Popularne stvari koje ne kontam
- supercali
#14226 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Pa ne treba vam fb da to skontate
Uzmite ovdje forum
Sta god kazes iskreno bar 5 ljudi ce se naljutiti i kao sto rekoh svi vole da im to isto kazes u celofanu
Uzmite ovdje forum
Sta god kazes iskreno bar 5 ljudi ce se naljutiti i kao sto rekoh svi vole da im to isto kazes u celofanu
- irac300
#14227 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Isto se prođe i sa okundačio, taslačio, opalio... Fakat ih ne kontam.triconja wrote:A kad napises tarabio bih te odmah ide blok.Matzan wrote:Ja sam pokušao biti iskren u komentarima na FB ... poslije 5-6 dana negdje mi se izgubiše prijatelji/ce.![]()
- triconja
#14228 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Dobro je ba, samo nek se ne pucasupercali wrote:Pa ne treba vam fb da to skontate
Uzmite ovdje forum
- Cherry-Cherry
#14229 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Kad šalju poruke i piše: dijeli. 
- sheilak
#14230 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ne kontam kako je hana hadziavdagic postala dijelom zg jet seta. 
- insomnia78
#14231 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Tako sto kad imas problem i ne mozes da ga rijesis sa pari, ti ga rijesis sa mnogo pari
Nes ti JS
Jet set i sacinjavaju kojekakve Hane
Nes ti JS
Jet set i sacinjavaju kojekakve Hane
- sheilak
#14232 Re: Popularne stvari koje ne kontam
pa ok sarajevski jet set ili novopazarski
al zg...mislim, nije da nema tamo primitivaca, al opet hana...
- sheilak
#14233 Re: Popularne stvari koje ne kontam
da i #dusmanisicsicPartijaner wrote:Naljepsa si namjerno
Tooop moj
Macka
Ko ce s tobom itd.
to je neizostavno. plus goris i tako to.
-
zippoo87
#14234 Re: Popularne stvari koje ne kontam
zaboravili ste "preljepotica"sheilak wrote:da i #dusmanisicsicPartijaner wrote:Naljepsa si namjerno
Tooop moj
Macka
Ko ce s tobom itd.
ja sam zadnjih godina primjetio nesto,da 90% djevojaka danas ne zna normalno razgovarati ni na jednu temu ,jer nemaju tema
takodjer se ne znaju ponasati u javnom prostoru...telefon drze u ruci 100% vremena i bleje u njega...i kada jedu i kada plesu i kada fol pricaju sa nekim...u jednoj ruci telefon a drugom glade kosu
a najjace scene su kada hoce grupni selfie da naprave...ono stoje za stolom ili sjede i vidi se iz aviona da se niti jedna ne zabavlja a onda jedna digne telefon za selfie,to je osmejh od uha do uha,zabavne...cim skljocne,vrate se u pocetni polozaj depresije
ovo gledam sada kad god izadjem u grad...pa mogu li ikako biti jadnije
e to je taj virtuelni zivot vs pravi zivot
takodjer,u proteklih par dana sa vidio 5-6 djevojaka u drugom gradu,koje inace vidim na instagramu...koji su to odroni...niti su zgodne,niti su lijepe,katastrofa
nije ni cudo sto nemaju samopuzdanja...pa kako ce ga i imati,kada se lazno predstavljaju i cim ih neko vidi u pravom izdanju,preskoci ih
ove drustvene mreze su unistile dvije generacije omladine...a toga skoro pa niko nije svjestan
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#14235 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Zato ja nosam mobitel od 20 maraka
zaboravim i da ga imam, neku noć mi ostao u autu, sjetio se tek kad sam trebo navit alarm pred spavanje...mada i ja sam bio weirdo...stalno nešto čačko dok mi se nije pokvario i eto već godinu dana funkcionišem bez njega najnormalnije. S vremena na vrijeme samo mi jutub nedostaje jer mi je mučno preko računara gledati nešto duže.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#14236 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ja bih umro bez mobitela 
@sheila
mi njima dali hanu, oni nama sherbet
@sheila
- sheilak
#14237 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Velkoski wrote:ja bih umro bez mobitela
@sheila
a sherbett je ono iz dubrave...moram s njom na tu temu malo popricati
a i ja bih umrla bez mobitela. prava ovisnica.
