Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Neelix wrote:pa jebemu kolje, zbog idiota poput ovih iz juventusa, sampdorije ili palerma talijanska liga i izgubi cetvrto mjesto u CL, a ne bi me cudilo i da za koju godinu ostane na dva pa niko mi ne moze rec da je lech bolja ekipa od juventusa, ali dzaba kad je njima iz ponizenja igrat EL e znas kad cete u CL, kad se smanji broj mjesta, nikad
Ma ja mislim da bi Juve ovo preokrenuo da su uslovi za igru bili malo bolji,onako je mogla samo neka frljoka ući slučajno.
ma nije u pitanju samo ova utakmica. ni kuci ih nisu mogli dobiti. pa ni salzburg da uzmu. hoce li mi to reci neko da su igraci salzburga ili lecha bolji od juventusovih??
hoce sipak
al su motiviraniji
Pa zato ti i kažem da bi sigurno preokrenuli da je vrijeme bilo malo povoljnije,jer ove velike ekipe imaju preveliko mišljenje o sebi dok im ne počne goriti pod guzovima.
EDIT:Lako ćemo više ne postoji u modernom fudbalu.
Najgluplji posao stoljeća, kupili Poulsena za više nego vrijedi i poklonili Aquilanija ispod cijene.
Ccccc.... šteta, odličan igrač i jedva sam ga čekao gledati u crvenom dresu kroz cijelu sezonu.
Super kreativan, dinamičan, cijeli tim pleše kad on igra.
Jebiga..
vaučer wrote:Najgluplji posao stoljeća, kupili Poulsena za više nego vrijedi i poklonili Aquilanija ispod cijene.
Ccccc.... šteta, odličan igrač i jedva sam ga čekao gledati u crvenom dresu kroz cijelu sezonu.
Super kreativan, dinamičan, cijeli tim pleše kad on igra.
Jebiga..
Poulsen je definitvno jedan od gorih igraca koji je zaigrao u Juventusu u zadnjih 20-ak godina, a fino smo vam ga uvalili
I sam Aqua je izrazio zelju da ostane u Juventusu, mislim da je u Engleskoj pored svega bio i pomalo homesick i povratak u Italiju mu je sjeo ko givit u ledja, jos se uspio odlicno integrisati u tim, vratio je i mjesto u reprezentaciji... a pored svega toga Juventus ima pravo prece kupovine za 16 miliona€.
Nikad Liverpool ne bi kupio Poulsena da onaj senilni dinosaur nije zasjeo na klupu.
Žao mi zbog Aquilanija, stvarno sjajan igrač. Iako smo se neloše pokrili Meirelesom Alberto je ipak mlađi i bolji ali ostaje pitanje koliko je Premiership za njega.
vaučer wrote:Nikad Liverpool ne bi kupio Poulsena da onaj senilni dinosaur nije zasjeo na klupu.
Žao mi zbog Aquilanija, stvarno sjajan igrač. Iako smo se neloše pokrili Meirelesom Alberto je ipak mlađi i bolji ali ostaje pitanje koliko je Premiership za njega.
Ne znam koliko je i dobio prilike da se pokaze u Premiershipu. U prvih nekoliko utakmica u Juvetu iako je bio fit, nije dobijao veliku minutazu da bi kasnije izgurao Marchisia(koji igra fenomenalno i dijete je Juventusa) na lijevu stranu a sebi zabetonirao mjesto centralnog veznog
Nema se sta reci, odlican igrac samo da ga povrede zaobidju i mislim da je Juve dobio jednog TOP igraca na toj poziciji za sljedecih 5 godina.
Danas naš presednik Andrea proslavlja 35. rođendan i ovom prilikom mu želimo sve najbolje i da još dugo ostane sa nama...
Andrea Agnelli, je rođen 06.12.1975. godine u Torinu, Italija. Predsednik Juventusa je od 29. Aprila 2010. godine kada je na tom mestu zamenio sadašnjeg prvog čoveka finansija kluba, francuza Jean-Claude Blanca.
Studirao je na Oxfordu i Komercionalnom Univerzitetu ''Luigi Bocconi'' u Milanu.
Za vreme svoje karijere u marketingu prikupio je dosta iskustva, delom u Italiji a delom u inostranstvu. Radio je za kompanije kao što su ''Piaggio'' i francuski ''Auchan''.
Od 2001. do 2004. godine radio je za jednu od vodećih američkih kompanija u proizvodnji duvana ''Philip Morris International''. 2007. godine osnovao je svoju holding kompaniju ''Lamse S.p.A''.
Poznata je i njegova velika strast ka golfu pa je 2008. godine imenovan za direktora italijanskog Golf saveza.
Pored ovoga održavao je i bliske veze sa porodičnom kompanijom FIAT da bi kasnije bio i direktor u firmi.
Od svog oca je nasledio veliku strast prema Juventusu u kom je u jednom periodu radio u komercijalnom sektoru.
Sretan rođendan našem predsjedniku. Puno titula sa njim da proslavimo!
Jel' gledate preko sopcast!? Nadjoh dobar prenos sa engl. komentatorima: sop://broker.sopcast.com:3912/82153
Slika je takodjer odlicna, cak i u FullScreen-u na 22''