Manchester United FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
bingov buraz

#14226 Re: Manchester United FC

Post by bingov buraz »

zecov wrote:
bingov buraz wrote:Wenger je solidaran sa Unitedom u pokusaju da se ozivi posrnula ekipa,cak je kupio njihov skart.
Dobra dusa Arsen!
Niko ne zna kako će welback odigrati. samo se moramo moliti bogu da ne bude dobar jer je upravo arsenal glavni konkurent za 4 mjesto manchesteru. inače welback nikad nije igrao svoju prirodnu poziciju u manchesteru a u arsenalu će igrati pa moguće je da proigra.
Jah 29 golova u 142 utakmice,ima da iznenadi svijet :D

Falcao je zvijer,ta povreda i odjednom spremnost Monaca da ga pusti moze a i ne mora nesto znaciti,kako god jedan od onih igraca koji ce dresovima da se otplati i tu ne moze biti fule.
United je istresao lovu kao nikad,bice zanimljivo pratiti ovu sezonu.
skafiskafsnjak

#14227 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

Pa vjerovatno je zato samo i doveden na posudbu ... naravno, s mogucnoscu kupovine ako se pokaze dobro. To je najpametniji potez . Tako ti je kad trener zna.

A jes, otplatit ce dresovima tih 5-6m, koliko su vec dali ... A morali su nekoga ovako kupiti, pogotovo sto nema RvP ove godine .

Istresli su lovu...ali to je bilo neminovno jer Ferguson dugo nista nije kupovao,a dobro je drzao tim. Samo on zna kako :D
ultima_palabra

#14228 Re: Manchester United FC

Post by ultima_palabra »

Sad možete upotrebljavati najjaču zakletvu: Radamela mi mog :D

Postoje veliki upitnici nad njegovim koljenom i zato je posudba dobra opcija.
skafiskafsnjak

#14229 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

To i mislim kad kazem da je trener dobar... k'o da gledam, Moyes mi iskesiro 60m za njega odmah :D
The Realist

#14230 Re: Manchester United FC

Post by The Realist »

Ne komentarišem inače ovdje, ali ovo je jedan od najgorih poteza kluba u zadnjih 10 godina. Katastrofa od odluke za Welbecka.

Neću ništa više napisati da ne bih u rasprave ušao, ali ponavljam, katastrofalna odluka, ali neka je ostao propali Rooney (sada će neko spomenuti golove, pa baš zato što Englezi gledaju samo golove kada nekoga cijene, im je reprezentacija u onakvom stanju, jer all round igra im nije bitna, pa ih onda pregazi iole sposobnija sredina), čija all round igra je u rangu igra naše Premijer Lige (ne zna dodati na 10 m).

E SAF, zašto nisi prodao Rooneyja prije nego si otišao!? Sve ostalo OK, ali sa ovom greškom je cijeli klub povukao nazad.
Klavikula

#14231 Re: Manchester United FC

Post by Klavikula »

The Realist wrote:Ne komentarišem inače ovdje, ali ovo je jedan od najgorih poteza kluba u zadnjih 10 godina. Katastrofa od odluke za Welbecka.

Neću ništa više napisati da ne bih u rasprave ušao, ali ponavljam, katastrofalna odluka, ali neka je ostao propali Rooney (sada će neko spomenuti golove, pa baš zato što Englezi gledaju samo golove kada nekoga cijene, im je reprezentacija u onakvom stanju, jer all round igra im nije bitna, pa ih onda pregazi iole sposobnija sredina), čija all round igra je u rangu igra naše Premijer Lige (ne zna dodati na 10 m).

E SAF, zašto nisi prodao Rooneyja prije nego si otišao!? Sve ostalo OK, ali sa ovom greškom je cijeli klub povukao nazad.
apsolutno. najgori potez u posljednjih 10 godina je prodaja Welbza. kuga Rooney ostao a on prodan :facepalm:

Welbz nema golove, doduse najmanje igra napadaca, ali ima sve ostalo. kako smo smijesan klub postali.
seoBIH

#14232 Re: Manchester United FC

Post by seoBIH »

Konačno panjevi idu iz Uniteda. Kagawa, wellbec, Hernández, a naredne godine Abd yang, krelax, Anderson i Nani za stalno.

Konačno se oslobadjamo fergijevog sljama i njegovog nerada na transferima.
hladan.preminger

#14233 Re: Manchester United FC

Post by hladan.preminger »

Welbeck je odlican igrac osim kad mu je lopta u nogama. :D :D :D
The Realist

#14234 Re: Manchester United FC

Post by The Realist »

Image

A znate kako smo igrali.

I zadnji post na ovu temu.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#14235 Re: Manchester United FC

Post by Velkoski »

Čovječe, Welbeck je najgori napadač koji je igrao u Unitedu u zadnjih 50 godina.

Tačno kada dobije loptu znao sam da nema ništa od tog napada, nešto tipa Bilbija u Sarajevu.
hladan.preminger

#14236 Re: Manchester United FC

Post by hladan.preminger »

Velkoski wrote:Čovječe, Welbeck je najgori napadač koji je igrao u Unitedu u zadnjih 50 godina.

