Demokratska fronta Željko Komšić

Post Reply
weredsf

#14201 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by weredsf »

Prpa.ba

#14202 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Prpa.ba »

Ako DF i SBiH udju u tal imace ojacanu poziciju u neminovnim pregovorima sa SDA odmah nakon izbora.

DF-SBB-SBiH je naucna fantastika, ako se budu talili sa SDA nema potrebe za SBB-om a ako budu isli sa SDP fali im jos par stranaka tipa ZZP, NS i BPS da bi osigurali istu vlast po svim nivoima. I to sve bez H stranaka. :run:
JedanMova

#14203 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JedanMova »

weredsf wrote:Ekskluzivno otkrivamo ko i s kojim ciljem stoji iza DF izborne kampanje
A ko ste to vi?
ili je samo na vidjelo izasao neki poremecaj licnosti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

De bolan, uozbilji se malo... nije ti 12 godina :!:
iPod

#14204 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by iPod »

Sudeći po broju postova izgleda da je DF kao trn u oku mnogima, do prije mjesec dana bih rekao da nemaju nikakvih šansi, ali Boga mi kako stvari stoje DF dobro kotira. Mnogo stranačkih klonova na ovoj temi, posebno onih odanih SDP-u po analogiji je samo dokaz da se SDP itekako prepao izbornog rezultata DF, tačnije svojih glasova koji će otići DF-u.
shibonja

#14205 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by shibonja »

Nabavi sam crnu plasticnu vrecu i skupljam priloge za Baketa,primamo,mindjuse,lancice,sorvane,devize,..jednu vrecu xa mog Bakira 8-)
Marko Zarko

#14206 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Marko Zarko »

DF dobar kod frizera i taksista, a to znači pobjedu :D
oakville

#14207 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by oakville »

Prpa.ba wrote:Ako DF i SBiH udju u tal imace ojacanu poziciju u neminovnim pregovorima sa SDA odmah nakon izbora.

DF-SBB-SBiH je naucna fantastika, ako se budu talili sa SDA nema potrebe za SBB-om a ako budu isli sa SDP fali im jos par stranaka tipa ZZP, NS i BPS da bi osigurali istu vlast po svim nivoima. I to sve bez H stranaka. :run:
"ODLUČNO U KOALICIJU - KOALICIJSKI CUNAMI - U KOALICIJI JE SNAGA - KOALICIJA ZA ČOVJEKA - 100% KOALICIJA" :D
Umalo da zaboravim "NEMAMO SLOGANE - IMAMO KOALICIJU" :D
JedanMova

#14208 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JedanMova »

weredsf wrote:Ekskluzivno otkrivamo ko i s kojim ciljem stoji iza DF izborne kampanje
Ahaaaaaaaaa...
Pa sto nisi odmah rekao da VI otkrivate ;-)

Image
Marko Zarko

#14209 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Marko Zarko »

JedanMova wrote:
Ahaaaaaaaaa...
Pa sto nisi odmah rekao da VI otkrivate ;-)

Image

Bosanci i Hercegovci stoje iza DF izborne kampanje, jarane...
ultima_palabra

#14210 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by ultima_palabra »

Ja, i? Reuf je nedostižna intelektualna i moralna veličina za SDA konobare i piljare.
weredsf

#14211 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by weredsf »

ultima_palabra wrote:Ja, i? Reuf je nedostižna intelektualna i moralna veličina za SDA konobare i piljare.

Bio je gost na tv1 sa Ivanom Maric, cura ga je demontirala..
http://www.tv1.ba/produkcija/formati/te ... -2014.html
Banksy

#14212 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Banksy »

weredsf wrote:
ultima_palabra wrote:Ja, i? Reuf je nedostižna intelektualna i moralna veličina za SDA konobare i piljare.

Kod Hadžifejzovića je bio odličan. Jedan od rijetkih domaćih čije intervjue vrijedi pročitati.
Tačno, za ovu našu buraniju, nedostižan.

edit: a šta je problem ko stoji iza koga, valjda im je plus ako neko inteligentan stoji iza, ne razumijem?
weredsf

#14213 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by weredsf »

Banksy wrote:
weredsf wrote:

Kod Hadžifejzovića je bio odličan. Jedan od rijetkih domaćih čije intervjue vrijedi pročitati.
Tačno, za ovu našu buraniju, nedostižan.

edit: a šta je problem ko stoji iza koga, valjda im je plus ako neko inteligentan stoji iza, ne razumijem?
Naravno, jos jedan lik koji je stvarao SDP kakav danas imamo i njihovu politiku, pretpostavka je da je i on kao i vecina vas dozivio neku vrstu politicke katarze pa sada radi i podrzava DF, posebno kada "neovisno" uradi neku anketu za DF ali pogledajte kako se Ivana obracunala sa njim.
Banksy

#14214 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Banksy »

Ne gledam ''obračune'', posebno naručene, voditeljske, a ne gledam ni TV1.
JedanMova

#14215 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JedanMova »

weredsf wrote:

Ne znam u cemu se tacno ogleda to demontiranje, ali u svakom slucaju je vrijedno spomenuti kako je doticnoj profesor Grebo skolski spustio za SDP, pa onda i njen ispad za Radoncica - "vjerovatno je neduzan covjek" ;)

Al eto, bitno je da ona misli kako se ne treba dozvoliti da se npr. Amerika mijesa u unutrasnje stvari u BiH, ali kad god zagusti mi gledamo prema toj istoj Americi da nam pomogne... I sta ono rece... "otkud njima pravo da izgublje strpljenje" (misli se na Ameriku i sl.). "Oni trebaju cekati da gradjani BiH izaberu prave politicare..."...

