SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
-
Vega_Brothers
#14176 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Kakav god da je bio to nema veze sa time da je pao kao žrtva policijske brutalnosti.
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#14177 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
ne prosipaj suplju,volio bih tebe i slicne tebi vidjeti da li bi isto pricali da je kojim slucajem tebi sta ukrao ili te izmarisao iz cista mira ...mozda tvom djetetu naskodio na bilo kakav nacin...Vega_Brothers wrote:Kakav god da je bio to nema veze sa time da je pao kao žrtva policijske brutalnosti.
jedno govno manje,samo neka je jos ovakvih slucajeva i sto manje ovakvih govana bahatih sto misle da su boga za muda uhvatili i da mogu raditi sta god hoce i proci nekaznjeno ...
-
zdruzdjo
#14178 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ja uopste ne sumnjam da li podlegao kao zrtva policijske brutalnosti ili ne. Gotovo pa bih mogao ruku staviti u vatru da jeste.Vega_Brothers wrote:Kakav god da je bio to nema veze sa time da je pao kao žrtva policijske brutalnosti.
Svako ko se ikada vozio u marici sa policajcima unutra zna kakva je to crna rupa. Ja nisam ali blizak rodjak jeste.
Da li hvalim ili kudim, to je druga strana medalje.
Momak bio stalno s onu stranu zakona i moralnih vrijednosti poremecenih. Bilo je samo pitanje kako ce zavrsiti, a ne da li ce.
Ima ona narodna "Kad neko puno trazi djavola, desi se da ga naposlijetku i nadje"
- zateznistub
#14179 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Brutalnosti? Našoj muriji možeš prisiti sve sem brutalnosti.Vega_Brothers wrote:Kakav god da je bio to nema veze sa time da je pao kao žrtva policijske brutalnosti.
Ne mogu da vjerujem da se o jednom kretenu i poluraspalom narkomanu ovoliko piše...
Last edited by zateznistub on 13/07/2017 19:51, edited 1 time in total.
-
Naslovnica
#14180 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Trola bruda ba...
-
Naslovnica
#14181 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
I samo da niko od murijaša ne popuši otkaz, mada mislim da se u ZeDo katunu mnogo bolje pokrivaju i da niko neće snositi odgovornost zbog jedne ništarije manje na ulicama.bitanga_sa_otesa wrote:ne prosipaj suplju,volio bih tebe i slicne tebi vidjeti da li bi isto pricali da je kojim slucajem tebi sta ukrao ili te izmarisao iz cista mira ...mozda tvom djetetu naskodio na bilo kakav nacin...Vega_Brothers wrote:Kakav god da je bio to nema veze sa time da je pao kao žrtva policijske brutalnosti.
jedno govno manje,samo neka je jos ovakvih slucajeva i sto manje ovakvih govana bahatih sto misle da su boga za muda uhvatili i da mogu raditi sta god hoce i proci nekaznjeno ...
- bitanga_sa_otesa
#14182 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
i ja se nadam da nece ,platio bi im rucak da znam koji su ga mlatili.trazio qrca cijeli zivot i dobio ga je napokon...Naslovnica wrote:[
I samo da niko od murijaša ne popuši otkaz, mada mislim da se u ZeDo katunu mnogo bolje pokrivaju i da niko neće snositi odgovornost zbog jedne ništarije manje na ulicama.
- zateznistub
#14183 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ah so brda...Naslovnica wrote:Trola bruda ba...
- black
#14184 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
kazu da je od deponije blizu pala, i proslo ljeto je bilo zalbiholowey wrote:a da nije vjetar donio dim pozara koji gori kod jablanice? ne znam kako drugacije objasniti da se u cijelom gradu osjeti...O'zone wrote:Nije samo Breka osjeti se u čitavom gradu.
- orinoco
#14185 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Šta ako je bilo "mlaćenje" sa smrtnim posljedicama?bitanga_sa_otesa wrote:i ja se nadam da nece ,platio bi im rucak da znam koji su ga mlatili.trazio qrca cijeli zivot i dobio ga je napokon...Naslovnica wrote:[
I samo da niko od murijaša ne popuši otkaz, mada mislim da se u ZeDo katunu mnogo bolje pokrivaju i da niko neće snositi odgovornost zbog jedne ništarije manje na ulicama.
