Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
julisiz es grant wrote:Prema vijesti na txt Federalne TV, opet SDP-ov rakijaš Kurteš učestvovao u saobraćajnoj nesreći u svom prirodnom (alkoholiziranom) stanju.
Što više čitam ovakve članke više mi se gadi na ovu našu lijepu državu. Posebno mi je neka mučnina došla kada sam pročitao da se službeni vozač prijavio kao da je on vozio. Na kraju me ne bi čudilo da otac završi iza rešetaka.
Upravo to htjedoh da pitam, nije samo gore mnogo policije nego od ilidze pa nadalje samo vidis policiju na svakom koraku, citam portale i nista neobicno niko nije dosao i slicno, a digli su i Helikopter cujem znaci nije obican dan, sto su blokirali ulicu zelenih beretki to jest hotel europu?
Pa najlakse je zaj*bavati gradjane Sarajeva. Kako se kome cefne, tako se ulice blokiraju. Bez obzira kakva susa dolazi. Ovi cetnici nas nisu dovoljno drzali u blokadi 4 godine, pa hajmo jos malo.
Sve je procurilo u javnost kada se mlada ženska osoba javila u Federalnu upravu policije, još u utorak, prijavljujući da je ucijenjena snimkom seksualnih orgija. Policajci su primili njenu prijavu i zaštitili identitet. Ona je policiji dostavila i tajni snimak te je, kako nam je iz povjerljivih izvora rečeno, navela da se na snimku nalazi aktuelni zastupnik Bosansko-patriotske stranke u Skupštini Kantona Sarajevo Zaim Backović te još neke poznate ličnosti!
mislim gluposti. ko bi koga trebo ovdje ucjenjivati?
a to da je zagi poznat po vodanju maloljetnica, to znam, ne treba mi avaz. dovoljno mi je prosetat gornjim ciglanama ili otici na bazene da to vidim. on to ni ne krije meni se cini. mozda je tako i dogovorio sa svojom zenom, nemam pojma.