Pa sto ne kazes ljudima kad te fino pitaju?salik79 wrote:Al', najjace mi je kada lik koji robuje sistemu koji je ulupao 5 mrd dolara u "demokratizaciju" Ukraine pita ko i koliko placa mene u Bosni da pisem na temi o Iranu.![]()
![]()
![]()
IRAN
- jeza u ledja
#14201 Re: IRAN
- salik79
#14202 Re: IRAN
Sta bi sa "DARPA muahaahahaahahaah"?!jeza u ledja wrote:Pa sto ne kazes ljudima kad te fino pitaju?salik79 wrote:Al', najjace mi je kada lik koji robuje sistemu koji je ulupao 5 mrd dolara u "demokratizaciju" Ukraine pita ko i koliko placa mene u Bosni da pisem na temi o Iranu.![]()
![]()
![]()
Sto ne odgovoris kada sam te fino pitao?
- jeza u ledja
#14203 Re: IRAN
Sta bi? Pa evo i dalje se smijem.salik79 wrote:Sta bi sa "DARPA muahaahahaahahaah"?!jeza u ledja wrote:Pa sto ne kazes ljudima kad te fino pitaju?salik79 wrote:Al', najjace mi je kada lik koji robuje sistemu koji je ulupao 5 mrd dolara u "demokratizaciju" Ukraine pita ko i koliko placa mene u Bosni da pisem na temi o Iranu.![]()
![]()
![]()
![]()
Sto ne odgovoris kada sam te fino pitao?
Sta si me ono pitao ne sjecam se vise? Da li sam uposlenik americke vlade? Jakako.
- salik79
#14204 Re: IRAN
I, gdje je istina?! Koliko si dobar iz ovih fondova?jeza u ledja wrote:DARPA?! Muahahahaasalik79 wrote:Ima li tebe u ovim fondovima?jeza u ledja wrote:Imal ko od ovih vehabija da nas uputi odakle im ovi smrtni neprijatelji dobijaju fondove, il to sve Rusi placaju?![]()
![]()
![]()
![]()
The truth is out there.
- salik79
#14205 Re: IRAN
Mislim, ja razumijem da pored razvozenja hrane moras raditi jos koji posao da bi prezivio...Ono, krediti - folovi, golovi, a valja ostat' i opstat'. 
- jeza u ledja
#14206 Re: IRAN
Sto dolara po postu.salik79 wrote:
I, gdje je istina?! Koliko si dobar iz ovih fondova?
Hajd sad ti meni odgovori na bar jedno pitanje - jesi ti ikad bio u Iranu? Jel ti zao sto ti nikako ne uspjeva prodati se za iskrenog forumasa?
-
Nero Histrion
#14207 Re: IRAN
Idemedosumom wrote:Oni u Saudiji za sebe očigledno kažu da su vehabije (mainstream ulema). Svi koji oponašaju one iz Saudije se smatraju vehabijama.
Pa brat Adnan, pogledaj prvih 20 sekundi klipa pa će ti biti jasnoko je reko da su sije izmislile pojam vehabija?
Jaooooo, sto se brat Adnan isprovaljiva
- salik79
#14209 Re: IRAN
jeza u ledja wrote:Sto dolara po postu.salik79 wrote:
I, gdje je istina?! Koliko si dobar iz ovih fondova?Tebe?
Hajd sad ti meni odgovori na bar jedno pitanje - jesi ti ikad bio u Iranu? Jel ti zao sto ti nikako ne uspjeva prodati se za iskrenog forumasa?
Cisto sumnjam, realno ne vrijedis ni desetine tog iznosa (ovo ti podilazim). Toliko ti, vjerovatno, dobivaju "kvalitetnije" kolege, kvalitetni forumski, twitter i facebook trolovi. Uci od njih, mozda nekada i ne moradnes 15 poslova obavljati da bi zivotario u "land of free".
Za razliku od tebe, nisam placen, tako da nemam potrebe se ikome prodavati.

- Point.
#14210 Re: IRAN
Odrasto covjek a fura se na shije, Iran, ajatole. Boze me sacuvaj. Gleda Iran preko Google Earth, nema muda preseliti tamo.
