mmaar wrote:Cisto da ostane zabijezeno. Skupljanje mozgova nase djece po asfaltu, to je buducnost koju nam vehabizam nudi

mmaar wrote:Cisto da ostane zabijezeno. Skupljanje mozgova nase djece po asfaltu, to je buducnost koju nam vehabizam nudi

Mrznja je jedina vehabijska religija. Slijepa ogromna mrznja.tolino wrote:proklet bio ko može podržavati Bašara, tog sirijskog koljača tiranina i genocidaša !
DzeBra wrote:"The data, relayed to NATO over the last month, asserted that 70 percent of Syrians support the Assad regime."tolino wrote:proklet bio ko može podržavati Bašara, tog sirijskog koljača tiranina i genocidaša !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pazi ovamo: Npr. u Afganistanu nastrada veliki broj civila u nekom napadu i zato se optuži NATO. Kada ta vijest dospije u javnost, NATO , u koliko postoje dokazi da su oni odgovorni, najavi temeljitu istragu i na tome se sve završi. Međutim, u koliko ne postoji dokaz koji bi NATO povezao sa tim masakrom,oni to više puta demantuju.Opetja033 wrote:Kako si samo licemjeran: kada te ljudi ismiju zbog ovog linka i gluposti koje valjas ("World Tribune respektabilan zapadni medij") i kada ti se kaze da nijedna normalna medijska kuca ovu vijesti nije prenijela: pokupis se u misiju rupu i sacekas da prodje 10 dana te onda pocnes sa istim glupostima ponovo misleci da ce ti ovaj put proci.
Ne, World Tribune nije respektabilan zapadni medij, jos manje su respektabilne Hizbollahove i iranske splacine koje su ovu vijest prve i objavile.
Dakle lazes da je NATO sproveo bilo kakvu anketu i za to nemas nijednog jedinog dokaza osim obskurnih i marginalnih splacina. Samim time tvoja tvrdnja da 70% Sirijaca podrzava krvnika Assada je nevjerovatna glupost, jeftina propaganda i laz u koju samo retardirani maloumnik moze povjerovati. Naravno ni ti sam ne vjerujes u to a ocekujes da se neko drugi upeca.
I nevjerovatno je na kako niske grane spustis diskusiju svaki put kada se pojavis na ovoj temi.
Tooo!hocu ja da dijelim wrote:Nije da branim Nato ali je Nato ovaj put čist od jeftine šiitske propagande.
Jesu li to negirali da imaju ikakve veze sa pomenutom anketom koja Asadu daje apsolutnu popularnost među svim sirijcima?hocu ja da dijelim wrote:Nije da branim Nato ali je Nato ovaj put čist od jeftine šiitske propagande.
Nažalost ovakve tragedije će se intensificirati imajući u vidu razvoj situacije na terenu.Nadam se da će sirijska vojska naći načina da ovo spriječi.DzeBra wrote:FSA Rebels Massacre an Entire Christian Village in Syria
http://topinfopost.com/2013/06/09/fsa-r ... urce=pubv1
bogoljub wrote:Prvo: popravi svoj rječnik, jer iz čistih usta i čistog mozga treba da izlaze samo čiste riječi,udrch wrote:Sirija je posljednja linija odbrane, kao što kažu poštovaoci lika i djela alawitskog mesara..
onog trenutka kada govnar bude skinut sa vlasti, zastava Islama će se spojiti od Tunisa i Egipta do Turske..
posljednje kapi krvi troše da to zaustave..
kao medij je najrelevantniji advance.hr iz islamske republike Hrvatske..
a u stvari se radi o jeftinom portalu, gdje je par likova skontalo da na ovim balkanskim nedođijama nije teško naći 1000 bolida koji su spremni platiti 30 kn da čitaju kako krstaši i njihove sluge zaustavljaju buđenje Islama..
fakat trebaš biti levat da platiš 30 kn za izvještaj iz udobne fotelje..
ali kad pogledaš ko podržava alawitskog govnara nije ni čudo..
još nekad možeš pročitati kako Assad brani Islam od vehabija..
čim se linija Muslimanskog brastva spoji od Bosfora do Tunisa na red će doći zaljevske despotovine..
tad će ovi isti otvoriti nove nickove i braniti pravo pustinjskih prinčeva..
drugo: to što je neko spreman platiti 10 KM da čita vijesti ti napadaš, nevjerovatno, zašto? odakle ulazi ta mržnja u tebe?
jednostavno nastavi besplatno konzumirati sve šta se piše, al djaba!!!
treće: Zastavu islama o kojoj ti govoriš trenutno drže u rukama ljudi koji troše 15 miliona dolara za jednu noć u disnylendu, dok je patnja muslimana dobro poznata i pticama na grani
četvrto: Ovi što drže tu famoznu zastavu islama prvo moraju konsultovati svoje bogove u Americi i Israhelu i pitati ih jel im fino stoji i jel im se sviđa, ako ne oni ne samo da je neće držati, već če je i zakopati u zemlju ako treba, sama zarad ljubavi sa raznim kondo. lizama i raznima Cionistima
peto: Ma ja mislim da tebi ne vrijedi pisati, i obraćati pažnju na tebe, kada ne napišeš niti jedan valjan argument.
ne znaš ti ni šta je argument!
