četvrtak vratnico gredo vrataruscooby_dooby_doo wrote:samo nek nije boris bilic komentator familiju mu .....,kad grci dolaze u zenicu ?
Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- MOSALJOZE
#1426 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Last edited by MOSALJOZE on 19/03/2013 16:42, edited 1 time in total.
- Muhamed Đakmić
#1427 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
I ne znam kakvo prepuštanje inicijative Grcima, isto vic majke mi. Kao da Španci kažu, tvrdi su Grci, hajmo im prepustiti da igraju oni lopte, a mi ćemo se bunkerisati 
- DonVito
#1428 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
A mi smo spanciSarajevo1946 wrote:I ne znam kakvo prepuštanje inicijative Grcima, isto vic majke mi. Kao da Španci kažu, tvrdi su Grci, hajmo im prepustiti da igraju oni lopte, a mi ćemo se bunkerisati
Valjda cemo bolje proci nego hrvati, umislili su protiv grka pa ćorak a kraju dobili.
- Muhamed Đakmić
#1429 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Nismo, ali ako ćemo porediti ono čemu težimo, puno smo bliže španskoj nego grčkoj igri. Znači Ibišević, Džeko, Misimović, Medunjanin, Stevanović, Lulić da se brane iako su u odbrambenim zadacima tarabe, a u ofanzivnim jaki, samo zato da iznenadimo Grke i uzmemo ih na prepad. Nema šta, dobro smišljenoDonVito wrote:A mi smo spanciSarajevo1946 wrote:I ne znam kakvo prepuštanje inicijative Grcima, isto vic majke mi. Kao da Španci kažu, tvrdi su Grci, hajmo im prepustiti da igraju oni lopte, a mi ćemo se bunkerisati
- Opetja033
#1430 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Najebacemo im se majke fukaraske, propale. Ku.r.cu nece valjati.
- BHF_Manijak
#1431 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Jah sve lafo jebeni novinari ovo ono a kompletna nacija bi da iz minute u minutu ima slike, izjave i intervju Susica, SPahica, Begovica, Dzeke itd... Nemojte ni vi ba kakit!Bubalo1 wrote:Jebeni novinari .. Da mi je pobit djubrad u pm .. I ovaj Pape nosi ih negdje zakljucaj ih ne daj im da provire kad ih pustis da ujedaju .. Jedno vrijeme je bilo super karantena i sve .. A sad se opet pocinje Cirin cirkus praviti !
Sto se slike tice, ma nek bude i u pizda D formatu samo da ne gledam ono sivilo od boja!!! Gledam neki dan Stoke - WBA, isto k' da je prenos iz '69-e, to nakve sive boje, to nakvo tmurilo, ma uzas jedan!
Sad nesto kontam, koliko god bih volio da Pjanke zaigra i da im slozi bombu sa jedno 25m, isto tako ne bih! Nisu ni Grci levati niti naivni, prgavi su to igraci, mislite da ne bi odmah na njega startovali jer znaju da je povrijedjen? To bi pucalo po nogama i svih raspolozivih oruzja!
- Šibicar
#1432 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Pa mi da smo Francuzima u Parizu pustili da oni igraju k'o što su igrali na Koševu napunili bi nas do vrha.Naravno da Grcima ne treba prepustiti incijativu,mislim da oni i nisu kalibar za incijativu,ali su kalibar koji zna iskoristiti pola šanse kad im se ukaže,a to je sranje da većeg nema.Zamisli da ih stisnemo od prve minute rasturimo igrom i onda primimo neki glupi gol iz kontre,sjebali bi se totalno.Ne kažem sad da se trebamo braniti,ali ako je ikako moguće protiv ovih sadakičara igrati maksimalno oprezno,a ne bezglavo jurišati pa kud' puklo da puklo.Sarajevo1946 wrote:I ne znam kakvo prepuštanje inicijative Grcima, isto vic majke mi. Kao da Španci kažu, tvrdi su Grci, hajmo im prepustiti da igraju oni lopte, a mi ćemo se bunkerisati
- Muhamed Đakmić
#1433 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Mora doći naplata, sjetite se kad ih Turci namlatiše u Atini ili gdje već, 1-4 bilo. Jednostavno ih mora nekad stati 
A Šibicaru, slažem se, i bojim se da ćemo gol primiti. Moramo dati dva. Nešto kontam da bi utakmica mogla biti slična utakmici sa Rumunijom.
A Šibicaru, slažem se, i bojim se da ćemo gol primiti. Moramo dati dva. Nešto kontam da bi utakmica mogla biti slična utakmici sa Rumunijom.