- salik79
#14211 Re: IRAN
Nismo svi pobjeglice kao ti i tvoji. Neko je morao ostati i ovdje. Ali, zato, imam legitimitet govoriti sta mi je volja.Point. wrote:Odrasto covjek a fura se na shije, Iran, ajatole. Boze me sacuvaj. Gleda Iran preko Google Earth, nema muda preseliti tamo.
- Point.
#14212 Re: IRAN
Nidje veze. Pitam se kako odrasto covjek moze da se fura na tamo neku drzavu za koju je cuo preko humanitarnih kartona, ajatole i te gluposti. Kazem ja treba vas zaposliti, ne bi onda imali vremena danonocno po forumu pisati nonsens. Ili ako nema u BiH, trazio bih posla po voljenom Iranu ako nista. Lako je ljepiti slike Esfahana ovdje.salik79 wrote:Nismo svi pobjeglice kao ti i tvoji. Neko je morao ostati i ovdje. Ali, zato, imam legitimitet govoriti sta mi je volja.Point. wrote:Odrasto covjek a fura se na shije, Iran, ajatole. Boze me sacuvaj. Gleda Iran preko Google Earth, nema muda preseliti tamo.
- salik79
#14213 Re: IRAN
Kako se ti mozes furati i loziti na tamo neku drzavu za koju si cuo i vidio preko Holivudskih filmova i masmedija? I ne, nisu slike Isfahana, nego hotelske sobe.Point. wrote:Nidje veze. Pitam se kako odrasto covjek moze da se fura na tamo neku drzavu za koju je cuo preko humanitarnih kartona, ajatole i te gluposti. Kazem ja treba vas zaposliti, ne bi onda imali vremena danonocno po forumu pisati nonsens. Ili ako nema u BiH, trazio bih posla po voljenom Iranu ako nista. Lako je ljepiti slike Esfahana ovdje.salik79 wrote:Nismo svi pobjeglice kao ti i tvoji. Neko je morao ostati i ovdje. Ali, zato, imam legitimitet govoriti sta mi je volja.Point. wrote:Odrasto covjek a fura se na shije, Iran, ajatole. Boze me sacuvaj. Gleda Iran preko Google Earth, nema muda preseliti tamo.
Slozit cemo se da banke nikome bez dugogodisnjih urednih mjesecnih primanja ne odobravaju limite. A pogotovo ne vece od maksimalnog limita koje banke u BiH daju, a to je 10 000 KM. Eh, vidis, ja imam taj limit veci od tog maksimuma, kojeg mi je banka samoinicijativno dala (nikada, nikakav limit nisam trazio). Koliki je maksimalni dozvoljeni limit koje banke daju u tvojoj drzavi? Koliki je tvoj limit? Jesi li spreman postaviti screenshot toga. Ja jesam, pa da zavrsimo i sa tim nonsensom zvanim "zaposljavanje bosanskih nehljeba/neradnika i sirotinje"!
Bez ovoga svaka daljnja diskusija s tobom je izlisna, jer nastupas kao klasicni, oholi, dijasporac.
- jeza u ledja
#14214 Re: IRAN
limit od deset hiljada kerma
na sta limit?
like a boss
sta , nisi mogao odgovoriti na jednostavno pitanje jesi li bi ikad u iranu?
jel ovo slici koju si postavio treba da vjerujem? de reci samo ti, rijecima? 
Last edited by jeza u ledja on 13/01/2018 08:53, edited 1 time in total.
- salik79
#14215 Re: IRAN
Mjesecno prekoracenje koje mozes napraviti na racunu. Otici u minus, sto bi nas narod rekao. Zaduziti se kod banke, bez podizanja kredita. Ah, da - to tebi i ne moze biti poznato.jeza u ledja wrote:limit od deset hiljada kerma![]()
na sta limit?
like a boss
![]()
Sta ti znaci kada ti kazem da jesam? Ah, pa da, tebi slike nista ne znace, pa sinoc si ismijao DARP.
- jeza u ledja
#14216 Re: IRAN
like a boss, muahahhahaa

lik se fura na kapitalizam da bi dokazao svoj antikapitalizam.
gdje pronalazis inspiraciju za ovakve gluposti dijete drago?
lik se fura na kapitalizam da bi dokazao svoj antikapitalizam.
gdje pronalazis inspiraciju za ovakve gluposti dijete drago?
- jeza u ledja
#14218 Re: IRAN
pricaj nam jos malo o tome, nemoj se stiditi 
- Point.
