Logosoft

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
MTV

#14226 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

@Qler
Pa kad ti uvale resiver amino 110 proklinjat ces sta stignes.
Qler

#14227 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Qler »

imam airties i onaj MAG sad :)
MTV

#14228 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

I nedaj ih, puskom ih brani :mrgreen:
Qler

#14229 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Qler »

nisam pametan nikako za ove pakete, gledam light je los, duo mi ne odgovara jer mi treba i telefon, onaj telemach, mi saren nekako, i bas sam se navigao na SuperTV i njegove benefite... ne znam majke mi sta da radim...
MTV

#14230 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Onda Logo Trio. Osnovni paket, fiksni, 50/3.
Ja sam se navukao na onu javnu tajnu ko smrt na babu. Da Logosoft zna zaje... zezat :mrgreen: sa kanalima tu su prvi, ostalo mi sve radi kako treba i nemam zamjerke. Osim kad je havarija ili lokalni kvar.

Ma Logosoft droga :mrgreen:
afannedim

#14231 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

Ja sam prezadovoljan sa Logo Trio, i vala ih necu mijenjati ima muzike, filmova, sporta dosta meni bar, i meni su ko droga bas sam se navukao :D :lol:
MTV

#14232 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Bilo bi dobro kad bi jos dodali nesto besplatnih minuta prema mobilnim za LOGO TRIO. Zadnjih par mjeseci je racun veci nego ranije jer se povecalo zvanje prema mobilnoj.
Za kanale uvijek ima napredak. Bas me zanima jel tacno ono oko TVSA HD.
afannedim

#14233 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

MTV wrote:Bilo bi dobro kad bi jos dodali nesto besplatnih minuta prema mobilnim za LOGO TRIO. Zadnjih par mjeseci je racun veci nego ranije jer se povecalo zvanje prema mobilnoj.
Za kanale uvijek ima napredak. Bas me zanima jel tacno ono oko TVSA HD.
Ako su mene slagali i ja sam vas :mrgreen:
MTV

#14234 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Ma Dzenita je lafica i nije nas lagala. Mozda je to Ljuska u baklaFi :mrgreen: Priupitaj je nekad za CMC, Novu, Balkaniku i javni odgovor...

Sto se TVSA (bez HD) tice duze vrijeme su im prilozi u dnevniku u 16:9 formatu al upakovano u 4:3 format zajedno sa logom i grafikom.

Nadam se barem nekom dobrom kanalu uskoro.
afannedim

#14235 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

MTV wrote:Ma Dzenita je lafica i nije nas lagala. Mozda je to Ljuska u baklaFi :mrgreen: Priupitaj je nekad za CMC, Novu, Balkaniku i javni odgovor...

Sto se TVSA (bez HD) tice duze vrijeme su im prilozi u dnevniku u 16:9 formatu al upakovano u 4:3 format zajedno sa logom i grafikom.

Nije to Ljuska u BaklaFi, ova Dzenita u igmanskoj radi a ljuska u vilsonovom
semirsar

#14236 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

afannedim wrote:
MTV wrote:Ma Dzenita je lafica i nije nas lagala. Mozda je to Ljuska u baklaFi :mrgreen: Priupitaj je nekad za CMC, Novu, Balkaniku i javni odgovor...

Nije to Ljuska u BaklaFi, ova Dzenita u igmanskoj radi a ljuska u vilsonovom
Dzenita i Mirela :mrgreen:
A fali ljuska, pa makar i u baklaFi... ona je pokazala sta i kako treba da se radi, T-mach je preuzeo i radi posao na puno zadovoljstvo anamotamo nji'ovih korisnika. Nas LOL-a svakim danom u svakom pogledu pokazuje koliko mu je stalo do korisnika. :evil:
1921

#14237 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by 1921 »

Sinoc mi nestade sve oko ponoci - internet, telefon, televizija. Nazovem tehnicku, dezurni je nesto pokusao i kaze ne moze se ovako na daljinu rijesiti, upisacu da ekipa dodje odmah ujutro, samo ih vi opet ujutro napomenite. Napomenem ih, nista. Drugi put nazovem da pitam moram li sjediti i cekati citav dan da se smiluju, kazu grom je udario juce (grmilo je oko 16h a meni nestalo malo iza ponoci, mislim wtf.? A u mom haustoru svi imaju uslugu normalno). Treci put vise bijesan zovem, kaze ne znam hoce li doci danas, ako ne dodju danas do 18 onda mozda sutra. Naravno, nisu dosli.

Citat sa zvanicne stranice rofl-a:
"Naše radno vrijeme je od 00-24 sata, 365 dana u godini. Dežurna ekipa Vam stoji na raspolaganju tokom cijelog dana".

