Da su drzave ........moglo bi.thekupus wrote:u kojoj drzavi bi to mogao uraditi?lijepa u dusi wrote:Da je drzava ko sto nije, pa sva ova govna iz grupe pohapsit
Sovjetskoj Rusiji?
Sjevernoj Koreji?
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
-
Innovation
#14201 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- supercali
#14202 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Gtupa se moze komotno zvati drogalji i kujezdruzdjo wrote:A sta si ocekivao? Klijentelu iz doma pisaca koji ce na mitingu citati Shakespeare-a preko megafona.racionalista wrote:Kakav je ovo polusvijet u ovoj grupi "Istina za Đ." ??? Šta je ovo majko draga
-
klixo
#14203 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ko je Hare Ra ?
Na profilu kod majke sve goli narkomani , sto je najgore i ona na necemu ili je bila...Cista sigurno nije.
Hajmo zitelji Zenice , pravite kontra proteste
Na profilu kod majke sve goli narkomani , sto je najgore i ona na necemu ili je bila...Cista sigurno nije.
Hajmo zitelji Zenice , pravite kontra proteste
- dulekrele
#14204 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Locirati i prebaciti nael_bake007 wrote:
"Đorđe Lazarevski imao je podebeo policijski dosje kao i njegov brat Aleksandar Lazarevski. Privođeni su zbog pljački, tuča, ali i napada nožem.
U oktobru 2015. godine bili su glavni akteri pucnjave koja se dogodila u sarajevkoj ulici Avde Sumbula kada je ranjen slučani prolaznik na putu u obližnju džamiju. Starac je stradao kada su braća Lazarevski pokušala da se obračunaju sa I.A. i M.M. koji su bili u BMW-u na koji su pucali iz automatskog oružja.
Đorđe Lazarevski je 2012. godine privođen zbog učestvovanja u napadu na turske državljane. Godinu kasnije je privođen zbog razbojništava u akciji "Maska" koju je tada provela sarajevska policija."

- triconja
#14205 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Moze li se dati pametniji prijedlog? Ili mozda da nije kasno?Naslovnica wrote: Ovaj ološ i otpad se sa ulica jedino može eliminisati na taj način.
Svjedoci smo svakodnevnog terorisanja građana Sarajeva od strane ovih kriminalaca, od kojih je 99% onih koji su od ranije poznati policiji, koji su višestruki povratnici, koji nemaju trunke ljudskog u sebi. Narkomanska stoka koja bi rođenu majku opljačkala za 10KM.
Nedavno su nani ispred Konzuma u B-Fazi istrgli iz ušiju naušnice, nana sva krvava plače, čeka se hitna. Moja mati živi tu, žena odavno ne nosi ni naušnice niti bilo kakav nakit zbog ovih žutalja. Njihovi potomci u osnovnoj školi siju strah i trepet među djecom, djeca i nastavni kadar doživljavaju traume, a ništa im ne mogu. Sve ti ovo govorim iz prve ruke, i iz ličnog iskustva.
Pa dokle više?! Imaš li ti neko rješenje osim metka u čelo za ovakve debile?
Imaju djela više nego Andrić, i opet su na slobodi. Sve nekakve nagodbe, prolongiranja...I ako se desi da odu u zatvor, to su mahom zatvori poluotvorenog tipa, vikendom su vani, godišnji odmori, smijurija, nikakva kazna.
Da mi je rod rođeni, ne žalim ga ni sekunde, takvima bih ja složio metak između rogova bez imalo žaljenja. To su debili koji ne zaslužuju da žive. Grad bi bio mnogo ljepše i sigurnije mjesto za život da ih nema.
Što se mene tiče, puna podrška policiji, samo tako nastavite, pošten svijet je uz vas!
Radni kamp, jedno 10 godina za sitnice, za krupnije stvari i po 40.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#14206 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
vise prijatelja imas uz drogu
nego knjigu
nego knjigu
- O'zone
- Globalni moderator
#14207 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ko još čita knjigeBlack swan wrote:vise prijatelja imas uz drogu
nego knjigu
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#14208 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
gdje mi imamo taj radni kamp?triconja wrote: Moze li se dati pametniji prijedlog? Ili mozda da nije kasno?
do 1998.g., p.j. miljacka je upola jeftinije od drugih firmi radila iskope,polaganje kablova,ciscenja i slicne fizikanerske poslove za vecinu firmi(elektrodistribuciju,vodovod i sl.) imali svoj autobus tam-ov i isao jedan ili dvojica strazara ,zavisi koliko je bilo murijasa...sad imaju samo teretanu i sobicu za happy hour...jer kopanje je za piĆke ,a nas nema niĐe(novopecenih gazda nekih smecarskih firmi)...pametnom je i isaret dosta...
