BadBoy wrote:Jesi to i ti krenuo na Zmajevac na nargilu.bersK wrote:Raja, ako vas neko pita ubrzavanje za 20 na sat i izbjegavanje šahtova i rupa na Vratniku od Mejdana prema višegradskoj je akrobatisanje.
Od mezarja do mejdana me jebeniso nekakav Megane RS, ide 30 na sat jedva, meni nije mogao da istjera. Ja se zaletim i lagano bježim od rupa a on gusla. Kod vatrogasne ga zaustave, ja ga zaobiđem i ne skontam da su mene isto označili. Haj kontam ono pokret takav. Kad krenuše za mnom...
Vidim rotacije i blicanje. Stanem kod višegradske. Kaže šta divljaš![]()
![]()
Kad mi se počeše natresat ko da sam išao 200 fazon. Uzmem se raspravljat, pa vako pa nako, tamo vamo, pa haj ti sjedi pa vidi. Poslije kad je vidio da sam u pravu, poče me pitat jesam li pio, imal drogiranih...
Htjeli 400 pisat, al kae haj neka ga...
Po Vratniku i onim uskim cestama sa autom od 66kw i 1.6 motorom, auta težine 1500 kila je divljanje. Jebo te led.
Slomiše me više nargilaši sa Vidikovca. Kolone auta na Vratniku, a da nesreća bude veća, sve nekakvi početnici čim dobiju auto i vozačku prvo gdje hoće da idu je gore na Vidikovac. Pa se zaglave u okukama, pa se ne znaju mimoići. A poseban problem su stanovnici svih naselja iznad Kapije koji valjda nemaju radnji gore dalje pa svi stanu na Mejdan da se opsrkbe i parkiraju u tri reda
Burazeru, ja puta do Zmajevca ne znam, a nargilu ne pušim. Bila nekad fora, sad nije. Otišao đir do tabije manje i nazad. Eto sinoć radi debila ne odoh. Samo se polukružno vratih kod kapije. Izdriblali su me, nabili huju, kontali nabit na meni kvotu al eto nisu uspjeli.