ali svako ima svoje misljenje. :)
sonjiii

#1439 Re: Veliki Brat 2013

Post by sonjiii »

kisni indijanac wrote:
sonjiii wrote:
kisni indijanac wrote:
Milic je jedna obicna seljacina.Mislim da ce tek da se pokaze koliko je prost,i kakav je pacenik.Ovo je odgovor na ono da je legenda.Legende odrzavaju svoju na slavu na drugaciji nacin,a ne pljuju po sebi,i ne vuku se po ovakvim emisijama kada su jednom nogom vec u grobu.Moze da se trudi da bude objektivan kada su drugi u pitanju,ali njegova prava licnost je fuj,bljak.
a ko si ti da praviš selekciju ko je legenda, a ko nije ? svako danas može šupljirati iza tastature pod kojekakvim nickovima....da je samo svir'o bubnjeve u indexima, on je za tebe legenda.....
Milic je seljacina!! Tacka.
boracha

#1440 Re: Veliki Brat 2013

Post by boracha »

dječak sa šibicama wrote:
Not My Idea wrote:ova Sindi je nevidjena tuka.
ushi mi krvave kako se cereka.
Navucena na katodu.

Dobra je sindi, nikad nebi rekao da je modelsica, nema nadmen stav, iako pokusava ono nesto, ja beogradjanka, vidi mi garda, ovo ono
ma zena kad se svadja, argumenti su joj debela si ili ne znas da igras, a 34 godine...skoro sve zene su tamo zmije, ali ova je najveca
Creasy

#1441 Re: Veliki Brat 2013

Post by Creasy »

MedenoSrce wrote:
Izletio na njegovo i iznenadjenje Maje, Sindi i Sorke (k)Urko pa onda jadan nije znao ima li ili nema djevojku jer su ga "izmontirali", onda kaze da se malo zaljubiska u Sorku jer ko ne bi, cijela je Srbija voli :lol: ona nije kao ona krAva starleta i ne skida se u haltere :dance: ona nosi samo fine Loze gacice

Image

Uros je Soraju prvi put vidio (i cuo za nju) u kuci VB. Da je vidio ovu sliku, vjerovatno bi se drugacije odnosio prema njoj.

Btw, Maja i Sindi su pravo zlo, a jos su u kuci. :roll:
P308

#1442 Re: Veliki Brat 2013

Post by P308 »

Sta je Uros izjavio nakon izlaska iz kuce:
Nakon dve nedelje provedene u “Velikom Bratu”, sinoć je iz kuće iz izbačen kaskader Uroš Ćertić, koji ekskluzivno za Telegraf otkriva da je sve što je radio bilo, u stvari, taktika, i da sa Avom nije imao seks kao i da su se njih dvoje dogovorili da sve odglume kako bi napravili šou i što duže ostali u kući.

Ćertić je takođe demantovao sinoćnu izjavu da je zaljubljen u Soraju, ali je otkrio i to da u stvari nema nikakvu devojku, a da su mu favoriti za pobedu LGBT aktivista Boban i atletičar Topić.

Čitava nacija bila je u šoku kada su već prvu noć po ulasku u rijaliti Ava i Uroš imali seks ispod pokrivača, što se moglo naslutiti na osnovu snimka, a kasnije i njegovog prizanja Maji Nikolić da je sa starletom spavao čak četiri puta. Međutim, Ćertić otkriva kako se sve to zapravo nije desilo i da su se Ava i on sve dogovorili.

- Ja sam Marijani potvrdio da sam zaljubljen u Soraju samo da bi nastavio šou, isto tako sam rekao i da imam devojku napolju koja sprema doktorat, ali to nije tačno, izmislio sam, nemam nikog, a za doktorat je bila fora da udarim kontru Avi koja je na sva usta brojala svoje škole i fakultete. Sve u cilju da napravim da bude zanimljivo – izjavio je Uroš i uz to priznao da je možda ipak mogla da se rodi ljubav sa starletom u kući da je ostao duže, jer su tamo ipak drugačije okolnosti.
ho oponopono

#1443 Re: Veliki Brat 2013

Post by ho oponopono »

...ma ja fino djevojče daleko joj kuća od moje... :mrgreen: ...nek si vala Uroše papa kad ti je takva percepcija Soraje ! :D
sonjiii

#1444 Re: Veliki Brat 2013

Post by sonjiii »

Ne znam zasto ovdje neko uopste misli da je neko tamo najbolji zato sto je neka "legenda" necega.I Topic je legenda,pa.. Karakterisem Milica kao osobu,i ja ga ne vidim kao nekoga kome se treba klanjati.Kakve veze ima da li je svirao bubnjeve ili pjevao Tike tacke? To je bas bitno ovdje gdje je dosao da ga ne zaborave..Bas je ostao dosljedan svog doktorijata,pa se srozao na muzicki nivo jedne Vendi.Jad,cemer,i divan primjer mladima.
zakonpera

#1445 Re: Veliki Brat 2013

Post by zakonpera »

MedenoSrce wrote:

Image
uhhhhhhhhhh pocijepo bi je ko balvan
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#1446 Re: Veliki Brat 2013

Post by Matijevic_Vlado »

sonjiii wrote:Ne znam zasto ovdje neko uopste misli da je neko tamo najbolji zato sto je neka "legenda" necega.I Topic je legenda,pa.. Karakterisem Milica kao osobu,i ja ga ne vidim kao nekoga kome se treba klanjati.Kakve veze ima da li je svirao bubnjeve ili pjevao Tike tacke? To je bas bitno ovdje gdje je dosao da ga ne zaborave..Bas je ostao dosljedan svog doktorijata,pa se srozao na muzicki nivo jedne Vendi.Jad,cemer,i divan primjer mladima.
Dobar, ti ?
Asamoah Gyan

#1447 Re: Veliki Brat 2013

Post by Asamoah Gyan »

Mića je totalni kokuz, bio je primoran da učestvuje u ovakvim emisijama i da se spusti na nivo jedne soraje ili ave koje su virtualne ličnosti. Halo, jedan Mića koji je još prije skoro 45 godina kao prvi jugosloven svirao u Londonu u klubovima u kojima su počinjli Zeppelin, SAbbath.... prima manju dnevnicu od djevojke koja ima ogromne vještačke sise i čija ličnost ne predstavlja ništa u ovom univerzumu. Žalosno je to.
zakonpera

#1448 Re: Veliki Brat 2013

Post by zakonpera »

onaj tintoreto ima nekakav bolestan osmijeh .. ekstra lik za nekog psiho horora
dječak sa šibicama

#1449 Re: Veliki Brat 2013

Post by dječak sa šibicama »

Znaci pogodio sam, cipiripi je rekao da je zaljubljen samo da ga vrate nazad u showow.
kakavdanakneiskustvu

#1450 Re: Veliki Brat 2013

Post by kakavdanakneiskustvu »

ivan-tz wrote:Kaze sindi sta ce se ona druzit sa top-om covjek je stariji. A lik je stariji jedno 6 godina, vise ona starija od svih ostalih momaka nego on od nje, al eto zena misli da je stala na 25g :lol:
Jest ona dobra za svoje godine, al brate budi realna.

8,koliko je i ona starija od blizanaca
Locked