-
Naslovnica
#14209 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ako se njih strpa u radni kamp, šta će raditi pošten narod koji ionako nema posla?!triconja wrote:Moze li se dati pametniji prijedlog? Ili mozda da nije kasno?Naslovnica wrote: Ovaj ološ i otpad se sa ulica jedino može eliminisati na taj način.
Svjedoci smo svakodnevnog terorisanja građana Sarajeva od strane ovih kriminalaca, od kojih je 99% onih koji su od ranije poznati policiji, koji su višestruki povratnici, koji nemaju trunke ljudskog u sebi. Narkomanska stoka koja bi rođenu majku opljačkala za 10KM.
Nedavno su nani ispred Konzuma u B-Fazi istrgli iz ušiju naušnice, nana sva krvava plače, čeka se hitna. Moja mati živi tu, žena odavno ne nosi ni naušnice niti bilo kakav nakit zbog ovih žutalja. Njihovi potomci u osnovnoj školi siju strah i trepet među djecom, djeca i nastavni kadar doživljavaju traume, a ništa im ne mogu. Sve ti ovo govorim iz prve ruke, i iz ličnog iskustva.
Pa dokle više?! Imaš li ti neko rješenje osim metka u čelo za ovakve debile?
Imaju djela više nego Andrić, i opet su na slobodi. Sve nekakve nagodbe, prolongiranja...I ako se desi da odu u zatvor, to su mahom zatvori poluotvorenog tipa, vikendom su vani, godišnji odmori, smijurija, nikakva kazna.
Da mi je rod rođeni, ne žalim ga ni sekunde, takvima bih ja složio metak između rogova bez imalo žaljenja. To su debili koji ne zaslužuju da žive. Grad bi bio mnogo ljepše i sigurnije mjesto za život da ih nema.
Što se mene tiče, puna podrška policiji, samo tako nastavite, pošten svijet je uz vas!
Samo malj i među rogove.
HA JA!
- karanana
#14210 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Sta ova neka prica o napadu arapa?
Nesto joj je prica takva da joj ne vjerujem.
Nesto joj je prica takva da joj ne vjerujem.
- pirpa
#14211 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Željna mala pažnje 
- O'zone
- Globalni moderator
#14212 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
"MOJIH PET MINUTA SLAVE by Adela Mahmutović"
Arapu draže vidjet ove naše gole piiiiiiiiiii nego se vode napiti, al jok njoj su se nagovorili a ona ih riječ nije razumila osim Allah ipak 100% je sigurna da je zbog majce
Možel azil u nekoj od Europskih zemalja majstore?!
Arapu draže vidjet ove naše gole piiiiiiiiiii nego se vode napiti, al jok njoj su se nagovorili a ona ih riječ nije razumila osim Allah ipak 100% je sigurna da je zbog majce
- muhafuca
#14213 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ako je to ova - nije ni njeno maslo za RamazanaO'zone wrote:"MOJIH PET MINUTA SLAVE by Adela Mahmutović"
Arapu draže vidjet ove naše gole piiiiiiiiiii nego se vode napiti, al jok njoj su se nagovorili a ona ih riječ nije razumila osim Allah ipak 100% je sigurna da je zbog majce![]()
![]()
![]()
ove instagram i fejsbuk bule su mi najjace
Code: Select all
https://www.facebook.com/adela.mahmutovic.376I opleti po Arapima
Hajd neka svega u basci Bozijoj
- karanana
#14214 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ma ove vakve marame, nisu one bula marame. To je vise neki stil i furka. Kakva ona i bula.
