Kataklinger wrote:Gdje onda pojest kolač u pravom smislu te riječi? Nek je 5,6,7 KM nije bitno, samo da je kako treba...
Metropolis- nutella kolac, jeste 4,90KM ali vrijedi svake marke
Dobri su kolaci i u Vatri, Tortama i To...
Kataklinger wrote:Gdje onda pojest kolač u pravom smislu te riječi? Nek je 5,6,7 KM nije bitno, samo da je kako treba...
ja mislim da on vise nije u BiHbaby24 wrote:gdje radi frizer Hasan? on je ranije radio kod Narodnog pozorista? čula sam da je za pramenove odličan. molim vas za bilo koju informaciju.... adresu, telefon ili pak preporuku za nekog drugog (provjerenog)
Na piku?bombašica wrote:Gdje kupiti pribor za lakiranje noktiju...prije svega mislim na kistiće za šaranje po noktima?![]()
medaaa wrote:sendi, dobrinjaKataklinger wrote:Gdje onda pojest kolač u pravom smislu te riječi? Nek je 5,6,7 KM nije bitno, samo da je kako treba...
De smanjite malo doživljaj galantnosti. Ili nabavite ličnog kuhara.Nisrin wrote:Metropolis- nutella kolac, jeste 4,90KM ali vrijedi svake markeKataklinger wrote:Gdje onda pojest kolač u pravom smislu te riječi? Nek je 5,6,7 KM nije bitno, samo da je kako treba...To mi je najukusniji kolac u Sarajevu, srednja nutella orta je 35 KM...
Dobri su kolaci i u Vatri, Tortama i To...
walk_M-A-N wrote: De smanjite malo doživljaj galantnosti. Ili nabavite ličnog kuhara.
U Vatri su kolači stvarno dobri, ali cijena je 'kolač sa pogledom'. U Torte su meni bezvezni, a cijena je 'kolač za rastrošne'. Svako sebi bira kako će trošiti pare. Ali nekome nije drago platiti 4,90 kako bi vlasnik sinu kupio najnovije auto kojim će on nekoga udariti.
A što se tiče kolača, jedini kolač koji ima opravdanje biti skuplji je onaj koji se priprema na licu mjesta. S tim da je razlika između tih mondenskih mjesta i nekog običnog dupla.
Ne valjaj gluposti...Moj novac, moja stvar koliko ću šta platit. Skupo može biti i fuš a i dobro, ali dobro će rijetko biti jeftino. Spreman sam platit više, ali da znam šta sam platio, tj da dobijem ovo dobro, odnosno najbolje što mogu i šta je tu problem? Hajmo sad svi srezat troškove da ne bi punili džepove nekim tamo babinim sinovima? Neki ulažu u biznis i drže kvalitet na nivou a neki ne, a svi bi da im je kapital bogovski. E pa neki zaslužuju a neki ne. Punit džep tim prvim ne žalim nit ću ikad. Tvoj problem što bi ti i jare i pare, a da ne pr'ne novčanik, i uz to da te ne grize savjest da si nekom tamo profiteru pomogo' da kupi ///M F82walk_M-A-N wrote: De smanjite malo doživljaj galantnosti. Ili nabavite ličnog kuhara. Ali nekome nije drago platiti 4,90 kako bi vlasnik sinu kupio najnovije auto kojim će on nekoga udariti.
Meri777 wrote:Gdje kupiti ženske Adidas superstar patike (broj 39, bijele sa crnim linijama ili samo bijele) ? Gdje god pogledam samo muške imaju (veliki brojevi).
jesi pogledala ne djecijem odjelu?Meri777 wrote:Gdje kupiti ženske Adidas superstar patike (broj 39, bijele sa crnim linijama ili samo bijele) ? Gdje god pogledam samo muške imaju (veliki brojevi).
Ne zezaj.musicman80 wrote:Meri777 wrote:Gdje kupiti ženske Adidas superstar patike (broj 39, bijele sa crnim linijama ili samo bijele) ? Gdje god pogledam samo muške imaju (veliki brojevi).
Auuuu,dusa mala, mala nona
Manja na Čvili, izmedju TC Otoka i malezijskog mostaKataklinger wrote:Gdje onda pojest kolač u pravom smislu te riječi? Nek je 5,6,7 KM nije bitno, samo da je kako treba...
To mi je blizu, mozda I probam. Nadam se samo da nije sve sami margarin kao u vecini kupovnih kolaca.JanuaryJones wrote:Manja na Čvili, izmedju TC Otoka i malezijskog mostaKataklinger wrote:Gdje onda pojest kolač u pravom smislu te riječi? Nek je 5,6,7 KM nije bitno, samo da je kako treba...
Meni su njihovi kolači fini, ukusni i svježi. U sklopu je i pekaramusicman80 wrote:To mi je blizu, mozda I probam. Nadam se samo da nije sve sami margarin kao u vecini kupovnih kolaca.JanuaryJones wrote:Manja na Čvili, izmedju TC Otoka i malezijskog mostaKataklinger wrote:Gdje onda pojest kolač u pravom smislu te riječi? Nek je 5,6,7 KM nije bitno, samo da je kako treba...
Manja na Čvili, izmedju TC Otoka i malezijskog mosta
To mi je blizu, mozda I probam. Nadam se samo da nije sve sami margarin kao u vecini kupovnih kolaca.
Nisam jeo kolace, ali cokoladni mus im je predobar!Meni su njihovi kolači fini, ukusni i svježi. U sklopu je i pekara