Ma ja, nek sacekaju pa ko prezivi - pricat ce...
Last edited by JedanMova on 03/10/2014 09:50, edited 1 time in total.
weredsf

#14216 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by weredsf »

Banksy wrote:Ne gledam ''obračune'', posebno naručene, voditeljske, a ne gledam ni TV1.
Pa sta mislis da je kod Senada na Face tv...platis termin i pricas sta hoces, ti si time odusevljena :roll:
Ovo o cemu ja pricam je debata, nema tu nista naruceno i Ivana nije voditeljka nego gost kao i on...
It_is_a_Leclerc

#14217 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by It_is_a_Leclerc »

weredsf wrote:

Baš lijepo da branite Ivanu Marić iz SDP-a. Još jedan NVO uhljeb koji je platu primao u Konrad Adanauer fondaciji, da bi kasnije postao član SDP-a pred izbore 2010.

Znači, ipak koalicija SDA - SDP poslije izbora.
weredsf

#14218 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by weredsf »

It_is_a_Leclerc wrote:
weredsf wrote:

Baš lijepo da branite Ivanu Marić iz SDP-a. Još jedan NVO uhljeb koji je platu primao u Konrad Adanauer fondaciji, da bi kasnije postao član SDP-a pred izbore 2010.

Znači, ipak koalicija SDA - SDP poslije izbora.

Sto znaci da su ona i Reuf bili isto tih godina ali to je ok :roll: :roll:
It_is_a_Leclerc

#14219 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by It_is_a_Leclerc »

Upravo.

E sad. To što se ona lažno predstavlja za nekakvog "nezavisnog političkog analitičara" kupuju samo oni koji je ne poznaju.
weredsf

#14220 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by weredsf »

It_is_a_Leclerc wrote:Upravo.

E sad. To što se ona lažno predstavlja za nekakvog "nezavisnog političkog analitičara" kupuju samo oni koji je ne poznaju.
Dok je Reuf simbol principa i postenja, doveo ovakav SDP na vlast i nije dobio sta je zelio...
nesto kao Suljagic i Komsic
Corto Maltese

#14221 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Corto Maltese »

Reuf je kod Nikoline gostovao kao nezavisni, "Ne d'o bog da šiljim za nekoga", analitičar.
Ivana ga je sasvim dovoljno demontirala da je kod Senada već bilo: "Ne treba kriti da sam za DF, i bilo bi pošteno da se svi intelektualci izjasne, a ne da kriju (k'o ja, do prije 7 dana)"

S ovim drugim pristupom se slažem.
Ne kontam šta je bio problem da se ta javna tajna i ranije obznani.
JedanMova

#14222 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JedanMova »

weredsf wrote:
Banksy wrote:Ne gledam ''obračune'', posebno naručene, voditeljske, a ne gledam ni TV1.
Pa sta mislis da je kod Senada na Face tv...platis termin i pricas sta hoces, ti si time odusevljena :roll:
Ovo o cemu ja pricam je debata, nema tu nista naruceno i Ivana nije voditeljka nego gost kao i on...
Ali ja i dalje ne vidim nikakvo demonitarnje, osim da je uz dozu njegove nesigurnosti ona imala odredjenu dozu gluposti...
JedanMova

#14223 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JedanMova »

Corto Maltese wrote:Reuf je kod Nikoline gostovao kao nezavisni, "Ne d'o bog da šiljim za nekoga", analitičar.
Ivana ga je sasvim dovoljno demontirala da je kod Senada već bilo: "Ne treba kriti da sam za DF, i bilo bi pošteno da se svi intelektualci izjasne, a ne da kriju (k'o ja, do prije 7 dana)"

S ovim drugim pristupom se slažem.
Ne kontam šta je bio problem da se ta javna tajna i ranije obznani.
De ba Corto, njoj je Grebo to rekao u pola emisije za SDP pa je promjenila boju...
weredsf

#14224 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by weredsf »

JedanMova wrote:
weredsf wrote:
Ali ja i dalje ne vidim nikakvo demonitarnje, osim da je uz dozu njegove nesigurnosti ona imala odredjenu dozu gluposti...
Kako ces ti ista vidjeti, ti vjerujes da ce umjesto Opste Bolnice u Sarajevu biti pravljen hotel... 8)
madner

#14225 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by madner »

Sad i Reuf problem. Pa svako ko je iole politicki pismen zna da DFu treba pruziti sansu.
Jedino ovi sa licnim amnozitetima ne mogu staviti drzavne interese ispred licnih. :D
Post Reply