-
baja
#14215 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
htjeli da im jogurt dofati, ona umislila da njoj vaze 
- orinoco
#14216 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
"Gdje mačke nema, miševi kolo vode". Nisu miševi krivi što mačke neće da ih love. Preneseno u druge riječi: država je odredila ko koga smije ili ne smije premlaćivati, država je odredila pravila ponašanha i sankcije za prekršioce. Policija nije dobila pravo da premlaćuje druge ljude, pa makar takva praksa bila u cijelom svijetu, a ne samo u toj "Americi" u kojoj policija čak skoro pa redovno upucava ljude.bitanga_sa_otesa wrote:neka je ,i treba bit,marva drugo i ne razumije...u americi je svaki dan tako .takva i treba da bude policija,vise bi reda bilo po gradu i manje kurcenja ovih kvazi mangupa i satro mafijasa....orinoco wrote:
Šta ako je bilo "mlaćenje" sa smrtnim posljedicama?
Ako je Lazarevski već bio problematičan, ako je bio devijantan i krcat prekršajima, zašto je bio "na ulici" zašto je bio u prilikama da sve svoje prekršaje ponavlja i dopunjuje novim?
- uglavnomja
#14217 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
drugi profil wrote:Ja se uzdrzavam od komentara jer ima zivu majku i ne bih da joj ijednom rijeci nanosim bol iako je ona najvise kriva za njihove sudbine.
Sav cestit svijet koji se krpi od svog rada i placa poreze, spreman je da policiji da odrijesene ruke. Bolje i to nego da ja nosam utoku radi vlastite zastite, jer cu jednom morati pucati, a onda upadam u sistem u kojem sam donji jer nemam pare da kitim, nemam leđa da me neko stiti, nemam stranku iza sebe, nemam zajebanog jarana itd...
A sve me to snadje zato sto sam npr. htio zastititi svoju imovinu, zdravlje ili zivot, svoj ili svojih, jer sud povratnike u KD ne zadrzava u izolaciji kao u normalnim zemljama.
Dakle ili ce policija rjesavati majmune na ovaj nacin, ili ce doci dan kad ce gradjani biti prinudjeni da se ponasaju kao da je ovo Texas ili Arizona iz sredine 19 vijeka.
zena je htjela da skoci s krova zbog njih dvojice prije 10-ak godina ... policija, vatrogsci, komsiluk ... ona na krovu vristi ...komplet ugodjaj ...
mrsko mi sad traziti, ima na pocetku price o andjelu
edit: u poredjenju sa starijim - djole ispadne andjeo
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#14218 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
sto to mene pitas? nisam ja vlast...orinoco wrote: zašto je bio "na ulici" zašto je bio u prilikama da sve svoje prekršaje ponavlja i dopunjuje novim?
po meni samo batina i bojeva municija moze opametit stoku.i ameri racun za metak trebaju slat familiji debila kojeg su roknuli.
-
walk_M-A-N
#14219 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/56 ... obila.html
- za vazda neutralisane, pokoji kriminalac stradao u obračunu sa policijom, oštećeni vlasnici mogu podići tužbe za odštetu tako da lopovi idu u zatvor da rade a njihove porodice ostaju bez prebijene
Ili
- uhapšene dok ih Sud ne pusti, napravi nagodbu, nekome uslovnu jer su porodični i slično, kako bi se za godinu pregrupisali i nastavili sa istim pljačkama, jer od njegovih pljački žive i sudije i advokati i osiguranja i razni.
I ja sam naravno za „prvo pucaj na lopova pa poslije pitaj“. Bolji je bio Divlji zapad od ovog što sad imamo po „evropskim standardima“.
Ima tema koliko košta zatvorenik koji ništa ne radi.
Šta znači „razbijene“:Tužiteljstvo BiH, Državna agencija za istrage i zaštitu-SIPA i Granična policija BiH, uspjeli su otkriti, procesuirati i razbiti 4 organizirane kriminalne skupine, koje su se duži vremenski period otuđili više od 100 skupocjenih motornih vozila. Prema operativnim podacima i dokazima, osumnjičeni su odgovorni za najveći broj krađa skupocjenih motornih vozila na području Kantona Sarajevo, Tuzlanskog kantona, HNK i ZHK, saopšteno je iz Tužiteljstva BiH.
