Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
- plagijator1975
#1426 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
- Tiger 033
#1427 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Stani ba...zar se RTL2 i DomaTV nisu do sad gledale u Mo. putem zemaljskog signalaernadr wrote:Bolji je RTL2, upravo sam gledao Dva i pol muškarca
- casper_
#1428 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
na kom si paketu?Kralj Tvrtko I. wrote:sve sam dobio na mail i potvrdio mail i to je sve sto mogu. Odem na D3go na telemachu i trazi mi email i lozinku al kad ukucam kaze mi da nije OK pin i broj ugovora...
dalje od toga nisam ni stigao nit mi je ko nudio da instaliram bilo sta...
-
Kralj Tvrtko I.
#1429 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
jos ni na jednom... 
-
DON_eARL
#1430 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ma nisam ni ja nikada imao problema, samo je HakaZvaka u pitanju.Frtalj_Duše wrote:Ja vala ne znam šta je to kod vas, u mene isto fercera i sa i bez te kučice (pretpostavljam da je ona za "Protokol Enkripcija" i opališ na "omogućeno") !DON_eARL wrote:Eto ti link na pp, fino ljudi sve objasnili.![]()
Pored enkripcije uključi i onu kućicu pored, tek sad vidim da meni nije bila uključena.![]()
Skinuo evo i savages i lawless u roku od par sati (HD verzije istih naravno)!
@Kralj Tvrtko I - Treba te banovati.
-
Mustang1
#1431 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Onog Telemacha nema kad treba
Da vidimo to guranje forumasa 
- dječak sa šibicama
#1432 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Jesam li jedini koji ima HRT3 u Sarajevu?
- Reglan
#1433 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kod mene na digitalnoj nema.dječak sa šibicama wrote:Jesam li jedini koji ima HRT3 u Sarajevu?
- dječak sa šibicama
#1434 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Cudno, ja imam, ne znam tacko od kada jer rijetko gledam tv, sinoc sam primjetio. Na kanalu 33.
-
kakavdanakneiskustvu
#1435 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
fortaleza wrote:Bolji je RTL2, upravo sam gledao Dva i pol muškarca, a prikazuju još par sličnih serija što ima i na foxu, samo naravno starije sezone... i ponešto iz domaće produkcije. Doma tv je prepuna sapunica, raznih serija i uvečer koji film koji je već prikazivan na Novoj, a evo trenutno ide Seinfeld.Uglavnom, puno bolji izbor od TVSA, Valentina te ATV-a (zapravo još jedan od "kopija" kanala) i sličnih koji su mi samo smetali prilikom listanja.
http://tvprofil.net/tvprogram/#!kanal=rtl2
http://tvprofil.net/tvprogram/#!kanal=doma-tv
bolji je rtl 2 onome ko zna njemački jezik
-
kakavdanakneiskustvu
#1436 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Tiger 033 wrote:Stani ba...zar se RTL2 i DomaTV nisu do sad gledale u Mo. putem zemaljskog signalaernadr wrote:Bolji je RTL2, upravo sam gledao Dva i pol muškarcaako jesu ne vidim sad nikakvu euforiju zato sto ih je Telemach uvrstio u prog.semu i to jos u dodatni paket
...druga stvar ako se zna da se signal hrvatskih kanala preljeva u Mo. i u po' BiH zasto ne reaguje "RAK" istom mjerom kako sto je "HAKOM" reagovao kad je BHtelekom pustio svoj signal par km u Hrvatsku
tj zasto "RAK" ne posalje dopis "HAKOM-u" da se signal hrvatskih kanala smanji...treca svar interesantno je da se RTS1,2 skoro nigde NE preljevajun u RS pa ni u "STOLNI" grad Bl. tj. nemoze se pratiti zemaljskim putem osim u pogranicnin dijelovima ali se NE prOljeva u po' BiH
![]()
Puno pitanja a niĐe odgovora, meJbi treba pitat' pAliticare oni imaju odgovor na sva pitanja
MeJbi oni znaju cije interese stiti "RAK"
ajd što se signal HRT vidi u hercegovini,posavini,svugdje blizu granice sa hrvatskom,ali kako se HRT normalno gleda u busovači,vitezu,zemaljskom antenom?
-
Mustang1
#1437 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Misli na hrvatski rtl 2kakavdanakneiskustvu wrote:fortaleza wrote:Bolji je RTL2, upravo sam gledao Dva i pol muškarca, a prikazuju još par sličnih serija što ima i na foxu, samo naravno starije sezone... i ponešto iz domaće produkcije. Doma tv je prepuna sapunica, raznih serija i uvečer koji film koji je već prikazivan na Novoj, a evo trenutno ide Seinfeld.Uglavnom, puno bolji izbor od TVSA, Valentina te ATV-a (zapravo još jedan od "kopija" kanala) i sličnih koji su mi samo smetali prilikom listanja.