-
zippoo87
#14238 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ja bi umro samo bez hrane...bez svega ostalog se moze
najbolja stvar je otici malo u prirodu,sumu,rijeku,kampovati koji dan.. .mobitel ti ne naumpadne sekunde
btw.ja mobitel nikada ne koristim kada izadjem vani,bude mi u dzepu i ne vadim ga uopste
kad izadjem,pokusavam biti drustven,smijati se i zezati a ne blejiti u neki ekran...pa to kod kuce radim,ne moram i vani
iskreno nisam ni o cemu ovisan...mogu bez svega a nemam ni kompleksa,koristim ono sto mi treba...nikada mi nije bilo bitno nesto trendovski i ono sto svi hoce i imaju
vecinu stvari sebi mogu priustiti a kupujem ono sto mi treba
ali dobro....razumijem ja i drugu stranu...ljudi su prazni,dosadni,nezanimljivi,nekomunikativni...neaktivni i onda te svoje mane pokusavaju sakriti materijalnim...i tako sebi umisle da su isti ili cak vrijedniji od drugih,samo zato sto nose skuplji telefon 200 KM,skuplje patike 100 KM,skuplje hlace 50 KM...iskreno,meni je zao ovakvih ljudi i ne volim ih u svojoj blizini,posebno zato sto ja te prazne i jadne osobe odmah skuzim i dobijem nagon da se sprdam sa njima a onda mi bude zao
najbolja stvar je otici malo u prirodu,sumu,rijeku,kampovati koji dan.. .mobitel ti ne naumpadne sekunde
btw.ja mobitel nikada ne koristim kada izadjem vani,bude mi u dzepu i ne vadim ga uopste
kad izadjem,pokusavam biti drustven,smijati se i zezati a ne blejiti u neki ekran...pa to kod kuce radim,ne moram i vani
iskreno nisam ni o cemu ovisan...mogu bez svega a nemam ni kompleksa,koristim ono sto mi treba...nikada mi nije bilo bitno nesto trendovski i ono sto svi hoce i imaju
ali dobro....razumijem ja i drugu stranu...ljudi su prazni,dosadni,nezanimljivi,nekomunikativni...neaktivni i onda te svoje mane pokusavaju sakriti materijalnim...i tako sebi umisle da su isti ili cak vrijedniji od drugih,samo zato sto nose skuplji telefon 200 KM,skuplje patike 100 KM,skuplje hlace 50 KM...iskreno,meni je zao ovakvih ljudi i ne volim ih u svojoj blizini,posebno zato sto ja te prazne i jadne osobe odmah skuzim i dobijem nagon da se sprdam sa njima a onda mi bude zao
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#14239 Re: Popularne stvari koje ne kontam
pa baš zato što su mi ljudi dosadni otvorim nešto na telefonu 
- annoy
#14240 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne vidim nista inherentno lose u tome da netko ima fin mobitel, ako si ga moze priustiti. Ja volim imati mobitel sa sobom uvijek prvenstveno zbog kamere, jer volim fotografirati i zbog toga mi je bitno da je malo bolji, ali nema sanse da bih gladovala da si mogu kupiti neki najnoviji i najbolji. Uzmem u skladu sa svojim mogucnostima.
A volim uvijek i nesto citati...cesto se vozim tramvajem ili busom na duze relacije i volim imati neku zanimaciju, citati nesto ili slusati muziku. Kad se socijaliziram s drugima, ne koristim mobitel.
Zao mi je bas sto nisam produhovljena i zanimljiva kao oni bez mobitela
A volim uvijek i nesto citati...cesto se vozim tramvajem ili busom na duze relacije i volim imati neku zanimaciju, citati nesto ili slusati muziku. Kad se socijaliziram s drugima, ne koristim mobitel.
Zao mi je bas sto nisam produhovljena i zanimljiva kao oni bez mobitela
- sheilak
#14241 Re: Popularne stvari koje ne kontam
zippoo87 wrote:ja bi umro samo bez hrane...bez svega ostalog se moze
jel ovo ono lisica i kiselo grozdje?
- Zejnep
#14242 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Velkoski wrote:pa baš zato što su mi ljudi dosadni otvorim nešto na telefonu
Ne znam ko bi to mogao biti interesantniji od intreneta?
