Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bluemore wrote:Ne kontam mi to da branis njegov stav ali hajd
Jok, najbolje pet na jednoga, i to uz pominjanje familije i slicnog prozivanja, pa kad ih sve satjera negdje, onda ban...a tema zamre, jer nekima nije fol pisati ako se nema koga cereciti.
Ma hajte, molim vas.
Jok, najbolje pet na jednoga, i to uz pominjanje familije i slicnog prozivanja, pa kad ih sve satjera negdje, onda ban...a tema zamre, jer nekima nije fol pisati ako se nema koga cereciti.
Ma hajte, molim vas.
i ako je 5/1 - zasto ostali to dozvole.. opet-da ponovim - hajte molim vas
insomnia78 wrote:Cuj zasto povratnik smeta. Pa smeta zato sto bi 90 posto njih sutra bili povratnici al valja stisnuti. Isto ko sto bi se i vecina ovih sto kukaju po temi voljela ispaliti al opet valja stisnuti
pustopoljina wrote:
Ma hajte, molim vas.
Brw. Eo komene kazu zbogradi strasnog vjetra mole se postovani gradjani da ne sjede pod drvecem...
U bosni bi odmah digli frku sto niko ne sankcionise to granje i to drvece, sta rade ti nadlezni.