-
kakavdanakneiskustvu
#1438 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Bubalo1 wrote:Misli na hrvatski rtl 2kakavdanakneiskustvu wrote:fortaleza wrote:Bolji je RTL2, upravo sam gledao Dva i pol muškarca, a prikazuju još par sličnih serija što ima i na foxu, samo naravno starije sezone... i ponešto iz domaće produkcije. Doma tv je prepuna sapunica, raznih serija i uvečer koji film koji je već prikazivan na Novoj, a evo trenutno ide Seinfeld.Uglavnom, puno bolji izbor od TVSA, Valentina te ATV-a (zapravo još jedan od "kopija" kanala) i sličnih koji su mi samo smetali prilikom listanja.
ups,do mene je
- Tiger 033
#1439 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Smijesno je vise o tom' pisat'kakavdanakneiskustvu wrote:ajd što se signal HRT vidi u hercegovini,posavini,svugdje blizu granice sa hrvatskom,ali kako se HRT normalno gleda u busovači,vitezu,zemaljskom antenom?
Last edited by Tiger 033 on 08/12/2012 13:57, edited 1 time in total.
-
kakavdanakneiskustvu
#1440 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Tiger 033 wrote:Smijesno je vise o tom' pisat'kakavdanakneiskustvu wrote:ajd što se signal HRT vidi u hercegovini,posavini,svugdje blizu granice sa hrvatskom,ali kako se HRT normalno gleda u busovači,vitezu,zemaljskom antenom?nego ja ne kontam kako npr. paket "DUO" moze biti ista pretplata u Mo. i Sa. kad u Mo. imas RTL-hr,Doma,RTL2-hr,CMC itd... ( http://www.telemach.ba/D3+-+digitalna+t ... v_start2=0 ) a u Sa. nemas nista od toga ( http://www.telemach.ba/D3+-+digitalna+t ... v_start2=0 )
smijem se kladiti u ponovno brisanje profila da nam @Telemach nikada neće odgovoriti na ovo pitanje
- afannedim
#1441 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
U MO kanali se puštaju po hrvatima u SA po bošnjama, znači podjela klasična. jedan kabl operater a različita programska shema.
- Reglan
#1442 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Jesi mozda ponovo skeniro kanale ili restartovo resiver.Kod mene na 33 nova.dječak sa šibicama wrote:Cudno, ja imam, ne znam tacko od kada jer rijetko gledam tv, sinoc sam primjetio. Na kanalu 33.
- casper_
#1443 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
arshavin wrote:Jesi mozda ponovo skeniro kanale ili restartovo resiver.Kod mene na 33 nova.dječak sa šibicama wrote:Cudno, ja imam, ne znam tacko od kada jer rijetko gledam tv, sinoc sam primjetio. Na kanalu 33.
u ze je hrt3 na 43 cem kanalu digitalne
- Tiger 033
#1444 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Jarane vjeruj mi da sve ove kanale uredno gledam ali me bas ovo nervira kad se primjenjuju dvostruki arsini tj. "budalom" prave korisnike u Sa. lupam sad njima pute Doma a u Sa. Central C.kakavdanakneiskustvu wrote:smijem se kladiti u ponovno brisanje profila da nam @Telemach nikada neće odgovoriti na ovo pitanje
- fortaleza
#1445 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Da, jesu, ali je većina Mostaraca svakako na kablovskoj pa i oni koji nisu nabavljali receiver i kačili antene sada mogu pratiti navedene kanale, ubačeni su u analognu kablovsku, ne u dodatni paket.Tiger 033 wrote:Stani ba...zar se RTL2 i DomaTV nisu do sad gledale u Mo. putem zemaljskog signalaernadr wrote:Bolji je RTL2, upravo sam gledao Dva i pol muškarcaako jesu ne vidim sad nikakvu euforiju zato sto ih je Telemach uvrstio u prog.semu i to jos u dodatni paket
...druga stvar ako se zna da se signal hrvatskih kanala preljeva u Mo. i u po' BiH zasto ne reaguje "RAK" istom mjerom kako sto je "HAKOM" reagovao kad je BHtelekom pustio svoj signal par km u Hrvatsku
tj zasto "RAK" ne posalje dopis "HAKOM-u" da se signal hrvatskih kanala smanji...treca svar interesantno je da se RTS1,2 skoro nigde NE preljevajun u RS pa ni u "STOLNI" grad Bl. tj. nemoze se pratiti zemaljskim putem osim u pogranicnin dijelovima ali se NE prOljeva u po' BiH
![]()
Puno pitanja a niĐe odgovora, meJbi treba pitat' pAliticare oni imaju odgovor na sva pitanja
Taj signal koji se prelijeva u Mostaru je terestrijalan, zemaljska televizija kao što se FTV i BHT mogu pratiti u skoro cijeloj Slavoniji, a Mostar nije daleko od granice.
