dr_Evil wrote: ↑09/01/2024 14:41
Dope_Man wrote: ↑09/01/2024 14:32
Covjek se naprosto zapita zasto si ikad otisao u tu mrsku Skandinaviju da bi se zalio kako nemaju nista od tog meraka.
Ja se ne zalim da je meni lose, ne znam jesam li se ikad pozalio. Ti ocito imas neki problem svoj koji prenosis na mene.
Ja sam realno objasnio mnogo puta da mene kao mediteranskom covjeku ne pase skandinavski mentalitet - sto ne cini njih losim ljudima, niti losim zemljama. Meni kao hercegovcu ne pase ni hrvatski humor - a onaj purger crce od smijeha. Ne pase mi ni azijska kuhinja, a cinjenicno vise ljudi jede azijsku nego mediteransku.
OTisao sam iz profesionalnih razloga, ostajem(vjerovatno) zbog privatnih razloga. Koji je tvoj razlog pa si na forumu umjesto medju ljudima?
Pa vecini je tako. I ovaj genije je u vegasu. Da je u shreveportu u louisiani, drugacije bi pricao.
Generalno nakon 3-4 godine skontas sta je dobro i sta lose i valjda postanes realista. Ali je cinjenica da je vani dobro odredjenom profilu ljudi, kao sto je dole dobro odredjenom profilu ljudi.
Ako hocu da imam izbor vise od 10 restorana u gradu, vise od 20 jakih medjunarodnih firmi za karijeru, vise od uvoza i prodaje, vise od 10 radnji za odjecu i vise od 4 direktne destinacije za putovanje avionom, vise od lokalne fudbalske lige, necu zivjeti u tom gradu. Pa to bila zenica ili memmingen
Na stranu sve drugo