Prljavi set
Moderators: _BataZiv_0809, anex

Izgleda odličnoThrottle wrote:Ako se vec hvalimo...![]()
Sava HP2 225 45 17. Za razliku od ljetnih, mnogo bucnije, pogotovo na hrapavijem asfaltu.

meni rekose em plus es mad end snouMe_again wrote:Mi o snijegu a ne o glibu![]()
![]()
Indeedbitanga_sa_otesa wrote:meni rekose em plus es mad end snouMe_again wrote:Mi o snijegu a ne o glibu![]()
![]()
Meni ne znaci velicina jer imam pooogon, ali sirina itekako da.Throttle wrote:Samo stajling, nista performanse
blato je blato,vidis da sam i lance stavio ,nema za mene prepreka,a u kabini imam frtalj hljeba,glavicu luka i motorkuMe_again wrote:
IndeedAli ovo je veliki mulj
I ja sam na 15 sada, šta me briga, nije mi ni auto nešto previše lijep. Bolje da me 15-ke izvuku gdje treba nego da guram 17-tke i da im se pri tome divim kako lijepo izgledajuBakir1 wrote:Ja sam na 15, place mi se kada vidim auto kako je ruzan, a imao sam istu dilemu ko trotle
Nadam se da je luk bijeli, moglo bi se u takvoj situaciji i nahladitibitanga_sa_otesa wrote:blato je blato,vidis da sam i lance stavio ,nema za mene prepreka,a u kabini imam frtalj hljeba,glavicu luka i motorkuMe_again wrote:
naravno da je bijeli,ja pucam od zdravlja ,nekad i malo rakije potegnem kad mi komsije dajuMe_again wrote: Nadam se da je luk bijeli, moglo bi se u takvoj situaciji i nahladiti
Ispade ako najave na prognozi da ce snijeg da nigdje necu moc maknutMe_again wrote:I ja sam na 15 sada, šta me briga, nije mi ni auto nešto previše lijep. Bolje da me 15-ke izvuku gdje treba nego da guram 17-tke i da im se pri tome divim kako lijepo izgledajuBakir1 wrote:Ja sam na 15, place mi se kada vidim auto kako je ruzan, a imao sam istu dilemu ko trotle
Nije baš tako, ali vozao sam i teže aute sa tom širinom guma i razlika je evidentna u odnosu na uže gume. Po gradu može sve, ali u planinama kada snijega ima u izobilju onda je druga priča.Throttle wrote:Ispade ako najave na prognozi da ce snijeg da nigdje necu moc maknutMe_again wrote:I ja sam na 15 sada, šta me briga, nije mi ni auto nešto previše lijep. Bolje da me 15-ke izvuku gdje treba nego da guram 17-tke i da im se pri tome divim kako lijepo izgledajuBakir1 wrote:Ja sam na 15, place mi se kada vidim auto kako je ruzan, a imao sam istu dilemu ko trotle
Meni vise ne mogu 15....Bakir1 wrote:Ja sam na 15, place mi se kada vidim auto kako je ruzan, a imao sam istu dilemu ko trotle
Corsa prolazi gdje i 4x4 staju.Bakir1 wrote: Neka ga vako do proljeca, na corsu idu gume 145/80 13
Poluga / cijev ... zakon....basicm wrote:Ja evo skakao po kljucu i samo dva sarafa popustio, mislio sam zamijeniti jer nisam stigao, ali su to strucnjaci zategli da nema mrdanja.
Član 4.
(Oprema za saobraćaj u zimskim uslovima)
(1) U periodu od 15. novembra tekuće do 15. aprila naredne godine, bez obzira na vremenske uvjete, sva motorna vozila moraju imati odgovarajuću zimsku opremu i moraju je koristiti u uslovima iz člana 2. ovog Pravilnika.
(2) Pod zimskom opremom koju treba da imaju motorna vozila u zimskim uslovima, smatra se:
a) Za putnička motorna vozila i ostala motorna vozila čija najveća dozvoljena masa nije veća od 3.500 kg i nemaju više od 8 sjedišta:
1) zimski pneumatici na sva četiri točka. Zimska guma (pneumatik) je na svom boku označena slijedećim oznakama: MS, M+S ili M&S i znakom snježne pahuljice na stiliziranom obrisu planine s tri vrha, čija dubina gazećeg sloja po dubini iznosi najmanje 4 mm,
2) gume sa ljetnim profilom čija dubina gazećeg sloja iznosi minimum 4 mm i u priboru odgovarajući lanci koji se postavljaju na pogonskim točkovima u slučaju zimskih uslova.
A špek i kak'e brlje, to si zaboravio?!bitanga_sa_otesa wrote:blato je blato,vidis da sam i lance stavio ,nema za mene prepreka,a u kabini imam frtalj hljeba,glavicu luka i motorkuMe_again wrote:
Cudi me da nije moment kljucem stegnuto po PS. Slab ti taj puter, mora da je onaj 60% ili je ipak zvijezda margarin u pitanju.Travnički Noćni Šetač wrote:Poluga / cijev ... zakon....basicm wrote:Ja evo skakao po kljucu i samo dva sarafa popustio, mislio sam zamijeniti jer nisam stigao, ali su to strucnjaci zategli da nema mrdanja.
mosa ĆvarciNaslovnica wrote: A špek i kak'e brlje, to si zaboravio?!
Ili neš da ko od prisutnih zijani abdest?!