Sta vas najvise nervira kod vozaca

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
bersK

#14226 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by bersK »

BadBoy wrote:
bersK wrote:Raja, ako vas neko pita ubrzavanje za 20 na sat i izbjegavanje šahtova i rupa na Vratniku od Mejdana prema višegradskoj je akrobatisanje.

Od mezarja do mejdana me jebeniso nekakav Megane RS, ide 30 na sat jedva, meni nije mogao da istjera. Ja se zaletim i lagano bježim od rupa a on gusla. Kod vatrogasne ga zaustave, ja ga zaobiđem i ne skontam da su mene isto označili. Haj kontam ono pokret takav. Kad krenuše za mnom...

Vidim rotacije i blicanje. Stanem kod višegradske. Kaže šta divljaš :lol: :lol: :lol: Kad mi se počeše natresat ko da sam išao 200 fazon. Uzmem se raspravljat, pa vako pa nako, tamo vamo, pa haj ti sjedi pa vidi. Poslije kad je vidio da sam u pravu, poče me pitat jesam li pio, imal drogiranih...

Htjeli 400 pisat, al kae haj neka ga...

Po Vratniku i onim uskim cestama sa autom od 66kw i 1.6 motorom, auta težine 1500 kila je divljanje. Jebo te led.
Jesi to i ti krenuo na Zmajevac na nargilu.

Slomiše me više nargilaši sa Vidikovca. Kolone auta na Vratniku, a da nesreća bude veća, sve nekakvi početnici čim dobiju auto i vozačku prvo gdje hoće da idu je gore na Vidikovac. Pa se zaglave u okukama, pa se ne znaju mimoići. A poseban problem su stanovnici svih naselja iznad Kapije koji valjda nemaju radnji gore dalje pa svi stanu na Mejdan da se opsrkbe i parkiraju u tri reda

Burazeru, ja puta do Zmajevca ne znam, a nargilu ne pušim. Bila nekad fora, sad nije. Otišao đir do tabije manje i nazad. Eto sinoć radi debila ne odoh. Samo se polukružno vratih kod kapije. Izdriblali su me, nabili huju, kontali nabit na meni kvotu al eto nisu uspjeli.
vozackii

#14227 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by vozackii »

Nerviraju me vozaci koji ne voze Dacije nego voze polovnog golfa i audija
beni-bu-man

#14228 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by beni-bu-man »

vozackii wrote:Nerviraju me vozaci koji ne voze Dacije nego voze polovnog golfa i audija
Pametni ljudi :run:
Travnički Noćni Šetač

#14229 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Travnički Noćni Šetač »

Duga svjetla po danu u gradu... zar stvarno ljudi ne znaju šta znači plava lampica na kontrolnoj tabli ....
beni-bu-man

#14230 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by beni-bu-man »

Travnički Noćni Šetač wrote:Duga svjetla po danu u gradu... zar stvarno ljudi ne znaju šta znači plava lampica na kontrolnoj tabli ....
teski debili, jos gore navece po gradu,majku silovali sebi :izet:
kloniran

#14231 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by kloniran »

beni-bu-man wrote:
Travnički Noćni Šetač wrote:Duga svjetla po danu u gradu... zar stvarno ljudi ne znaju šta znači plava lampica na kontrolnoj tabli ....
duga plus maglenke, ili samo maglenke oj piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiippppppppppppp(cenzura) :twisted:
beni-bu-man

#14232 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by beni-bu-man »

kloniran wrote:
beni-bu-man wrote:
duga plus maglenke, ili samo maglenke oj piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiippppppppppppp(cenzura) :twisted:
Juce vidim debila stavio kvazi xenone na golfa trojku, ubi seljacina osvjetlio Hrsano isto sunce u po Augusta
amar1994

#14233 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by amar1994 »

kloniran wrote:
beni-bu-man wrote:
ma jok to , ollo led plave pozicije od 1KM plus maglenke 8000k senon 8-) :lol: :lol:

policija i teh pregled drkaju q :run:
Travnički Noćni Šetač

#14234 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Evo stručnjaka sa dugim svjetlima u po dana ...

