Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
poenta ove fucking odluke je ustvari da se navijaci iz 3 tora ne mijesaju. pa dajte onda da i mi idemo u goste celiku i oni nama u vrapcice.
postenije bi od fucking saveza bilo da su rekli da nema mjesanja torova a da gostovanja mogu biti kada igraju bosnjak-bosnjak, hrvat-hrvat, srbin-srbin.
-LIBERO- wrote:Kolike su sanse da se ukine, barem za ovaj KUP dvomec, zabrana za gostujuce navijace?
Vidim direktnor Zeljeznicara najavljuje da bi se moglo zajednicki, oba kluba, obratiti savezu da se ukine ta zabrana.
Nek' ukinu ali bi im opet žestoko zacijenio karte za Koševo! Kad' su nas oni jebavali tolike god. i tražili cenera za onaj pokušaj od tribine i gurali po 2-3 hiljade ljudi u onu zdenku onda mogu i naši još toliko tražiti za ulazak na pravi stadion sa pristojnim tribinama i stolicama gdje ne brineš za život ako se spotakneš!
Last edited by Maharadza on 04/03/2014 19:47, edited 1 time in total.
karanana wrote:ne.
ako ne mogu ostali, zasto bi vi?
poenta ove fucking odluke je ustvari da se navijaci iz 3 tora ne mijesaju. pa dajte onda da i mi idemo u goste celiku i oni nama u vrapcice.
postenije bi od fucking saveza bilo da su rekli da nema mjesanja torova a da gostovanja mogu biti kada igraju bosnjak-bosnjak, hrvat-hrvat, srbin-srbin.
Ma na stranu ova medjusobna bockanja i podbadanja, to je vec valjda pod "moranje" . Ali licno mislim da bi bolje bilo i za oba kluba, i za navijace, ali i za sigurnosnu situaciju, da se ukine ta zabrana barem za dvomec. Jer prosli put, narocito na Grbavici, poslije utakmice samo luda sreca i samokontrola sprijecila je vece sukobe.
EDIT: Svi se smirili a ti nastavljaš dalje. Da razmisliš malo i staneš, nema potrebe više za tim! Ispucali ste se i jedni i drugi i daj da se vratimo u normalu!
-LIBERO- wrote:Ma na stranu ova medjusobna bockanja i podbadanja, to je vec valjda pod "moranje" . Ali licno mislim da bi bolje bilo i za oba kluba, i za navijace, ali i za sigurnosnu situaciju, da se ukine ta zabrana barem za dvomec. Jer prosli put, narocito na Grbavici, poslije utakmice samo luda sreca i samokontrola sprijecila je vece sukobe.
Ono ne treba nikome. Realno.
Da nisu kone tada pobijedile bilo bi svega, pogotovu na sjeveru gdje je već nakon kraja bilo komešanja vani i pokušaja linča pojedinih Hordaša! Ja srećom išao sa haverom (obojica smo nešto krupnije krađe) tako da smo iole normalno izašli iz mrskog' nam naselja!
Bio sam prisutan Idiotski MUP pustio nas sve skupa u isto vrijeme..i nas 200-300 i njih pun stadion. Bilo i zaletanja jednih na druge i svasta nesto....kazem sreca da je ipak prevladala samokontrola i nije bilo vecih belaja. A slicno su mi pricali i jarani koji navijaju za Zeljeznicar a isli su na Kosevo. Jer onako bez salova i dresova, a medju svom tom ruljom koji su navijacki uniformisani bojama drugoga kluba, ti djelujes k'o "krme u Teheranu" . I oko Koseva je bilo nekih zaustavljanja i slicnih gluposti.
Ako hoce belaj, ostavit ce "zabranu". Zato i kazem, ovo sto sam vec napisao u prvom postu. Ne treba nam, narocito ne sada, sve to.
-LIBERO- wrote:Ma na stranu ova medjusobna bockanja i podbadanja, to je vec valjda pod "moranje" . Ali licno mislim da bi bolje bilo i za oba kluba, i za navijace, ali i za sigurnosnu situaciju, da se ukine ta zabrana barem za dvomec. Jer prosli put, narocito na Grbavici, poslije utakmice samo luda sreca i samokontrola sprijecila je vece sukobe.
Ono ne treba nikome. Realno.
Da nisu kone tada pobijedile bilo bi svega, pogotovu na sjeveru gdje je već nakon kraja bilo komešanja vani i pokušaja linča pojedinih Hordaša! Ja srećom išao sa haverom (obojica smo nešto krupnije krađe) tako da smo iole normalno izašli iz mrskog' nam naselja!
Smiri malo, nema potrebe za tom pričom. Pustio sam par dana da se istresete, ispsujete jedni drugima članove klubova i rekoh da je dosta. Nema potrebe da se forum pretvara u tamo neke gdje svako psuje koliko i koga hoće.
BHF_Manijak wrote:Joj kone kako cemo vas samo zinzigu!
Realno su favoriti. Ako nas ovako ranjenje i desetkovane ne prođu, sa ulaganjima nekoliko stotina hiljada KM u pojačanja, onda su fakat NESPOSOBNI DILETANTI koji će to uvijek i ostati !!!
BHF_Manijak wrote:Daj ba LEsko ne pilaj naopako! Dovedes kisu Boziju igraca, imas na svakoj poziciji po dva fudbalera i onda mi satro favoriti...
Pa jeste li vi redovni finalisti ili niste?! Ispade sada opasnija ekipa koja je "sklepana" iznova (uključujući trenera) od one koja godinama igra zajedno?! Gdje "ispari" ona standardna priča: "tlačitelji" i sl.?! Pojela maca jezik, a?
Last edited by Maharadza on 04/03/2014 20:36, edited 1 time in total.