- MOSALJOZE
#1434 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Jest vala mora se i njihova serija prekinuti.Čemu vakat tome je i vrijemeSarajevo1946 wrote:Mora doći naplata, sjetite se kad ih Turci namlatiše u Atini ili gdje već, 1-4 bilo. Jednostavno ih mora nekad stati
- Opetja033
#1435 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Sta ovo portali pisu, kao upitno da li ce se Salihovic uopce pojaviti?
- MOSALJOZE
#1436 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
pojavi ce se,ali ne igra 10000%Opetja033 wrote:Sta ovo portali pisu, kao upitno da li ce se Salihovic uopce pojaviti?
-
Ammaar
#1437 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
moramo te gurbete otresti' ko sline jednom I za sva vremena.....
sto se tice da su oni nesto iskusniji I to je diskutabilno imaju par igraca sa 100+ utakmica ovi ostali su svi tu negddje odprilike kao I nasi...
sto se tice da su oni nesto iskusniji I to je diskutabilno imaju par igraca sa 100+ utakmica ovi ostali su svi tu negddje odprilike kao I nasi...
- Sheriff
#1438 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Imam osjecaj da cemo ih otresti al ono bas bas bas!
-
popokatepetl_com
#1439 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Cun prgavi Grci i ovaj video kako Lulic Judo zahvatom obara KaragounisaDonVito wrote:https://www.youtube.com/watch?v=mA85aSZIsks
Prgavi grci.
Ne treba nasjesti na provokacije..
-
popokatepetl_com
#1440 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Cun prgavi Grci i ovaj video kako Lulic Judo zahvatom obara KaragounisaDonVito wrote:https://www.youtube.com/watch?v=mA85aSZIsks
Prgavi grci.
Ne treba nasjesti na provokacije..
- jeza u ledja
#1441 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Ako primimo gol to ce biti na taj nacin (iz kontre) ili iz kornera, ili iz fatalne greske nase odbrane (vranjes, lulic, ili zahirovic). Ono sto je bitno je da se ne sjebemo kad i ako primimo taj gol.Šibicar wrote:Pa mi da smo Francuzima u Parizu pustili da oni igraju k'o što su igrali na Koševu napunili bi nas do vrha.Naravno da Grcima ne treba prepustiti incijativu,mislim da oni i nisu kalibar za incijativu,ali su kalibar koji zna iskoristiti pola šanse kad im se ukaže,a to je sranje da većeg nema.Zamisli da ih stisnemo od prve minute rasturimo igrom i onda primimo neki glupi gol iz kontre,sjebali bi se totalno.Ne kažem sad da se trebamo braniti,ali ako je ikako moguće protiv ovih sadakičara igrati maksimalno oprezno,a ne bezglavo jurišati pa kud' puklo da puklo.Sarajevo1946 wrote:I ne znam kakvo prepuštanje inicijative Grcima, isto vic majke mi. Kao da Španci kažu, tvrdi su Grci, hajmo im prepustiti da igraju oni lopte, a mi ćemo se bunkerisati
Imacemo posjed lopte i vise sansi, to sam gotovo siguran.
Znaci predvidjam nasu inicijativu od pocetka, primljen gol u prvom i onda patnja da izjednacimo do kraja.
Rezultat 1-1. Mogucnost da na utakmici padne vise od 2 gola je 5%.
Ako padne vise golova od toga gotovo sam siguran da bi bila nasa pobjeda sa 2-3 razlike. Medjutim, vjerovatnija od toga je varijanta 0-1.
Pravo pitanje je kako ce se (pretopostavljam najvise Mujdza) nositi sa Samarasom i hoce li u odbrani igrati Zukanovic koji je mescini dosta krupniji i nesto visi od Vranjesa, mada je spor sto je opet mozda bitnije.
-
ja71
#1442 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
mozda bi smo se mi trebali braniti na sredini
Mada bi to tesko izdrzali 90 min.
- phillie
#1443 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Kad im ga Vranjes uliva
moracemo i mi ocepiti jednom na ovim "historijsko-povjesno-istorijskim" utakmicama.
Jos da mi je na nekoj nagradnoj igri dobiti kartu
Jos da mi je na nekoj nagradnoj igri dobiti kartu
- jeza u ledja
#1444 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Sa Misimovicem i Medunjaninom nemoguce.ja71 wrote:mozda bi smo se mi trebali braniti na sredini![]()
Ma mislim, cijeli koncept grcke igre nije takav da "se branis na sredini" jer ce oni preskakati s loptom u svom posjedu. Znaci duge lopte na Samarasa i polaganje za Salpingidisa. Sve ukupno imaju mozda 3 igraca sa ofanzivnim prioritetima
Ma mislim, ubjedljivo najbitniji segment na utakmici ce biti greske nase odbrane i zadnjeg veznog reda. Ako se to smanji na minimum bice dobro. Normalno kao pandan tome je segment njihovih golgeterskih sposobnosti koje nisu bas na nivou jake reprezentacije. Nijedan njihov napadac nije uopste isti razred sa nasim sto se tice suta na gol, pa cak i kada uvrstimo veznjake. Ali korneri i skok igra...