Što bi trebalo značiti "HAKOM reagovao kad je BHtelekom pustio svoj signal par km u Hrvatsku"?
- Tiger 033
#1446 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
To pricaj nekom drugomfortaleza wrote:Taj signal koji se prelijeva u Mostaru je terestrijalan, zemaljska televizija kao što se FTV i BHT mogu pratiti u skoro cijeloj Slavoniji, a Mostar nije daleko od granice.
p.s. po istoj toj logici bi se FTV trebao vidjeti u Dubrovniku ili Gradac-u ali se interesantno NEvidi
- Tahta
#1447 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
ima na kanalu 33 ali kod mene "trza " jeli slučaj kod drugih tako ?arshavin wrote:Kod mene na digitalnoj nema.dječak sa šibicama wrote:Jesam li jedini koji ima HRT3 u Sarajevu?
-
kakavdanakneiskustvu
#1448 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
fortaleza wrote:Da, jesu, ali je većina Mostaraca svakako na kablovskoj pa i oni koji nisu nabavljali receiver i kačili antene sada mogu pratiti navedene kanale, ubačeni su u analognu kablovsku, ne u dodatni paket.Tiger 033 wrote:Stani ba...zar se RTL2 i DomaTV nisu do sad gledale u Mo. putem zemaljskog signalaernadr wrote:Bolji je RTL2, upravo sam gledao Dva i pol muškarcaako jesu ne vidim sad nikakvu euforiju zato sto ih je Telemach uvrstio u prog.semu i to jos u dodatni paket
![]()
Taj signal koji se prelijeva u Mostaru je terestrijalan, zemaljska televizija kao što se FTV i BHT mogu pratiti u skoro cijeloj Slavoniji, a Mostar nije daleko od granice.
Što bi trebalo značiti "HAKOM reagovao kad je BHtelekom pustio svoj signal par km u Hrvatsku"?
šta sa signalom HRT u srednjoj bosni,otkud u vitezu signal HRT-a?
- fortaleza
#1449 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ne znam koji kuki DVB-T i analogna zemaljska imaju veze sa mobilnom mrežom? Pokriva li VIP Ljubuški?Tiger 033 wrote:To pricaj nekom drugomfortaleza wrote:Taj signal koji se prelijeva u Mostaru je terestrijalan, zemaljska televizija kao što se FTV i BHT mogu pratiti u skoro cijeloj Slavoniji, a Mostar nije daleko od granice.to si mogo pisat dok je bio "analogni" signal....da signal mobilne tel. bht-a i eronet-a je morao biti iskljucen zato sto je isti "pokrivao" Dubrovnik koji ako ces se slozit' nije daleko od granice BiH
p.s. po istoj toj logici bi se FTV trebao vidjeti u Dubrovniku ili Gradac-u ali se interesantno NEvidi
Pa dok je postojao analogni signal u hr, u Mostaru se uopće nisu mogli uhvatiti hrvatski kanali, s digitalnom je nešto drugačije. Recimo, kad je ljeto i pojavljuju se propagacije pa se talijanski dvb-t može uhvatiti u Dalmaciji i Istri, Slovence možeš bez problema gledati u Zagrebu, samo moraš imati mpeg4 rec.
Gle ovo, lik iz Vojvodine s antenom i pojačalom hvata austrijske, mađarske, hrvatske, te vjerojatno nekad u budućnosti će moći uloviti i DVB-T kanale iz BiH.
- Frtalj_Duše
#1450 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
U mene sve uredno, a da bi dobio kanal valjda je potrebno da se resiver isključi na sekundu iz struje i ponovo uključi, tako da će doći do reseta i ponovnog skeniranja kanal.Tahta wrote:ima na kanalu 33 ali kod mene "trza " jeli slučaj kod drugih tako ?arshavin wrote:Kod mene na digitalnoj nema.dječak sa šibicama wrote:Jesam li jedini koji ima HRT3 u Sarajevu?
From my SGSII via Tapatalk 2.