-
djes_ba
#14186 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
............
Last edited by djes_ba on 14/07/2017 14:55, edited 1 time in total.
- zavezata-vreca
#14187 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
kako mislis udario? trčao frajer i udario te i pobjegao ili?
- bitanga_sa_otesa
#14188 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
neka je ,i treba bit,marva drugo i ne razumije...u americi je svaki dan tako .takva i treba da bude policija,vise bi reda bilo po gradu i manje kurcenja ovih kvazi mangupa i satro mafijasa....orinoco wrote:
Šta ako je bilo "mlaćenje" sa smrtnim posljedicama?
- drug_profi
#14189 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Raspitaj se u osiguranju. Ima neki fond solidarnosti za slučajeve kad te udari neregistrovano vozilo ili kad učesnik pobjegne.djes_ba wrote:mala pomoc
srijeda 12.07 lokacija socijalno kod hoše komerca
oko 22 30 udario me trkac i pobjegao![]()
![]()
![]()
svaka informacija dobro dosla
organi reda iako su izvršili uviđaj nista od toga
hvala
-
Naslovnica
#14190 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ovaj ološ i otpad se sa ulica jedino može eliminisati na taj način.orinoco wrote:Šta ako je bilo "mlaćenje" sa smrtnim posljedicama?bitanga_sa_otesa wrote:i ja se nadam da nece ,platio bi im rucak da znam koji su ga mlatili.trazio qrca cijeli zivot i dobio ga je napokon...Naslovnica wrote:[
Svjedoci smo svakodnevnog terorisanja građana Sarajeva od strane ovih kriminalaca, od kojih je 99% onih koji su od ranije poznati policiji, koji su višestruki povratnici, koji nemaju trunke ljudskog u sebi. Narkomanska stoka koja bi rođenu majku opljačkala za 10KM.
Nedavno su nani ispred Konzuma u B-Fazi istrgli iz ušiju naušnice, nana sva krvava plače, čeka se hitna. Moja mati živi tu, žena odavno ne nosi ni naušnice niti bilo kakav nakit zbog ovih žutalja. Njihovi potomci u osnovnoj školi siju strah i trepet među djecom, djeca i nastavni kadar doživljavaju traume, a ništa im ne mogu. Sve ti ovo govorim iz prve ruke, i iz ličnog iskustva.
Pa dokle više?! Imaš li ti neko rješenje osim metka u čelo za ovakve debile?
Imaju djela više nego Andrić, i opet su na slobodi. Sve nekakve nagodbe, prolongiranja...I ako se desi da odu u zatvor, to su mahom zatvori poluotvorenog tipa, vikendom su vani, godišnji odmori, smijurija, nikakva kazna.
Da mi je rod rođeni, ne žalim ga ni sekunde, takvima bih ja složio metak između rogova bez imalo žaljenja. To su debili koji ne zaslužuju da žive. Grad bi bio mnogo ljepše i sigurnije mjesto za život da ih nema.
Što se mene tiče, puna podrška policiji, samo tako nastavite, pošten svijet je uz vas!
-
Naslovnica
#14191 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
bitanga_sa_otesa wrote:neka je ,i treba bit,marva drugo i ne razumije...u americi je svaki dan tako .takva i treba da bude policija,vise bi reda bilo po gradu i manje kurcenja ovih kvazi mangupa i satro mafijasa....orinoco wrote:
Šta ako je bilo "mlaćenje" sa smrtnim posljedicama?
Potpis, od-do.
- bitanga_sa_otesa
#14192 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
i na tvoj post isto potpis.Naslovnica wrote:![]()
Potpis, od-do.
- drug_profi
#14193 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ja se uzdrzavam od komentara jer ima zivu majku i ne bih da joj ijednom rijeci nanosim bol iako je ona najvise kriva za njihove sudbine.
