Sodom1 wrote:Cuj 6 marki dvi kafe cccc
Pa kad sam levat , jedva izdrzo do prve pumpe
dvije tacne razlicite , dva fildzana i case isto
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Sodom1 wrote:Cuj 6 marki dvi kafe cccc
sto, jesi li bio u harijuamar1994 wrote:kloniran wrote:kakvih sam se ja grobina danas nagledao![]()
![]()
Poslusaj i uzmi benzinca , a vozi malo manje![]()
I ja se zjeba sto odo u travnik da sta pojedem , ja smetljara majko draga , brze bolje platio kafu i mrs nazad za SA do zmaja
Zavisi u kojoj drzavi i da li sam upoznat sa cijenom pre no sto narucimmk ultra wrote:A sta bi za 12 za dvije kisele 0.25?Sodom1 wrote:Cuj 6 marki dvi kafe cccc
jebo i njega , renovira u sezonikloniran wrote:sto, jesi li bio u harijuamar1994 wrote:kloniran wrote:kakvih sam se ja grobina danas nagledao![]()
![]()
Poslusaj i uzmi benzinca , a vozi malo manje![]()
I ja se zjeba sto odo u travnik da sta pojedem , ja smetljara majko draga , brze bolje platio kafu i mrs nazad za SA do zmaja![]()
e al kafici su im beton, ubijes i sebe i onog pored sebe i cenera ceh![]()
dvije torte dvije kafe i dvije kisele cenera
U bosniSodom1 wrote:Zavisi u kojoj drzavi i da li sam upoznat sa cijenom pre no sto narucimmk ultra wrote:A sta bi za 12 za dvije kisele 0.25?Sodom1 wrote:Cuj 6 marki dvi kafe cccc
ja se ubio cetveronoske do auta isao, jebala ih velika porcija i 20 cevapaamar1994 wrote:
zadnji put trazim vode , kae imate cesmu napolju pa se napijte , reko nisam govedo![]()
kloniran wrote:ja se ubio cetveronoske do auta isao, jebala ih velika porcija i 20 cevapaamar1994 wrote:
zadnji put trazim vode , kae imate cesmu napolju pa se napijte , reko nisam govedo![]()
![]()
velika bi valjda trebala biti cenera cevapa
Zavisi u kojoj drzavi i da li sam upoznat sa cijenom pre no sto narucim[/quote]mk ultra wrote:A sta bi za 12 za dvije kisele 0.25?Sodom1 wrote:Cuj 6 marki dvi kafe cccc
Ja bi otisao u prodavnicu kupio kolu i vratio se , kad bi onda uzdrigno , fasada bi sva popadalakloniran wrote:ja se ubio cetveronoske do auta isao, jebala ih velika porcija i 20 cevapaamar1994 wrote:
![]()
velika bi valjda trebala biti cenera cevapa
Zmaj je solidan, ali Besko je bolji.bitanga_sa_otesa wrote:zmaj u hrasnom je televizor u boji za mnoge cevabdzinice,pogotovo za travnicke hrenovke u pogaci
tu se uglavnom i hranimkonektovan wrote: Zmaj je solidan, ali Besko je bolji.
bitanga_sa_otesa wrote:tu se uglavnom i hranimkonektovan wrote: Zmaj je solidan, ali Besko je bolji.
ocistila ti se krilca turbine , nemas brigeSmoLe wrote:danas nakon neke 2 minute voznje jace startam auto na nekih 4000 obrtaja(dizel) i odjednom mi se poceti tresti i ugasi se. probao upaliti ali samo vergla. i nakon par minuta upali ko nov. I prije sam ga tako startao al nikad mi se ovako nije nesto desilo.
Sta mu se moze desiti ako mi se ovo ponovi a nadam se da nece.
turbina je gotov nova, novu kupio presao tek nekih 5000km s njom, nego jel zezas da nece biti nista i da su se ta krilca turbine ocistilaamar1994 wrote:ocistila ti se krilca turbine , nemas brigeSmoLe wrote:danas nakon neke 2 minute voznje jace startam auto na nekih 4000 obrtaja(dizel) i odjednom mi se poceti tresti i ugasi se. probao upaliti ali samo vergla. i nakon par minuta upali ko nov. I prije sam ga tako startao al nikad mi se ovako nije nesto desilo.
pa normalno da se zajebajemSmoLe wrote:turbina je gotov nova, novu kupio presao tek nekih 5000km s njom, nego jel zezas da nece biti nista i da su se ta krilca turbine ocistilaamar1994 wrote:ocistila ti se krilca turbine , nemas brigeSmoLe wrote:danas nakon neke 2 minute voznje jace startam auto na nekih 4000 obrtaja(dizel) i odjednom mi se poceti tresti i ugasi se. probao upaliti ali samo vergla. i nakon par minuta upali ko nov. I prije sam ga tako startao al nikad mi se ovako nije nesto desilo.
Sta mu se moze desiti ako mi se ovo ponovi a nadam se da nece.i koliko je stetno na hladan motor jaci gas davati iznad 3500 obrtaja
Zlatna kiselamk ultra wrote:A sta bi za 12 za dvije kisele 0.25?Sodom1 wrote:Cuj 6 marki dvi kafe cccc
probaj sa manjom porcijom cevapaSmoLe wrote:danas nakon neke 2 minute voznje jace startam auto na nekih 4000 obrtaja(dizel) i odjednom mi se poceti tresti i ugasi se. probao upaliti ali samo vergla. i nakon par minuta upali ko nov. I prije sam ga tako startao al nikad mi se ovako nije nesto desilo.
Haj sve ali narucimo drug i ja po kiselu, nosi lola dvije od litar. Ja konto skrivena kameraSodom1 wrote:Zavisi u kojoj drzavi i da li sam upoznat sa cijenom pre no sto narucimmk ultra wrote:A sta bi za 12 za dvije kisele 0.25?Sodom1 wrote:Cuj 6 marki dvi kafe cccc