https://streamable.com/n0psq[/quo0te]
Medju najgotivnijim su likovima u seriji
Moderator: _BataZiv_0809
On je Tully, ali mu se ne mogu sjetit imenakakavdanakneiskustvu wrote:
Je li ziv ovaj sa ovog drugog gifa,on je nesto u rodu sa starkovima ako se ne varam?
Capajebo wrote:Brynden Tully - Blackfish
Brynden je brat Catelyninog oca Hostera, i tehnički su bili u Hosterovom dvorcu. Nije prikazana Blackfishova smrt, ali je lannisterski vojnik rekao Jaimeju da je on poginuo.kakavdanakneiskustvu wrote:Capajebo wrote:Brynden Tully - Blackfish
Da sad sam nasao na netu,hvala
P.s.dok su jos catelyn i rob stark bili zivi jesu li kod njega u dvorcu bili,je li im on neka familija,stric,ujak ili sam ga pomijesao sa nekim drugim?
Sreca pa ima neko na ovoj temi s kim se mogu slozitklixo wrote:E cuj Emilia vam lijepa... Msm u seriji je beton ,al cim njen instagram otvorim sve pada u vodu... 157 cm
Ygritte mi najbolja

+1ferratilis wrote:Sreca pa ima neko na ovoj temi s kim se mogu slozitklixo wrote:E cuj Emilia vam lijepa... Msm u seriji je beton ,al cim njen instagram otvorim sve pada u vodu... 157 cm
Ygritte mi najbolja
zlaataan wrote:Brynden je brat Catelyninog oca Hostera, i tehnički su bili u Hosterovom dvorcu. Nije prikazana Blackfishova smrt, ali je lannisterski vojnik rekao Jaimeju da je on poginuo.kakavdanakneiskustvu wrote:Capajebo wrote:Brynden Tully - Blackfish
Da sad sam nasao na netu,hvala
P.s.dok su jos catelyn i rob stark bili zivi jesu li kod njega u dvorcu bili,je li im on neka familija,stric,ujak ili sam ga pomijesao sa nekim drugim?
Dodji kad se smrkneee, da srce ne pukneeee....cendlerbing wrote:Capajebo wrote:Pregledah sada ovaj me before you.... hoće srce u grudima da pukne koliko je lijepa

Sve Kit nizak, Kit ne zna glumiti, a sve trebe maznuo.klixo wrote:E cuj Emilia vam lijepa... Msm u seriji je beton ,al cim njen instagram otvorim sve pada u vodu... 157 cm
Ygritte mi najbolja
A ja konto jedino se ja sjećam nje ... Eeeeee i ko zna zašto se sjećam njePandakonda wrote:Da Esme nije glumila kuravu nikad je nebi vidjeli golu, tako da nemoj zajebavat

ferratilis wrote:Mogla bi se otvorit nova tema "Zasto zene vole jednodimenzionalne muskarce, an example of Kit Harington?". Zanima me sta bi zenski dio populacije naveo kao argument

Remzija jeste odličan glumac i ovo mu nije prva dobra uloga. zapamtio sam ga iz serije Misfits, koju sam odgledao epizodu ili dvije, i dosta epizoda listajući kanale, ali nikada upratio. od svih, i u tako letimičnom pregledavanju, on mi je zapao za oko.gilla wrote:Emilia i Kit su OK glumci i to je to. Pogotovo dolazi do izrazaja kada su okruzeni nekim vrhunskim glumcima. Takodjer vec je receno, pisanje nije Bog zna sta. Mozda ce napredovati kako budu stariji mozda nece, vidjet cemo. Mislim da Emilia ima veci ceiling od njih dvoje. Ono sto sam pogledao od Kita (Silent hill npr.nije me dojmilo). Sophie Turner mi je očajna iskreno. Od manje spominjanih, lik koji glumi Ramsey Boltona(Ivan?) mi je fantastican i jedan od naj izvedbi villaina ikad. Takodjer glumac sto je ostao bez cundare je isto sjajan.
Meni Kit, tj. Jon nije bas nesto, pa ne bih znala reciferratilis wrote:Mogla bi se otvorit nova tema "Zasto zene vole jednodimenzionalne muskarce, an example of Kit Harington?". Zanima me sta bi zenski dio populacije naveo kao argument
Ona i Carice (Melisandre) su mi najljepse glumice u seriji, bez konkurencijePitar s Kariba wrote: A ja konto jedino se ja sjećam nje ... Eeeeee i ko zna zašto se sjećam nje
Meni daleko najljepša glumica u seriji .. ne znam sad je l' najbolja, nije se dugo zadržala da pokaže sve kvalitete ... Džofri, smeće sadističko, bolesno, proklet bio

Ja kad bih birao dvije, volio bih malo raznolikosti u bojamaannoy wrote:Ona i Carice (Melisandre) su mi najljepse glumice u seriji, bez konkurencijePitar s Kariba wrote: A ja konto jedino se ja sjećam nje ... Eeeeee i ko zna zašto se sjećam nje
Meni daleko najljepša glumica u seriji .. ne znam sad je l' najbolja, nije se dugo zadržala da pokaže sve kvalitete ... Džofri, smeće sadističko, bolesno, proklet bio

annoy wrote:Meni Kit, tj. Jon nije bas nesto, pa ne bih znala reciferratilis wrote:Mogla bi se otvorit nova tema "Zasto zene vole jednodimenzionalne muskarce, an example of Kit Harington?". Zanima me sta bi zenski dio populacije naveo kao argument
Ja se palim na bolesno casne, tipa Ned ili Stannis

Kaze se "zrele"pici wrote:
ilitiga starije