Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
JoseMujica wrote:odo sutra do eko sela Huremi...promuhabetit koju s pravim čoekom i objasniti mu da niko nije postao prorokom u svom eko-selu
al Hurem je mlad, prespektivan kandidat s potencijalom za više nivoe kontemplacije
Sta mislis kako bi izgledalo sada otici do cuvene trojke (Hurem, Ramic i onaj GDS za preokret ) i traziti da prokomentarisu rezultate. Jel bilo birackih prevara i sl... koji bi to humor bio...
JoseMujica wrote:odo sutra do eko sela Huremi...promuhabetit koju s pravim čoekom i objasniti mu da niko nije postao prorokom u svom eko-selu
al Hurem je mlad, prespektivan kandidat s potencijalom za više nivoe kontemplacije
Sta mislis kako bi izgledalo sada otici do cuvene trojke (Hurem, Ramic i onaj GDS za preokret ) i traziti da prokomentarisu rezultate. Jel bilo birackih prevara i sl... koji bi to humor bio...
Ne znam je li bilo, ali meni je jako smiješno bilo na plakatu vidjeti "Hasan Hodžić (možda griješim prezime) - Ćasa", pa hebem ti "Ćasa". Gdje ćeš to staviti na plakat .
Doduše, kada sam ga vidio, odijelo koje je nosio i slično, stvarno me ne čudi od njega .
The Realist wrote:Ne znam je li bilo, ali meni je jako smiješno bilo na plakatu vidjeti "Hasan Hodžić (možda griješim prezime) - Ćasa", pa hebem ti "Ćasa". Gdje ćeš to staviti na plakat .
Doduše, kada sam ga vidio, odijelo koje je nosio i slično, stvarno me ne čudi od njega .
Antifriz+ wrote:Apsolutni pobjednik lokalnih izbora dolazi iz Živinica, a to je Zenunović Rifat nezavisni kandidat koji nije glasao ni sam za sebe... ukupno glasova 0