- za vazda neutralisane, pokoji kriminalac stradao u obračunu sa policijom, oštećeni vlasnici mogu podići tužbe za odštetu tako da lopovi idu u zatvor da rade a njihove porodice ostaju bez prebijene
Ili
- uhapšene dok ih Sud ne pusti, napravi nagodbu, nekome uslovnu jer su porodični i slično, kako bi se za godinu pregrupisali i nastavili sa istim pljačkama, jer od njegovih pljački žive i sudije i advokati i osiguranja i razni.
I ja sam naravno za „prvo pucaj na lopova pa poslije pitaj“. Bolji je bio Divlji zapad od ovog što sad imamo po „evropskim standardima“.
Ima tema koliko košta zatvorenik koji ništa ne radi.
- pirpa
-
samo pozitiva
#14221 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
de nesto uradi za one koji nemaju fb profil 
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
- O'zone
- Globalni moderator
- pirpa
#14224 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
kamo srece da je jedini...
Vladimir Lalović, uposlenik Ministarstva prometa i komunikacija BiH, koji se našao na optuženičkoj klupi Općinskog suda u Sarajevu pošto je otkriven kako kupuje heroin od sarajevskih dilera
https://www.faktor.ba/vijest/sta-drzavn ... tvo-256858
Vladimir Lalović, uposlenik Ministarstva prometa i komunikacija BiH, koji se našao na optuženičkoj klupi Općinskog suda u Sarajevu pošto je otkriven kako kupuje heroin od sarajevskih dilera
https://www.faktor.ba/vijest/sta-drzavn ... tvo-256858
-
Vega_Brothers
#14225 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
O slučaju policijske brutalnosti koji je uzburkao javnost
Majka preminulog Đorđa Lazarevskog: Moje dijete su ubili policajci. Ne branim ga, ali i meni da su to uradili sva vozila bi im demolirala
Đorđe Lazarevski je preminuo krajem juna nakon što su ga priveli službenici PS Crkvice. Ovaj slučaj je izazvao veliku pažnju javnosti u BiH. Kako su brojni mediji prenijeli nakon tragičnog događaja, Lazarevski je preminuo zbog šoka koji je doživio u policijskoj marici.
Porodica i prijatelji preminulog Đorđa optužuju policajce za njegovu smrt. Shrvana bolom zbog gubitka sina, majka Đorđa Lazarevskog, Sandra Lazarevski, za Source je izjavila kako su prisutni gledali smrt njenog djeteta.
"Nisu mi dali da potpišem obdukciju, ni da ga vidim prije obdukcije. Nisu nikakvo odobrenje od mene tražili. Možda zbog vjerskih razloga nisam željela da se ta obdukcija uradi. U nalazu piše da je uzrok smrti nepoznat, a potom da je smrt nastupila predoziranjem. Mnogi doktori kojima sam pokazivala te nalaze ne mogu da vjeruju šta je u njima napisano. Po samom tijelu se mogu vidjeti da je dijete izudarano" riječi su Sandre Lazarevski.
Sandra kaže je Đorđe ubijen. Postavlja se pitanje zbog čega se Đorđe zapravo popeo na kola Hitne pomoći.
"Tri Zeničanina su ga napala kada je krenuo u toalet, prije toga su ga vrijeđali govorivši mu da je Srbin iz Sarajeva, zbog čega je i došlo do sukoba. Kada ih je razdvojila, policaja je Đoleta šutala nogama, tom prilikom mu je pozlilo, ali policajci nisu dali Hitnoj pomoći da mu pomogne. Đorđe je molio za pomoć i govorio da su njega napali. Tek kasnije su pustili i dobio je kisik. Jedan od svjedoka je rekao kako je čuo da medicinari govore 'ovo dijete samo što nije umrlo. Momci sa kojima se sukobio nestali su sa lica mjesta. Nakon što je došao sebi popeo se na vozilo Hitne pomoći zbog ljutnje, jer mu prije toga nisu htjeli pomoći. Ne branim ga što je moje dijete, ali meni da su to uradili i ja bi im sva vozila demolirala", govori Sandra Lazarevski.
Sandra Lazarevski smatra kako bi telefon njenog sina do kojeg još nije uspjela doći, mnogo toga pokazao, jer na drugom snimku se vidi, da je Đorđe sve snimao dok su ga policajci nagovarali da siđe sa kola Hitne pomoći, tvrdi Sandra Lazarevski.
http://source.ba/clanak/Admir/443454/Ma ... demolirala