omar little wrote:the deuce kao pravi simon show sve bolja sto epizode vise idu. ubacili su flow of money u jednadzbu <3; vlast, policija, mafija, film, drugim rijecima bijeli covjek, preuzima industriju i priliv novca koji je do tada pripadao crncima. zene u tom novom scenariju, kao i u starom, izvlace deblji kraj i nikakvu financijsku korist. znaci jebem te zivote aka pjesme havaja level zirou.
rispoli odlican. krumholtz mi je vazda bio drag i simpatican, tako i ovdje, pride sto on i gyllenhaal cine odlican tandem, imaju nekoliko zaista dinamitnih scena.
Gyllenhaal odlicna >???? hmmm...meni bas totalno iritantna i isuvise aristokratska faca da glumi raspalu i ocvalu ku,avu ..drugo, nedopustivo je onako lose sise za jednu glumicu, ono je strasno..sto je najgore bas ih pokazuje, da ti se ogadi zensko...serija je odlicna i meni, muzika na spici fenomenalna, obozavam NYC i cesto mu se vracam... ne bi se slozio da je bijeli covjek preuzeo priliv novca niggama, oni su uvijek bili samo pioni u "bijelim rukama"