Moji su koliko ona psiho baba ili Perika. Nimalo. Nemam posuđeni identitet.Fudo387 wrote:Ovo zapisi, pa kad otmemo Sibir onim tvojim dosadnjakovicima da ti mogu napisati,
Ha ha ha!
Sad na tvoju tvrdnju:

Moji su koliko ona psiho baba ili Perika. Nimalo. Nemam posuđeni identitet.Fudo387 wrote:Ovo zapisi, pa kad otmemo Sibir onim tvojim dosadnjakovicima da ti mogu napisati,
Ha ha ha!

ViCes kad jednog dana ustanes a ovdje tema,Challenger_ wrote:Moji su koliko ona psiho baba ili Perika. Nimalo. Nemam posuđeni identitet.Fudo387 wrote:Ovo zapisi, pa kad otmemo Sibir onim tvojim dosadnjakovicima da ti mogu napisati,
Ha ha ha!
Sad na tvoju tvrdnju:
Challenger_ wrote:........
Priča počinje, ima više od 70 kuka, na Jalti, gdje su dogovorena određena pravila i gdje su oformljene dvije velike škole i jedno obdanište. Obdanište će se sa vremenom nazvati obdanište nestvrstanih, neopredjeljenih Hare Krišna zemalja. Znalo se ko su glavne baje u školama a znalo se i ko je glavni baja u obdaništu. Pa se tako igralo decenijama sa povremenim upadima tu i tamo, bilo je kriza i napetosti ali su se držali dogovorenih pravila. Onda se pročulo da je jedan od glavnih baja kolabirao. Delegacije su otišle i uvjerile se da je baja više mrtav nego živ, na aparatima. Nastaje delirijum, pa haos, a prvi ceh plaćaju likovi iz obdaništa dok drugi baja postaje prvi i jedini, misli da je to to i upada duboko u interesnu sferu bandak-baje, ignorišući sva pravila sa Jalte. Međutim, ispod radara mu je prošlo da se baja probudio iz kome i da vježba u teretani.
............
Fudo387 wrote:Ljudi ti se smiju, moj Mufide.
Ja te vise nemam srca zajebavat.
Oprosti, putina ti.
I ne laj
How Washington Destroyed Yemen
Years of damage done to Sana'a under the policies of the Obama administration have forced the Trump team to focus on damage-control duties.
Challenger_ wrote:...Ostalo znamo. Danas, USA su podjeljene na one koje bi da nastave kurs dok je prvi baja bio u bandaku a drugi bi da koriguju kurs i prilagode ga činjenici da se onaj skinuo sa aparata, te da je tu i treći baja, mandarin, koji bi da na duge staze preuzme globalnu igru. U međuvremenu, u avionu zapadnog baje, uključen je autopilot i osim malog broja ljudi niko ne zna koji je kurs...
Iza nas Jalta, iza nas kolaps baje, ispred nas potpuna nepoznanica...