Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
pozdrav dali neko zna koja tv kuća ima ove sezone tv prava za špansku ligu,čini mise da arena sport neće prenositi,barem ne večeras Barcelona -Sosiedad.Gdje gledati taj meč?
CATALONAC wrote:pozdrav dali neko zna koja tv kuća ima ove sezone tv prava za špansku ligu,čini mise da arena sport neće prenositi,barem ne večeras Barcelona -Sosiedad.Gdje gledati taj meč?
Mozes na netu,mada ne preporucujem ti,Barcelona ne igra zanimljiv fudbal za gledanje
CATALONAC wrote:pozdrav dali neko zna koja tv kuća ima ove sezone tv prava za špansku ligu,čini mise da arena sport neće prenositi,barem ne večeras Barcelona -Sosiedad.Gdje gledati taj meč?
Mozes na netu,mada ne preporucujem ti,Barcelona ne igra zanimljiv fudbal za gledanje
ma znam, za net ali mi se to ne sviđa kao na tv-u,a ja uživm u igri barcelone igraju najbolji fudbal u zadnjih 6-7 godina
NA sportKlub+ imash takodje Primeru, samo shto je vecheras Bibao-Betis prenos.
Moguce da ce u buducnosti Barcelonine utakmice prenositi i na ovom kanalu, u zavisnosti od programske sheme.
Otidji na njihov site, i pogledaj preged programa, da ti lakshe bude pratiti ako te vec zanimaju prenosi.
burek_in_space wrote:NA sportKlub+ imash takodje Primeru, samo shto je vecheras Bibao-Betis prenos.
Moguce da ce u buducnosti Barcelonine utakmice prenositi i na ovom kanalu, u zavisnosti od programske sheme.
Otidji na njihov site, i pogledaj preged programa, da ti lakshe bude pratiti ako te vec zanimaju prenosi.
mashallah, mashallah
btw, koristim ovu priliku da cestitam Bajram raji koja slavi i da o'sujem familiju areni sport koju sam uvela zbog primere, kad ono PRC! AAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!