FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Logovan

#14201 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Logovan »

Čuj koja je poenta duple, ako ne napraviš iskorak u Europi. :-) :-)
jeza u ledja

#14202 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by jeza u ledja »

Glupo zvuci ali uspjeh ne dolazi preko noci. Potrebna je konzistentnost, ozbiljan rad i pare. I uz to sve malo srece u zrijebu.
Raigor Stonehoof

#14203 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Raigor Stonehoof »

rocco_siffredi wrote:Rekao sam i poslije prve utakmice. Trebalo je hrabrije izaci na ove, a mi ih cekamo na 30m od svog gola i tek kad su nam dva zabili poveli igrati. Bruka je da ovakvog BATE nismo dobili barem jednu utakmicu, a onda bi bilo sve drugačije.
A sad kad smo ispali mogu se osvrnuti na u i oko kluba. U klubu nesto smrdi. I to opasno.
Krenucu od rumenog i desavanja pred kraj sezone. Odlaska najboljeg kondicionog trenera u drzavi, a možda i sire.
Ovolikog broja povrijedjenih ( vjerujem da ih ima i koji glume i tjeraju svoje) jednostavno nije normalno. Nikada se nije desilo da se nekome povrijedi 10 igraca u mjesec dana.
Sta se desava u klubu, ali kao da se vodi rat nekih struja i klanova, pa gledaju kako ce ga ko kome suknuti, a ispasta Sarajevo.
Kaznjavanje Rahmanovica :roll:
Kasnjenje plata.
Neulazak u bus.
Itd itd
Image
north

#14205 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by north »

Logovan wrote:Čuj koja je poenta duple, ako ne napraviš iskorak u Europi. :-) :-)
pa iskreno ako cemo vjecito ovako u Evropi onda jednog dana dodje osjecaj kako i nemaju preveliki znacaj jer postaje nekako prazno i dosadno...izmedju ispadanja i osvajanja titule u novoj sezoni ili grupa i 3 mjesto u ligi ja bi izabrao ovo drugo :mrgreen: .jer odavno je vrijeme za veliki rezultat u Evropi, titule smo osvajali, nismo Radnik ili Mladost..titule dobijaju na znacaju tek kad to krunises Evropom na pravi nacin..ako cemo ovako do 2038 godine onda pisaj sve :oops:
Logovan

#14206 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Logovan »

north wrote:
Logovan wrote:Čuj koja je poenta duple, ako ne napraviš iskorak u Europi. :-) :-)
pa iskreno ako cemo vjecito ovako u Evropi onda jednog dana dodje osjecaj kako i nemaju preveliki znacaj jer postaje nekako prazno i dosadno...izmedju ispadanja i osvajanja titule u novoj sezoni ili grupa i 3 mjesto u ligi ja bi izabrao ovo drugo :mrgreen: .jer odavno je vrijeme za veliki rezultat u Evropi, titule smo osvajali, nismo Radnik ili Mladost..titule dobijaju na znacaju tek kad to krunises Evropom na pravi nacin..ako cemo ovako do 2038 godine onda pisaj sve :oops:
Eto mi u posljednje vrijeme zaredali titula i duplih ne znam šta ćemo sa njima, nema prostora u vitrini pa se sad kontamo ozbiljno okrenuti Europi. :-)

Kako redaš redovno trofeje, tako i jačaš. Mi smo tek počeli. :skoljka: Naravno, ako ti je uopšte u cilju da jačaš ili ćeš se okrenuti samo osvajanju torfeja u svojoj ligi. Mislim da mi idemo prema ovom prvom.
GandalfSivi

#14207 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by GandalfSivi »

Nego dobar im stadion skroz. 13000 mjesta, a realno sminka...

I iznenadili su me Bjelorusi, nakvi su, ne znam, mirni. Valjda represija ucini svoje...
90minut

#14208 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by 90minut »

GandalfSivi wrote:Nego dobar im stadion skroz. 13000 mjesta, a realno sminka...

I iznenadili su me Bjelorusi, nakvi su, ne znam, mirni. Valjda represija ucini svoje...
Nika nisu imali navijace.
kakaljin

#14209 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by kakaljin »

Sada se okrenuti domacoj ligi i kupu i ponoviti proslosezonski uspjeh.

Kada ovim izlasnima u europu u narednih 4 godine skupimo dovoljno bodova, da mozemo izbjeci ove jace timove i da nas zrijeb pomazi malo mozemo se nadati necemu da duze doguramo u europi.

