KUP BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Maharadza

#1426 Re: KUP BiH

Post by Maharadza »

JOINT_1921 wrote:Ja mislim da ce se igraci manjeg sarajevskog kluba vec u prvoj utakmici toliko ukakiti da nece sebi doci do kraja prvenstva...
:lol: valjda je obrnuto, balavci se trebaju MILIONERA bojati...i Jajala:

Neuer silovan, kone sljedeće! 8-)

A ne zaboravimo i na ovoga momka:

E ovako će on i vama aBd: 3 komada i Jajalo četvrti kao "šlag na tortu"! 8-)
Last edited by Maharadza on 04/03/2014 19:34, edited 2 times in total.
Kemal Malovčić

#1427 Re: KUP BiH

Post by Kemal Malovčić »

Standardno, ultima ima najgori humor a najviše se upinje...
House

#1428 Re: KUP BiH

Post by House »

simpatični ovi "divovi" sa hadisona :D prava egzotika od kluba
ultima_palabra

#1429 Re: KUP BiH

Post by ultima_palabra »

Kemal Malovčić wrote:Standardno, ultima ima najgori humor a najviše se upinje...
Pa onda ga preskočiš, a ne stalkaš njegove postove 3 dana uzastopno... biće da je ipak povrijeđena sujeta u pitanju :)
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#1430 Re: KUP BiH

Post by -LIBERO- »

Kolike su sanse da se ukine, barem za ovaj KUP dvomec, zabrana za gostujuce navijace?

Vidim direktnor Zeljeznicara najavljuje da bi se moglo zajednicki, oba kluba, obratiti savezu da se ukine ta zabrana.
LSD

#1431 Re: KUP BiH

Post by LSD »

-LIBERO- wrote:Kolike su sanse da se ukine, barem za ovaj KUP dvomec, zabrana za gostujuce navijace?

Vidim direktnor Zeljeznicara najavljuje da bi se moglo zajednicki, oba kluba, obratiti savezu da se ukine ta zabrana.
Naš direktor ce se obratiti savezu da se ukine zabrana navijaca za ovaj dvomec....pa kad cemo zaraditi kakvih para, osim na derbijima ;-)
Red Wolf

#1432 Re: KUP BiH

Post by Red Wolf »

-LIBERO- wrote:Kolike su sanse da se ukine, barem za ovaj KUP dvomec, zabrana za gostujuce navijace?

zabrana se NE TREBA ukidati,da se legitimisu svi na ulazu(traziti l k) i ko je iz "SARAJEVA" zabraniti mu ulaz na stadion, :shock:
karanana

#1433 Re: KUP BiH

Post by karanana »

ne.
ako ne mogu ostali, zasto bi vi?

poenta ove fucking odluke je ustvari da se navijaci iz 3 tora ne mijesaju. pa dajte onda da i mi idemo u goste celiku i oni nama u vrapcice.
postenije bi od fucking saveza bilo da su rekli da nema mjesanja torova a da gostovanja mogu biti kada igraju bosnjak-bosnjak, hrvat-hrvat, srbin-srbin.
Maharadza

#1434 Re: KUP BiH

Post by Maharadza »

Nek' ukinu ali bi im opet žestoko zacijenio karte za Koševo! Kad' su nas oni jebavali tolike god. i tražili cenera za onaj pokušaj od tribine i gurali po 2-3 hiljade ljudi u onu zdenku onda mogu i naši još toliko tražiti za ulazak na pravi stadion sa pristojnim tribinama i stolicama gdje ne brineš za život ako se spotakneš! 8)
Last edited by Maharadza on 04/03/2014 19:47, edited 1 time in total.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1435 Re: KUP BiH

Post by Velkoski »

karanana wrote:ne.
ako ne mogu ostali, zasto bi vi?

poenta ove fucking odluke je ustvari da se navijaci iz 3 tora ne mijesaju. pa dajte onda da i mi idemo u goste celiku i oni nama u vrapcice.
postenije bi od fucking saveza bilo da su rekli da nema mjesanja torova a da gostovanja mogu biti kada igraju bosnjak-bosnjak, hrvat-hrvat, srbin-srbin.
savez i poštenje? :mrgreen:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#1436 Re: KUP BiH

Post by -LIBERO- »

Ma na stranu ova medjusobna bockanja i podbadanja, to je vec valjda pod "moranje" :D . Ali licno mislim da bi bolje bilo i za oba kluba, i za navijace, ali i za sigurnosnu situaciju, da se ukine ta zabrana barem za dvomec. Jer prosli put, narocito na Grbavici, poslije utakmice samo luda sreca i samokontrola sprijecila je vece sukobe. :roll:

Ono ne treba nikome. Realno.
LSD

#1437 Re: KUP BiH

Post by LSD »

uzalud pjenite....bice kako familija Osim odluci 8-)
BadCopy

#1438 Re: KUP BiH

Post by BadCopy »

EDIT: Svi se smirili a ti nastavljaš dalje. Da razmisliš malo i staneš, nema potrebe više za tim! Ispucali ste se i jedni i drugi i daj da se vratimo u normalu!
cagisegi

#1439 Re: KUP BiH

Post by cagisegi »

:izet: bez navijača oba tima i ne izgleda ko derbi...
Maharadza

#1440 Re: KUP BiH

Post by Maharadza »