pa isto .........nije šija nego vrat....DzeBra wrote:Predlažem anketu koja bi bila napravljena u 5-6 gradova širom BiH a na pitanje "koja ideologija više šteti BiH, ona koja je uvezena iz Irana (šije) ili ona koja je uvezena iz Saudijske Arabije (vehabije).hocu ja da dijelim wrote: Naravno, "Iranski kulturni centrar" i druge iranske "kulturne i humanitarne nevladine organizacije" stoje iza omrznutog šiitskog propagandnog portala advance.hr.
da, baš takoudrch wrote:pa isto .........nije šija nego vrat....DzeBra wrote:Predlažem anketu koja bi bila napravljena u 5-6 gradova širom BiH a na pitanje "koja ideologija više šteti BiH, ona koja je uvezena iz Irana (šije) ili ona koja je uvezena iz Saudijske Arabije (vehabije).hocu ja da dijelim wrote: Naravno, "Iranski kulturni centrar" i druge iranske "kulturne i humanitarne nevladine organizacije" stoje iza omrznutog šiitskog propagandnog portala advance.hr.
prema anketi koju je proveo dnevni haVaz u Siriji preko 83% stanovnika podržava FSA..DzeBra wrote:Pazi ovamo: Npr. u Afganistanu nastrada veliki broj civila u nekom napadu i zato se optuži NATO. Kada ta vijest dospije u javnost, NATO , u koliko postoje dokazi da su oni odgovorni, najavi temeljitu istragu i na tome se sve završi. Međutim, u koliko ne postoji dokaz koji bi NATO povezao sa tim masakrom,oni to više puta demantuju.Opetja033 wrote:Kako si samo licemjeran: kada te ljudi ismiju zbog ovog linka i gluposti koje valjas ("World Tribune respektabilan zapadni medij") i kada ti se kaze da nijedna normalna medijska kuca ovu vijesti nije prenijela: pokupis se u misiju rupu i sacekas da prodje 10 dana te onda pocnes sa istim glupostima ponovo misleci da ce ti ovaj put proci.
Ne, World Tribune nije respektabilan zapadni medij, jos manje su respektabilne Hizbollahove i iranske splacine koje su ovu vijest prve i objavile.
Dakle lazes da je NATO sproveo bilo kakvu anketu i za to nemas nijednog jedinog dokaza osim obskurnih i marginalnih splacina. Samim time tvoja tvrdnja da 70% Sirijaca podrzava krvnika Assada je nevjerovatna glupost, jeftina propaganda i laz u koju samo retardirani maloumnik moze povjerovati. Naravno ni ti sam ne vjerujes u to a ocekujes da se neko drugi upeca.
I nevjerovatno je na kako niske grane spustis diskusiju svaki put kada se pojavis na ovoj temi.
U ovoj anketi koju spominje World Tribune, NATO je jedan od glavnih aktera. Dakle kaže se da ju je NATO sproveo te da po toj anketi Assad ima podršku čak 70% stanovnika Sirije. U ovakvoj situaciji u kojoj se Sirija trenutno nalazi,u svim ovim previranjima, takva vijest je veoma važna! Ako vijest nije tačna, ako je izmišljena, to znači da je NATO direktno iskorišten u ozbiljnoj propagandi.
Je li NATO ikada demantirao,ili se na bilo koji način oglasio, u vezi ove gore spomenute ankete onako kako se oglašavaju kada se njihovo ime poveže za neke negativne događaje poput onih koje sam spomenuo a vezani su za Afganistan ?
druze moj pozdravhneuron wrote:Izaboravih napisati pozdrav mmaru, klavikuli i challengeru
basar wrote:Ma ja, u isti koš i judu i budu.
Vidite ja se ne bojim optužiti JEDINOG krivca a to su vehabije.
Mada moram priznati nije teško optuživati šiizam i Iran, a zašto bi i bilo kad ih ne voli amerika i taj blok zato što su nezavisni i suvereni, izrahell zato što će nestati od šiitske ruke, arapi i vehabije jer raskrinkavaju njihove viševjekovne laži i govore istinu o nekim historijskim činjenicama u islamu, neke druge zemlje- zbog ekonomske konkurencije itd.
Vehabizma se ljudi boje zato što su vidjeli šta vehabizam nosi a šiitskog islama se ljudi boje zbog propagande, neznanja i straha od istine.
Dok vehabizam potiče ljude na mržnju, raznošenja bombama i ubijanja nevinih (prvenstveno muslimana), šiizam potiče na razmišljanje, edukaciju, duhovnost...
Hvala i prijatno.
Daj nam zum (mape) Zis.Klavikula wrote:danas su deblokirani gradovi Nubol i Zahra. nakon vise od godinu dana opsade i jako teske humanitarne situacije. lijepo, lijepo
Kvalikula posta najbolje karte definitivnoChallenger__ wrote:Daj nam zum (mape) Zis.Klavikula wrote:danas su deblokirani gradovi Nubol i Zahra. nakon vise od godinu dana opsade i jako teske humanitarne situacije. lijepo, lijepo
Link?udrch wrote: prema anketi koju je proveo dnevni haVaz u Siriji preko 83% stanovnika podržava FSA..
Uopšte nije nejasno kako je NATO sproveo anketu. U članku ispod, a koji se tiče spomenute ankete, veoma jasno je rečeno kako je NATO došao do tih podatakaudrch wrote:jedino je ostalo nejasno na koji način je provedena anketa, baš kao što je nejasno kako je anketu proveo i NATO?