Tačno kada dobije loptu znao sam da nema ništa od tog napada, nešto tipa Bilbija u Sarajevu.

Ima fizičke predispozicije, ali nema ni tehnike ni inteligencije da bi mogao biti dovoljno dobar za ManUtd.

A ove statistke su glupost cista.
Bio je i Marek Mintal prvi strijelac Bundeslige.
Last edited by hladan.preminger on 02/09/2014 13:09, edited 1 time in total.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#14237 Re: Manchester United FC

Post by Velkoski »

Upravo tako.
art vandeley

#14238 Re: Manchester United FC

Post by art vandeley »

Image
Logovan

#14239 Re: Manchester United FC

Post by Logovan »

Velkoski wrote:Čovječe, Welbeck je najgori napadač koji je igrao u Unitedu u zadnjih 50 godina.

Bilbija je za Welbecka Falcao.
lua

#14240 Re: Manchester United FC

Post by lua »

Gargamel Falcao!
Arsene Wenger

#14241 Re: Manchester United FC

Post by Arsene Wenger »

Mislim da je u dosadašnjim utakmicama najveći problem za United bila tranzicija iz odbrane u napad, trenutno stoperska linija jednostavno nije dovoljno tehnički kvalitetna da bi preuzela odgovornost iznošenja lopte ili su jednostavno apsolutno iznenađeni sa takvim pristupom. To se vidjelo na mahnitom dodavanju Evansa protivničkom igraču nakon kojeg lagano primaju go. Prema tome, ubijeđen sam da će Blind uletiti direktno u odbranu, iako mu je prirodna pozicija centralni vezni (na kojoj je odlično igrao prošle sezone u Ajaksu, dovoljno da bude izabran za igrača sezone u Holandiji), a za reprezentaciju je igrao i lijevog beka i stopera i centralnog veznog. Jednostavno jedini on posjeduje dovoljno tehnike i inteligencije da uputi kvalitetan pas nakon što se lopta osvoji u odbrani, a to je krucijalno u sistemu sa tri stopera. Osim toga, mislim da je kupovina Falkaa sasvim logičan potez: trenutni sistem se zasniva prvenstveno na kontranapadima, tako da je brzo donošenje odluka ključno, naročito u napadu, a tu je Falcao apsolutna zvijer. Čovjek ima životinjski, predatorski instinkt za postizanje golova, bez prefiše filozofije. Nema tu mjesta za neko petljanje sa loptom, za šta je Velbek bio ekspert. Na stranu njegova brzina i fizikalije, jednostavno mu fali fudbalske inteligencije.
Također, mislim da će Van Gaal pokušati sa di Mariom na lijevom beku/krilu, jer mislim da je defanzivno mnogo zahvalniji igrač od Janga, a i daleko je bolji i brži pri iznošenju lopte. Osim toga, di Maria je bolji tehničar, ljevonog i ima odličan centaršut, dok se Jang redovno mora namještati na desnu nogu. Jedva čekam sljedeću utakmicu, jednostavno nema zanimljivije ekipe za pratiti, sve je moguće, od osvajanja titule u zadnjem kolu do ispadanja iz lige! :mrgreen:
missko

#14242 Re: Manchester United FC

Post by missko »

Ako nista United nakon 20 godina pravi novu revoluciju u EPL. Dobro je dosla i ova pauza da se oporavi Herera i Shaw i da se srede papiri za Roha pa ce sve izgledati drugacije uz njih i Blinda Falkaa i Di mariju
vaučer

#14243 Re: Manchester United FC

Post by vaučer »

Nova revolucija?
missko

#14244 Re: Manchester United FC

Post by missko »

Tek slijedi
Pocelo je sa najvecim sponzorskim ugovorom pa najvecim transferom
Lucas Leiva

#14245 Re: Manchester United FC

Post by Lucas Leiva »

Jedini spas za Liverpool je skori povratak mesije... taj je prcao United gdje god je stigao.
My name is P

#14246 Re: Manchester United FC

Post by My name is P »

Bice zanimljivo ove sezone samo to treba sve dobro ukomponovati i LP ne bi trebala doci u pitanje.
Riddle

#14247 Re: Manchester United FC

Post by Riddle »

Nova era bi bio tacan izraz. Ja nikad u zivotu nisam dozivio nesto slicno kao ovo ljeto. Kao fanu Uniteda mi je ova situacija potpuno nepoznata i ne znam ni kako se tacno osjecam ni sta da ocekujem.
missko

#14248 Re: Manchester United FC

Post by missko »

Nisam ni ja. Uvijek je bilo da mi tusimo Realu po skupim cijenama a sad obratno
House

#14249 Re: Manchester United FC

Post by House »

QPR uzima bodove na Old Traffordu :)
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#14250 Re: Manchester United FC

Post by Velkoski »

Još jedno pojačanje!!

CONFIRMED: Tom Cleverley joins on loan until Janurary 1st. #WelcomeCleverley #AVFC

Ako nije fake. :D
Post Reply