Ovo je stvarno prevrsilo svaku mjeru, 10 godina placam uvijek najskuplje pakete, nikad se nisam zalio na neke problemcice kojih je bilo, ali ovo je cisti bezobrazluk.
MTV

#14238 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Jednom sam cekao promjenu routera 2 ili 3 dana jer ih izgleda nije bilo na stanju a isto su tako pricali doci ce sutra a sve ostale intervencije (mozda 4-5 puta u periodu 2012-2017) su bile u roku manje od 24 sata. Npr. popodne prijavim sutra oko 10-11 dolaze. Sreca ili?! Stele znam da nemam :mrgreen:
semirsar wrote: Dzenita i Mirela :mrgreen:
A fali ljuska, pa makar i u baklaFi... ona je pokazala sta i kako treba da se radi, T-mach je preuzeo i radi posao na puno zadovoljstvo anamotamo nji'ovih korisnika. Nas LOL-a svakim danom u svakom pogledu pokazuje koliko mu je stalo do korisnika. :evil:
Ko mi tebe ljutio?! :evil: Neostajes ti bez Cinestara k'o ja :mrgreen:
semirsar

#14239 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

MTV wrote:Jednom sam cekao promjenu routera 2 ili 3 dana jer ih izgleda nije bilo na stanju a isto su tako pricali doci ce sutra a sve ostale intervencije (mozda 4-5 puta u periodu 2012-2017) su bile u roku manje od 24 sata. Npr. popodne prijavim sutra oko 10-11 dolaze. Sreca ili?! Stele znam da nemam :mrgreen:
semirsar wrote: Dzenita i Mirela :mrgreen:
Ko mi tebe ljutio?! :evil: Neostajes ti bez Cinestara k'o ja :mrgreen:
nijesam ja ljut ni zasta, nego nako, u globali, et vidis sta rade zeljevcu themanijaku, to mi smeta, odnos koji to vise nije kao sto je bio, osli im valjda oni sto znaju, dosli oni sto "znaju" a koji cekaju one koji "nesto" znaju... a ako naleti onaj koji ono bas zna, e to je ko bingo :evil:
MTV

#14240 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

:lol: :lol:
MTV

#14241 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Vjerovatno je navalila raja na Now pa produzili :roll:

Image

AXN Now videoteka - besplatno do septembra!

Poštovani korisnici,

Kompletirali smo 4 sezone serijala "Heroji" u našoj AXN Now videoteci. Produžavamo besplatno korištenje videoteke za sve LoGO! korisnike (osim LoGO! Light) do 1.9.2017. godine. Uživajte u odličnim serijama u AXN NOW videoteci besplatno.

Vaš Logosoft
Ljuska_u_BaklaFi

#14242 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Ljuska_u_BaklaFi »

Osjećam se spomenuto :D Samo da pozdravim raju...toliko :run:
Ljakan

#14243 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Ljakan »

Viris viris :lol:
Nema te ko penzije a nema vala nesto specijalno novo od usluga.Bice valjda.
drznica_4ever

#14244 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by drznica_4ever »

Pitam se što štucam :-)
afannedim

#14245 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

Ljuska_u_BaklaFi wrote:Osjećam se spomenuto :D Samo da pozdravim raju...toliko :run:
Neka te sa rajom Ljuskice, pozdrav i tebi
MTV

#14246 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Ljuska_u_BaklaFi wrote:Osjećam se spomenuto :D Samo da pozdravim raju...toliko :run:
Spomenuta i upamcena po dobru. Pozdrav i tebi :)
drznica_4ever wrote:Pitam se što štucam :-)
Dzenita?! :mrgreen:

Jos nam fali damir.d da raja bude na okupu :lol: :mrgreen:
afannedim

#14247 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

MTV wrote:
Spomenuta i upamcena po dobru. Pozdrav i tebi :)
drznica_4ever wrote:Pitam se što štucam :-)
Dzenita?! :mrgreen:

Jos nam fali damir.d da raja bude na okupu :lol: :mrgreen:
E u pravu si,
drznica_4ever

#14248 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by drznica_4ever »

Rekose da se spominjemo,pa red je da se javimo. Ja sam tu samo zbog neke bajadere or something :lol:

Puno pozdravljam sve vas vjerne korisnike :-D
MTV

#14249 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

drznica_4ever wrote:Rekose da se spominjemo,pa red je da se javimo. Ja sam tu samo zbog neke bajadere or something :lol:

Dokaz da citaju nase skrabotine :mrgreen:

oFa?!
Image

Nadam se da cete nas iznenadit nekad necim sto valja. Jos smo tu :mrgreen:
semirsar

#14250 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

drznica_4ever wrote:Rekose da se spominjemo,pa red je da se javimo. Ja sam tu samo zbog neke bajadere or something :lol:

Poguzija, samo nek je slatko... :evil: :lol:
A dobro nam dosle, sam' se raskomodajte... ovijeh djuturuma, Affana i MTV imade i prev'se, svukud stignu, k'oda hi fata kriza onijeh nitamonivamo godina. :mrgreen:
Post Reply