Sada sve snage baciti na prvenstvo i kup i naravno STADION.
Tomahawk11
Globalni moderator

#14210 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Tomahawk11 »

Moglo se igrati sa Batom, šteta.
Kad kažem šteta, mislim na našu desetikovanu ekipu.
Nebitno, gotovo je sad.
Evropski izlet završio.
Tomahawk11
Globalni moderator

#14211 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Tomahawk11 »

Ne znam da li je tačno...Velkoski, Ahmetović, Milanović i Tatar igrali pod inekcijama :roll:
S Radnikom samo veza i napad akademci :skoljka:
armin071

#14212 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by armin071 »

Tomahawk11 wrote:Ne znam da li je tačno...Velkoski, Ahmetović, Milanović i Tatar igrali pod inekcijama :roll:
ovo je svakako za dublju analizu. ja ne znam koliko kosta ali ja bih sad prevo gledao da se u klub dovede ozbiljan kondicioni i fitness trener koji ZNA svoj posao jer ovo do sada je ODRON. Jeleskovic nije bio los ali kada je vec otisao ozbiljno se posvetiti ovom problemu koji je evidentan.

Na kondicionom se ne smije stediti koliko god da kosta. Posto ga ocigledno u BiH nema potraziti vani.
Logovan

#14213 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Logovan »

Tomahawk11 wrote:Ne znam da li je tačno...Velkoski, Ahmetović, Milanović i Tatar igrali pod inekcijama :roll:
Ma moguće ili možda da su dvojica u pitanju. Raspad sistema. :-) :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#14214 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Tomahawk11 »

armin071 wrote:
ovo je svakako za dublju analizu. ja ne znam koliko kosta ali ja bih sad prevo gledao da se u klub dovede ozbiljan kondicioni i fitness trener koji ZNA svoj posao jer ovo do sada je ODRON. Jeleskovic nije bio los ali kada je vec otisao ozbiljno se posvetiti ovom problemu koji je evidentan.

Na kondicionom se ne smije stediti koliko god da kosta. Posto ga ocigledno u BiH nema potraziti vani.
Treba i to, slažem se, ali je malo i takmičarski kalendar...mi smo igrali prošle sezone do kraja i ligu i kup, pauze skoro nije ni bilo i hajde na pripreme, poslije toga kreće Evropa, pa liga...mislim da će se ovo popravljati kako sezona bude odmicala, ali da je danak definitivno uzela prebukiranost.
Oremušova povreda tu ne ulazi, lom je nešto našta fakat ne možeš računati.
The 51st State

#14215 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by The 51st State »

Nasi I vise nego dobri kako je ko bio u mogucnosti.
Samo nevjerovatno kako jedan igrac znaci za kvalitet igre, onog stasevica ne mozes lasom ufatit, frajer Im sve.
Dr. Kuca

#14216 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Dr. Kuca »

Izvuci pokue naciti nesto.
sencobih

#14217 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by sencobih »

armin071 wrote:

Ako su povrede zbog loše kondicije i priprema tada ih je Jeleskovic slabo pripremio.
Company85

#14218 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Company85 »

sencobih wrote:
armin071 wrote:

Ako su povrede zbog loše kondicije i priprema tada ih je Jeleskovic slabo pripremio.
Nije on pripreme odradio niti se radilo po njegovom programu
tovarish

#14219 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by tovarish »

sencobih wrote:
armin071 wrote:

Prije da je do ovog što ga je naslijedio.
strong69

#14220 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by strong69 »

sencobih wrote:
Jeleskovic je cini mi se prije priprema otisao iz Sarajeva. Slucajno sam to saznao jer drug vodi malog na individualne treninge kod njega i tada je Jela rekao da nije vise u klubu.
sencobih

#14221 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by sencobih »

strong69 wrote:
sencobih wrote:
Jeleskovic je cini mi se prije priprema otisao iz Sarajeva. Slucajno sam to saznao jer drug vodi malog na individualne treninge kod njega i tada je Jela rekao da nije vise u klubu.
Napustio 6 jula, a naši izginuli 9-og protiv celtika
Cossack

#14222 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Cossack »

Na stranici još stoji Jelešković :-)

https://www.fksarajevo.ba/bs/strucni-stab
Logovan

#14223 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Logovan »

Cossack wrote:Na stranici još stoji Jelešković :-)

Naravno da stoji kada ne ažuriraju. Možemo sutra dobiti komplet novi stručni štab i sve nove igrače, a na stranici će i dalje biti Musemić, Oruč, Velkoski, Ahmetović, itd.
gold'n'brown

#14224 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by gold'n'brown »

Logovan wrote:
Cossack wrote:Na stranici još stoji Jelešković :-)

Naravno da stoji kada ne ažuriraju. Možemo sutra dobiti komplet novi stručni štab i sve nove igrače, a na stranici će i dalje biti Musemić, Oruč, Velkoski, Ahmetović, itd.
Stoji jos i video analiticar :D
Company85

#14225 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Company85 »

sencobih wrote:
strong69 wrote:
sencobih wrote:
Napustio 6 jula, a naši izginuli 9-og protiv celtika
Napustio prije Slovenije...objavljeno kasnije. Vidi se na slikama iz Slovenije da ih priprema Saric u opremi Jeleskovica
Post Reply