Previše očekivanja imaš. Nije lako onom ko sa tobom na kafu ode.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#14243 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ah da, i mene nerviraju ova generaliziranja
eno onaj dole na autima, ako ti se sviđa bmw odmah ti je libido nikakav i imaš malu chunu, ako imaš s8/iphone8 onda si snob i kupio si samo zbog drugih, ako treniraš odmah si kompleksaš itd

eno onaj dole na autima, ako ti se sviđa bmw odmah ti je libido nikakav i imaš malu chunu, ako imaš s8/iphone8 onda si snob i kupio si samo zbog drugih, ako treniraš odmah si kompleksaš itd
au contraire, nemam nikakva očekivanja, svi su mi glupi i dosadniZejnep wrote:Velkoski wrote:pa baš zato što su mi ljudi dosadni otvorim nešto na telefonu
Ne znam ko bi to mogao biti interesantniji od intreneta?![]()
Previše očekivanja imaš. Nije lako onom ko sa tobom na kafu ode.
-
zippoo87
#14244 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ne znam kontam li te najbolje ali ako meni imputiras ovo "lisica i kiselo grozdje",onda nije to tosheilak wrote:zippoo87 wrote:ja bi umro samo bez hrane...bez svega ostalog se moze
jel ovo ono lisica i kiselo grozdje?
- sheilak
#14245 Re: Popularne stvari koje ne kontam
dobro, zippo, if you say so. 
-
zippoo87
#14246 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ne znam ni kako si uopste dosla do takvog zakljucka iz mog prethodnog posta...no dobro ,zensko si ( malo generalizacije nije na odmetsheilak wrote:dobro, zippo, if you say so.
- sheilak
#14247 Re: Popularne stvari koje ne kontam
pa nekako si mi ostrascen u svom postu bio, kao da su te prilicno iziritirali ljudi koji imaju para.zippoo87 wrote:ne znam ni kako si uopste dosla do takvog zakljucka iz mog prethodnog posta...no dobro ,zensko si ( malo generalizacije nije na odmetsheilak wrote:dobro, zippo, if you say so.)
al zezam te malo, smiri se.
-
kakavdanakneiskustvu
#14248 Re: Popularne stvari koje ne kontam
zippoo87 wrote:zaboravili ste "preljepotica"sheilak wrote:da i #dusmanisicsicPartijaner wrote:Naljepsa si namjerno
Tooop moj
Macka
Ko ce s tobom itd.
ja sam zadnjih godina primjetio nesto,da 90% djevojaka danas ne zna normalno razgovarati ni na jednu temu ,jer nemaju tema
takodjer se ne znaju ponasati u javnom prostoru...telefon drze u ruci 100% vremena i bleje u njega...i kada jedu i kada plesu i kada fol pricaju sa nekim...u jednoj ruci telefon a drugom glade kosu
a najjace scene su kada hoce grupni selfie da naprave...ono stoje za stolom ili sjede i vidi se iz aviona da se niti jedna ne zabavlja a onda jedna digne telefon za selfie,to je osmejh od uha do uha,zabavne...cim skljocne,vrate se u pocetni polozaj depresije
ovo gledam sada kad god izadjem u grad...pa mogu li ikako biti jadnije
e to je taj virtuelni zivot vs pravi zivot
takodjer,u proteklih par dana sa vidio 5-6 djevojaka u drugom gradu,koje inace vidim na instagramu...koji su to odroni...niti su zgodne,niti su lijepe,katastrofa
nije ni cudo sto nemaju samopuzdanja...pa kako ce ga i imati,kada se lazno predstavljaju i cim ih neko vidi u pravom izdanju,preskoci ih
ove drustvene mreze su unistile dvije generacije omladine...a toga skoro pa niko nije svjestan
obavezno mobitel nose u rukama,ne do bog da je u tasni,džepu
- sheilak
#14249 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ali ako ti je mob u torbi, kako ces vidjeti poruke i kako ces odmah odgovoriti na njih? 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#14250 Re: Popularne stvari koje ne kontam
fakat
a još uzmite u obzir da svi mrzimo ljude koji ne odgovore odmah
a još uzmite u obzir da svi mrzimo ljude koji ne odgovore odmah