Nego, jeste li primjetili kako su svi nasi igraci i selektor izjavili da bi manje-vise bili zadovoljni i nerjesenim rezultatom?
- MOSALJOZE
#1445 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Imam filing za osjecaj da ce ova tema imati preko 100 stranica
- Šibicar
#1446 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Znaš zašto je to tako,zato što je Safet sam od sebe ziheraš,a to je jedna od rijetkih stvari koja mi se kod njega ne svidja.Dakle,da su Grci sa Slovacima tamo igrali neriješeno ili izgubili,mi bi 100% išli na bod u Bratislavi i vjerovatno ostali i bez njega,a pošto su Grci dobili i mi ćemo ići na pobjedu,jednostavno takav je lik,ne rizikuje ni sekunde,a ne valja mu to.jeza u ledja wrote:
Nego, jeste li primjetili kako su svi nasi igraci i selektor izjavili da bi manje-vise bili zadovoljni i nerjesenim rezultatom?
- luckylaka
#1447 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
OVAKO.Trenutno na FACE TV reklamiraju prenos utakmice BiH-Grcka,Hrvatska-Srbija i jos neke.6 sati prenosa direktno samo na FACE TV
- MOSALJOZE
#1448 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Sušić:"Svaki rezultat koji nasostavlja na prvoj poziciji je dobar"Šibicar wrote:Znaš zašto je to tako,zato što je Safet sam od sebe ziheraš,a to je jedna od rijetkih stvari koja mi se kod njega ne svidja.Dakle,da su Grci sa Slovacima tamo igrali neriješeno ili izgubili,mi bi 100% išli na bod u Bratislavi i vjerovatno ostali i bez njega,a pošto su Grci dobili i mi ćemo ići na pobjedu,jednostavno takav je lik,ne rizikuje ni sekunde,a ne valja mu to.jeza u ledja wrote:
- jeza u ledja
#1449 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Meni nikad nije bilo jasno to "igranje na pobjedu" ili "igranje na remi". Sto to tacno treba da znaci?Šibicar wrote:Znaš zašto je to tako,zato što je Safet sam od sebe ziheraš,a to je jedna od rijetkih stvari koja mi se kod njega ne svidja.Dakle,da su Grci sa Slovacima tamo igrali neriješeno ili izgubili,mi bi 100% išli na bod u Bratislavi i vjerovatno ostali i bez njega,a pošto su Grci dobili i mi ćemo ići na pobjedu,jednostavno takav je lik,ne rizikuje ni sekunde,a ne valja mu to.jeza u ledja wrote:
Da li ako igras oprezno to znaci da bi bio zadovoljan i remijem? Ne bih rekao.
Postoji samo ofanzivna i defanzivna igra, ijedna i druga vrsta igre sluzi za postizanje sto boljeg rezultata.
Dese se utakmice u kojima tim mora pobjediti, a udju u utakmicu oprezno ili cak defanzivno. Dese se utakmice u koje tim udje ofanzivno, a ne treba im nizasta. Sve ovisi od tvoje kvalitete i od kvalitete protivnika, te od nacina njihove igre. Grcka reprezentacija je savrsen primjer ekipe koja ce uvijek poceti defanzivno, osim ako nije dosta slabiji protivnik u pitanju, cak i onda kad im treba pobjeda. Nasa reprezentacija je savrsen primjer ekipe koja ne zna igrati defanzivno cak i onda kada to pokusava. Jednostavno ne mozes sa nasom odbranom.
Uglavnom ne slazem se sa tvojom konstatacijom da je Susic ziheras. Ovaj Santos i njegov prethodnik su ziherasi. Cak sta vise mislim da je Susic jako daleko od toga, jer lik ocigledno forsira tecnu i ofanzivnu igru i takve igrace.
Da je ziheras, poceli bi bez Ibisevica i sa Rahimicem uz Zahirovica u def. sredini i ne bi cesto igrali sa tri centralna/ofanzivna vezna+2 napadaca odjednom ili krilom.
-
Nuken
#1450 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Cuj reklmiraju na FACE hahahahaha.
Nego fkt ljudi jel još ko to vidio da to reklmiraju ove tekme il je ovo šuplja?
EDIT:Sa stranice FACE-a
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 4399_n.jpg Komibnovani prenos 15 UTAKMICA 
Nego fkt ljudi jel još ko to vidio da to reklmiraju ove tekme il je ovo šuplja?
EDIT:Sa stranice FACE-a