Sav cestit svijet koji se krpi od svog rada i placa poreze, spreman je da policiji da odrijesene ruke. Bolje i to nego da ja nosam utoku radi vlastite zastite, jer cu jednom morati pucati, a onda upadam u sistem u kojem sam donji jer nemam pare da kitim, nemam leđa da me neko stiti, nemam stranku iza sebe, nemam zajebanog jarana itd...
A sve me to snadje zato sto sam npr. htio zastititi svoju imovinu, zdravlje ili zivot, svoj ili svojih, jer sud povratnike u KD ne zadrzava u izolaciji kao u normalnim zemljama.
Dakle ili ce policija rjesavati majmune na ovaj nacin, ili ce doci dan kad ce gradjani biti prinudjeni da se ponasaju kao da je ovo Texas ili Arizona iz sredine 19 vijeka.
Sav cestit svijet koji se krpi od svog rada i placa poreze, spreman je da policiji da odrijesene ruke. Bolje i to nego da ja nosam utoku radi vlastite zastite, jer cu jednom morati pucati, a onda upadam u sistem u kojem sam donji jer nemam pare da kitim, nemam leđa da me neko stiti, nemam stranku iza sebe, nemam zajebanog jarana itd...
A sve me to snadje zato sto sam npr. htio zastititi svoju imovinu, zdravlje ili zivot, svoj ili svojih, jer sud povratnike u KD ne zadrzava u izolaciji kao u normalnim zemljama.
Dakle ili ce policija rjesavati majmune na ovaj nacin, ili ce doci dan kad ce gradjani biti prinudjeni da se ponasaju kao da je ovo Texas ili Arizona iz sredine 19 vijeka.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#14194 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nekad su se klošari i banda preventivno hapsili.
Onako, reda radi. Odleži u ćuzi i napolje.
Ovo narod kaže: tražio i dobio. Ne slavi niko smrt, ali ironija je sad se pozivati na neku pravdu u njegovom slučaju i organizovati proteste.
Obraz je čudo.
Onako, reda radi. Odleži u ćuzi i napolje.
Ovo narod kaže: tražio i dobio. Ne slavi niko smrt, ali ironija je sad se pozivati na neku pravdu u njegovom slučaju i organizovati proteste.
Obraz je čudo.
-
djes_ba
#14195 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
vozio se normalno desnom trakom neki trkaczavezata-vreca wrote:kako mislis udario? trčao frajer i udario te i pobjegao ili?
nije dobro ocjenio slalom između auta
udario me sa autom i pobjegao samo nastavio trke sa ucesnikom br 2
@ Drugi profil
nista od tog ima opcija kad te udari auto ne registrovano imas pravo
a kad te udari i pobjegne NN izvršioc moze da se jbs lagano
gdje mi zivimo
-
el_bake007
#14196 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

"Đorđe Lazarevski imao je podebeo policijski dosje kao i njegov brat Aleksandar Lazarevski. Privođeni su zbog pljački, tuča, ali i napada nožem.
U oktobru 2015. godine bili su glavni akteri pucnjave koja se dogodila u sarajevkoj ulici Avde Sumbula kada je ranjen slučani prolaznik na putu u obližnju džamiju. Starac je stradao kada su braća Lazarevski pokušala da se obračunaju sa I.A. i M.M. koji su bili u BMW-u na koji su pucali iz automatskog oružja.
Đorđe Lazarevski je 2012. godine privođen zbog učestvovanja u napadu na turske državljane. Godinu kasnije je privođen zbog razbojništava u akciji "Maska" koju je tada provela sarajevska policija."
- DaysleepeR
#14197 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
anđeo sa greškom 
-
lijepa u dusi
#14198 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Da je drzava ko sto nije, pa sva ova govna iz grupe pohapsit 
- thekupus
#14199 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
u kojoj drzavi bi to mogao uraditi?lijepa u dusi wrote:Da je drzava ko sto nije, pa sva ova govna iz grupe pohapsit
Sovjetskoj Rusiji?
Sjevernoj Koreji?