Black swan wrote:možeš kako hoćeš
ali ne možeš dokle hoćeš
uvijek je tako bilo
Previse je zle krvi. Najlakse je umrijeti, jebaji ga, strefi te, nema te vise. Da vjerujem u molitvu, molio bih se za zive, ukljucujuci zarobljene borce. Gnusam sam se od mucenja zarobljenog covjeka, taman da se radi o najgorem zlocincu. Jednom sam u bandak pao kada sam vidio zlotvore kako se izivljavaju nad onesvjestenim covjekom, da sam imao oruzje u trenutku, jebi mi sve ako ne bih zapucao. Ovaj Hashd al-Shabi ce se krvi napati ISILovcima, njihovim simpatizerima, pomagacima. Sve podatke imaju. Okupe selo i traze da seljani propjevaju. I na kraju ljudi osmekaju ISILovce, da sebe spase. Ako nista, nadam se da ce sto manje nevinih nastradati.
ISIL je posijao ogromnu mrznju, strasne stvari su radili. Nakon Sadama, dosao je ISIL. Ni Sadamovi zlocini nisu oprosteni i zaboravljeni, a stigose ovi, u losem trenutku, sa monstruoznim zlocinama. Katastrofa.
Iracka armija je usla u zapadni Mosul sa juga. Sad nastaje haos... Dosta civila se nalazi u zapadnom Mosulu...
Iracka armija zarobila ISIL komadanta u juznom predgradju zapadnog Mosula. Nek' mu je bog upomoc, bolje da ziv nije ostao... Strasne zlocine su uradili, strasne.