-LIBERO- wrote:Ma na stranu ova medjusobna bockanja i podbadanja, to je vec valjda pod "moranje" :D . Ali licno mislim da bi bolje bilo i za oba kluba, i za navijace, ali i za sigurnosnu situaciju, da se ukine ta zabrana barem za dvomec. Jer prosli put, narocito na Grbavici, poslije utakmice samo luda sreca i samokontrola sprijecila je vece sukobe. :roll:

Da nisu kone tada pobijedile bilo bi svega, pogotovu na sjeveru gdje je već nakon kraja bilo komešanja vani i pokušaja linča pojedinih Hordaša! Ja srećom išao sa haverom (obojica smo nešto krupnije krađe) tako da smo iole normalno izašli iz mrskog' nam naselja! :mrgreen:
-LIBERO-
Čiča Gliša

#1441 Re: KUP BiH

Post by -LIBERO- »

Bio sam prisutan :D Idiotski MUP pustio nas sve skupa u isto vrijeme..i nas 200-300 i njih pun stadion. Bilo i zaletanja jednih na druge i svasta nesto....kazem sreca da je ipak prevladala samokontrola i nije bilo vecih belaja. ;-) A slicno su mi pricali i jarani koji navijaju za Zeljeznicar a isli su na Kosevo. Jer onako bez salova i dresova, a medju svom tom ruljom koji su navijacki uniformisani bojama drugoga kluba, ti djelujes k'o "krme u Teheranu" :D . I oko Koseva je bilo nekih zaustavljanja i slicnih gluposti.
Ako hoce belaj, ostavit ce "zabranu". Zato i kazem, ovo sto sam vec napisao u prvom postu. Ne treba nam, narocito ne sada, sve to.
BHF_Manijak

#1442 Re: KUP BiH

Post by BHF_Manijak »

Joj kone kako cemo vas samo zinzigu! 8-) :mrgreen: :izet:
Lakat Jebić

#1443 Re: KUP BiH

Post by Lakat Jebić »

Maharadza wrote:
-LIBERO- wrote:Ma na stranu ova medjusobna bockanja i podbadanja, to je vec valjda pod "moranje" :D . Ali licno mislim da bi bolje bilo i za oba kluba, i za navijace, ali i za sigurnosnu situaciju, da se ukine ta zabrana barem za dvomec. Jer prosli put, narocito na Grbavici, poslije utakmice samo luda sreca i samokontrola sprijecila je vece sukobe. :roll:

Da nisu kone tada pobijedile bilo bi svega, pogotovu na sjeveru gdje je već nakon kraja bilo komešanja vani i pokušaja linča pojedinih Hordaša! Ja srećom išao sa haverom (obojica smo nešto krupnije krađe) tako da smo iole normalno izašli iz mrskog' nam naselja! :mrgreen:
ako pijete proteine, to stosta objasnjava :D
Maharadza

#1444 Re: KUP BiH

Post by Maharadza »

BHF_Manijak wrote:Joj kone kako cemo vas samo zinzigu! 8-) :mrgreen: :izet:
Nemate čime! :razz: A taj smajli to i dokazuje - podsvjest već zna šta vas čeka! :mrgreen:
Charuga
Globalni moderator

#1445 Re: KUP BiH

Post by Charuga »

@BadCopy

Smiri malo, nema potrebe za tom pričom. Pustio sam par dana da se istresete, ispsujete jedni drugima članove klubova i rekoh da je dosta. Nema potrebe da se forum pretvara u tamo neke gdje svako psuje koliko i koga hoće.
GandalfSivi

#1446 Re: KUP BiH

Post by GandalfSivi »

Kako vam ba vise ne dosadi?
Ricken

#1447 Re: KUP BiH

Post by Ricken »

BHF_Manijak wrote:Joj kone kako cemo vas samo zinzigu! 8-) :mrgreen: :izet:
Realno su favoriti. Ako nas ovako ranjenje i desetkovane ne prođu, sa ulaganjima nekoliko stotina hiljada KM u pojačanja, onda su fakat NESPOSOBNI DILETANTI koji će to uvijek i ostati !!!
BHF_Manijak

#1448 Re: KUP BiH

Post by BHF_Manijak »

Daj ba LEsko ne pilaj naopako! :mrgreen: Dovedes kisu Boziju igraca, imas na svakoj poziciji po dva fudbalera i onda mi satro favoriti... :mrgreen:
Maharadza

#1449 Re: KUP BiH

Post by Maharadza »

BHF_Manijak wrote:Daj ba LEsko ne pilaj naopako! :mrgreen: Dovedes kisu Boziju igraca, imas na svakoj poziciji po dva fudbalera i onda mi satro favoriti... :mrgreen:
Pa jeste li vi redovni finalisti ili niste?! Ispade sada opasnija ekipa koja je "sklepana" iznova (uključujući trenera) od one koja godinama igra zajedno?! :wink: Gdje "ispari" ona standardna priča: "tlačitelji" i sl.?! Pojela maca jezik, a? :mrgreen:
Last edited by Maharadza on 04/03/2014 20:36, edited 1 time in total.
BHF_Manijak

#1450 Re: KUP BiH

Post by BHF_Manijak »

Naravno da sam vas prizeljkivao, ali ne jer smo mi nekakvi apsolutni favoriti, vec sto ce mi biti veci gust ako vas prodjemo. :mrgreen:
Post Reply