#14220 Re: IRAN
Vidi mu djecije pricesalik79 wrote:
Kako se ti mozes furati i loziti na tamo neku drzavu za koju si cuo i vidio preko Holivudskih filmova i masmedija? I ne, nisu slike Isfahana, nego hotelske sobe.
Slozit cemo se da banke nikome bez dugogodisnjih urednih mjesecnih primanja ne odobravaju limite. A pogotovo ne vece od maksimalnog limita koje banke u BiH daju, a to je 10 000 KM. Eh, vidis, ja imam taj limit veci od tog maksimuma, kojeg mi je banka samoinicijativno dala (nikada, nikakav limit nisam trazio). Koliki je maksimalni dozvoljeni limit koje banke daju u tvojoj drzavi? Koliki je tvoj limit? Jesi li spreman postaviti screenshot toga. Ja jesam, pa da zavrsimo i sa tim nonsensom zvanim "zaposljavanje bosanskih nehljeba/neradnika i sirotinje"!
Bez ovoga svaka daljnja diskusija s tobom je izlisna, jer nastupas kao klasicni, oholi, dijasporac.
Sluzi se kapitalistickim fazonima, a antikapitalista u dusi. Malo licemjerno, ili sta velis?
Nastupas kao klasicni znam-sve-nehljeb. Nije dalje od Slavonskog Broda dokucio al zato zna sve, od globalne velike politike, do toga sta lokalni pekar u predgradju Teherana misli. Treba li napomenuti da Iran samo na google image gleda. I naravno, klasicna ljubomora prema dijaspori mora biti tu.
- salik79
#14221 Re: IRAN
Point. wrote:Vidi mu djecije pricesalik79 wrote:
Kako se ti mozes furati i loziti na tamo neku drzavu za koju si cuo i vidio preko Holivudskih filmova i masmedija? I ne, nisu slike Isfahana, nego hotelske sobe.
Sluzi se kapitalistickim fazonima, a antikapitalista u dusi. Malo licemjerno, ili sta velis?
Nastupas kao klasicni znam-sve-nehljeb. Nije dalje od Slavonskog Broda dokucio al zato zna sve, od globalne velike politike, do toga sta lokalni pekar u predgradju Teherana misli. I naravno, klasicna ljubomora prema dijaspori mora biti tu.
Rekoh ti, dok se ne ocitujes po ovom sto sam gore naveo, svaka daljnja rasprava s tobom nema nikakvog smisla. Tamam ti i tri jeza priskakala u pomoc.
- Point.
#14222 Re: IRAN
To ti hoces da mjeris ciji je veci?salik79 wrote:Point. wrote:Vidi mu djecije pricesalik79 wrote:
Nastupas kao klasicni znam-sve-nehljeb. Nije dalje od Slavonskog Broda dokucio al zato zna sve, od globalne velike politike, do toga sta lokalni pekar u predgradju Teherana misli. I naravno, klasicna ljubomora prema dijaspori mora biti tu.
Rekoh ti, dok se ne ocitujes po ovom sto sam gore naveo, svaka daljnja rasprava s tobom nema nikakvog smisla. Tamam ti i tri jeza priskakala u pomoc.![]()
O limitu zaduzivanja? Mogo bi ti puknuti skrin sa stanjem na racunu i mjesecnoj plati al bojim se navuces jos vece komplekse.
Idi bolan na biro, naces neko zaposlenje, neces ga na ovoj temi naci sigurno.
- salik79
#14223 Re: IRAN
Slobodno ti pukni. Puknut cu i ja, pa da zavrsimo s ovom supljom.Point. wrote: To ti hoces da mjeris ciji je veci?![]()
O limitu zaduzivanja? Mogo bi ti puknuti skrin sa stanjem na racunu i mjesecnoj plati al bojim se navuces jos vece komplekse.
Idi bolan na biro, naces neko zaposlenje, neces ga na ovoj temi naci sigurno.
- salik79
#14225 Re: IRAN
insomnia78 wrote:Ja dunjalucara braco draga
Nije, fakat vise nervira s ovom istom spikom svo vrijeme. Razgulio vani, nesto radi i sada s visoka gleda svakoga ko je ovdje ostao. Zato i velim - bujrum, da vidimo cija majka je triput danas ustala.