A o plavim pozicijama nemam riječi.... za teškog šamara i koji ih postave i koji bi trebali da ih kontrolišu...
Leon16v
Vozim: Staro željezo

#14235 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Leon16v »

Ma 90 % po gradu raje, ima raštimana svjetla, to kad te šibne, izgubiš vid, ili kad je iza tebe cirkus.

Dzaba i obicni far, i xenon, sočivo, ne znam šta mu uradi, majka mu stara
Laplace

#14236 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Laplace »

Travnički Noćni Šetač wrote:Evo stručnjaka sa dugim svjetlima u po dana ...

A o plavim pozicijama nemam riječi.... za teškog šamara i koji ih postave i koji bi trebali da ih kontrolišu...
Ako sam dobro vidio, ovo na prvom snimku je auto škola. Jako dobro uče kandidate.
vješalica

#14238 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by vješalica »

vole seljacine seljacke da mu seljoni gore na lemozini
ko kad nije imao svjetla u brlogu iz kojeg je izasao pa sad mora da ocejfi taj invaliditet neizljecivi
DoradO

#14239 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by DoradO »

:lol: :lol: :lol: :lol: maše lik ovome u C4 da prođe, kao sklonio mu se :lol: :lol: :lol: :lol:

Image
Optimist

#14240 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Optimist »

Kako je uopce namotao odozgo da udje ovdje. :lol:
Travnički Noćni Šetač

#14241 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Pa ovaj je morao namotati 180 stepeni iz krajnje desne trake i još u jednosmjernu ući ... :shock: :facepalm: :facepalm: :facepalm:
pirpa

#14242 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by pirpa »

prekucao lik igrucu , gasi temu :lol: :lol:
Laplace

#14243 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Laplace »

Gdje misli uzeti kartu za parking?
condy

#14244 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by condy »

Daj bilo sta mislio ne bi ovako ispalo :mrgreen:
adodbr

#14245 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by adodbr »

hahahahahahahahahaah kakav carrrrrrrrrr
nagibSA

#14246 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by nagibSA »

Svakome se moze desiti da omane, ali kad si vidio gresku, vracaj se nazad, ne mozes ulaziti na izlaz :)
condy

#14247 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by condy »

Kazu da budala uci na svojim greskama :mrgreen:
Travnički Noćni Šetač

#14248 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

condy wrote:Daj bilo sta mislio ne bi ovako ispalo :mrgreen:
tačno... :lol:
Laplace

#14249 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Laplace »

nagibSA wrote:Svakome se moze desiti da omane, ali kad si vidio gresku, vracaj se nazad, ne mozes ulaziti na izlaz :)
Tako sam ja, prije petnaestak godina, u Tuzli napravio glupost zbog koje sam trebao ostati bez vozačke na koji mjesec. Vozio od hotela Tuzla, pa na raskrsnici skrenuo lijevo pored hotela Bristol. Vidim ja, ljudi mi blicaju, kontam šta im je. I onda skontam na pola puta: pogrešan smjer u jednosmjernoj (što je još gore, znam da je to jednosmjerna, ne znam šta mi bi). Još ljepše: trotoarom prolaze dva policajca (naravno, u uniformama). Srećom, nisu obraćali pažnju na mene (možda kontali: pusti budalu, ko zna na čemu je). Kako sam skontao već prekasno, produžih pa se uključih pored suda.

Da me je vidio moj instruktor, zapalio bi mi vozačku dozvolu.
Laplace

#14250 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Laplace »

Da ne dužim na temi o trkačima, nadovezaću se na komentar korisnika Travnički Noćni Šetač:

Kada prvi vozač ide dosta ispod ograničenja (tako da ga bezbjedno možeš preteći a da i ne prekoračiš brzinu), a njemu se, jedan drugom na nanometar od gepeka, nakalemi nekoliko vozila, ili ćeš i ti za njima ili praviti prekršaj. Jer, nema šanse da iko ostavi prostor da pretičeš jednog po jednog, a niko ne pokušava čista preticanja. Pod čistim preticanjima mislim na preticanje na pravcu, preko isprekidane linije kada sa druge strane ne ide nijedno vozilo.

Izgleda daa novim vozačima treba duplo više prostora za preticanje nego što je ranije trebalo početnicima, ili ne znam pta je uzrok.
Post Reply